ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על דלהי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    1930
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matan00010
      matan00010 נערך לאחרונה על ידי

אני ואישתי בני 23 טסים לדלהי ביולי ומתכננים לטייל באזור צפון הודו כמה חברים אמרו לנו לצאת מדלהי לכיוון הצפון כמה שיותר מהר שהאנשים ולא כדי לשהות כמה ימים בדלהי על ההתחלה אמרו שהאנשים שם לא הכי נחמדים והעיר לא משו בכללי מה דעתכם?

ועוד שאלה מה עדיף לטוס קודם ללה ואז להתחיל להדרים חזרה או לאט לאט להתקדם צפונה ואז לקחת טיסה חזור מלה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • תאי
        תאי נערך לאחרונה על ידי

שאלה על דלהי

היי מתן,

דלהי מדהימה!

מציע לכם להיות לפחות יום אחד בדלהי, לאחר מכן לטוס ללה (כן, עדיף מאשר להגיע בדרך קרקעית) ולאחר מכן להתחיל להדרים ולסיים בדלהי ולהקדיש לה עוד זמן.

טיול מהנה,

• FlyingOut
          FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

שאלה על דלהי

הייתי בדלהי רק פעמיים, כך שאני לא מתיימר להיות מומחה, אבל אני לא סובל את העיר ולא אחזור אליה אלא בחוסר ברירה. ראוי לציין שכן עשיתי כמה סיורים יומיים כדי לבקר באתרים ההיסטוריים המוכרים ביותר - והם לא עשו עלי רושם בכלל. העיר הזאת עמוסה, מלוכלכת, מזוהמת, ענקית, פקוקה וכיוצ״ב רעות חולות. 

אבל, ראוי גם לציין שאני לא אוהב את הודו כולה (ושוב, תחת היכרות מוגבלת מאוד). 

• עדי 2
            עדי 2 נערך לאחרונה על ידי

שאלה על דלהי

דלהי עיר מעניינת אבל כמו כל עיר גדולה היא עמוסה וצפופה, וכמובן כל דבר כמעט בהודו - לא קלה לעיכול. מכיוון שבד"כ בטיולים תמיד חוזרים לדלהי (בדרך מצפון לדרום או להיפך, בדרך לרג'סטאן ועוד), אתם יכולים לוותר על דלהי בהתחלה ולהגיע אליה כשתתאקלמו להודו.

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

שאלה על דלהי

ראשית יש שרשור שלם ולא רחוק לגבי השהיה בדלהי. שנית חייב להגן על עיר מהפנטת זו ועל הודו בכלל. מי שלא הסתובב בשוק התבלינים של דלהי ולא סוחרר מהריחות והצבעים - לא יודע עונג מהו. ולבסוף, אבל לא פחות חשוב - בניגוד לדעת תאי, מורי ורבי, הייתי מדלג על דלהי וטס בטיסת המשך ישירות ללה גם אם צריך לחכות שעות בטרמינל. וחוזר לעיר רק אחרי התנסות ושפשוף בהודו. רק אז אפשר באמת להנות מדלהי.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון