אינטרנט בהונג קונג / סין
-
שלום רב,
אני טס לסין והונג קונג
וחייב יום אחד לעבוד מרחוק
אני מחפש מקום בו אני יוכל לשבת עם מחשב שיש בו אינטרנט מהיר ואקסל או וורד
אני מתלבט
אם כדאי לי לעבוד מגווילין (שם יש לי יותר זמן פנוי) אבל פוחד שיהיה הגבלות על האינטרנט אני צריך אופיס 365 ותוכנת פריוריטי און ליין
או
לעבוד מהונג קונג שהיא יותר מערבית
אודה להמלצות
והמלצות על מקומות לעבוד משם
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןלדעתי הונג קונג עדיפה בהקשר הזה.
בגלל שהיא מרכז עסקי חשוב, יהיו לך תנאי עבודה יותר טובים (במלון או בית קפה), ואינטרנט יציב יותר.
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןהאינטרנט החופשי בהונג קונג לא כל כך זמין.
יותר מקומי (מרכזי קניות/בתי קפה) ועם מגבלה של 20/40 דקות.
אלא אם תקנה סים.
יתכן ואחרי סקר קצר תגלה מקומות מסודרים לצורך העניין או מלונות.
אגב, במעבורות החדישות (ל-DB למשל) יש אינטרנט אבל לא כזה שאפשר לבנות עליו....
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןהאינטרנט איטי בסין אפילו בערים תעשייתיות כמו שנזן
אל תבנה על גוגל בסין כי לרוב הוא חסום ע"י השלטונות כמו גם אולי אתרים אחרים
לא רואה למה צריכה להיות בעיה עם אופיס???
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןנכון לאפריל 2015,בסין אין גישה לגוגל או לפייסבוק. זה אומר בין היתר אין גימייל, אין יוטיוב, אין מפות של גוגל , אין גוגל פליי, אין חיפוש וכו' אז צריך להיערך לזה (כן אפשר לגשת באמצעות vpn או באמצעות חבילת גלישה מהארץ).
בשורה התחתונה, טלפון אנדרואיד נהיה מאוד קשה לשימוש בסין.
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןבהמשך למה שכתב בוריס...
אני כרגע בסין ואני חייב גישה לאינטרנט מהיר לצרכיי עבודה. מהבחינה הזאת סין היא לא פחות מסיוט אחד גדול. האינטרנט הזמין כאן הוא איטי, לא מאובטח וכפוף לצנזורה אכזרית שבהחלט מונעת גישה לאינסוף אתרים ושירותים חשובים (ובראשם כל שירותי גוגל, כפי שצויין לפניי). זה הסטנדרט אז אין סיכוי למצוא משהו אחר בבית-קפה כלשהו או אפילו במלונות הטובים ביותר. יש פתרונות - אבל הם כוללים הרבה כאב ראש, והם לחלוטין מאיטים את העבודה. שירותי VPN, ברובם, מתנתקים לעיתים תכופות, ולפחות מצליחים לפתור את הבעיה. חבילת גלישה שנרכשת בישראל לא תעזור משום שהיא נשענת על תשתית האינטרנט הסלולרי שהיא מזעזעת.
אם יש לך אפשרות סבירה לעבור להונג-קונג אז אל תתלבט לרגע.
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןעבדתי בסין ובהונג קונג, אבל לרוב מאינטרנט של הוסטלים.
בהונג קונג הייתי רק במלון אחד, אבל פרט להגבלות של ממשלת סין, מבחינת המהירות ויציבות זה ספציפי למקום בו אתה שוהה.
מה שכן, סין גדולה, ואם נתקעת במקום בלי אינטרנט שם, זה לא כמו הונג קונג שתוכל ללכת כמה רחובות ולמצוא מקום אחר (למרות שאפילו במקדש השאולין האינטרנט היה מצוין) -
אינטרנט בהונג קונג / סיןבאיזה תוכנות אפשר להשתמש במקום גוגל מפס וגוגל טרנסלייט?
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןיש שירותי מפות שפועלים בסין בלי בעיה, כשאני ניסיתי בינתיים את זה של באיידו (שהיא, בפועל, הגוגל של סין). סטודנטים ישראלים שלומדים פה הראו לי שהם משתמשים כל הזמן באפליקציה ייעודית שיודעת לתרגם בזריזות כתב סיני, כולל מתמונות, והיא גם יודעת ׳לדבר׳ בסינית.
את כל הפתרונות האלו צריך להכיר לפני שנכנסים לסין.
עבור מי שזקוק לאינטרנט חופשי באופן קבוע - אין מנוס אמיתי משירותי VPN. גולשים מזדמנים יכולים להסתפק גם באתרי פרוקסי חינמיים, אבל זה מן הסתם קצת פחות נוח ולא מאוד מהיר (אם כי מספיק לגלישה נורמלית).
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןתודה Flying out. אם יש למישהו עוד מידע או מוכן להרחיב עוד לגבי אלה שצויינו - תוכנות להורדת מפות ותוכנה לתרגום, אשמח מאוד.
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןיש הרבה אפליקציות ותוכנות שמסוגלות לעבוד offline, בלי קישור לאינטרנט.
אני חושב שטריפאדוויזור כזה ואני בטוח שגוגל טרנסלייט וגוגל מפס, פשוט מורידים את הקובץ הרלוונטי במקום נגיש אינטרנטית, ולאחר הורדה הראשונית, אפשר לעבוד איתן בלי אינטרנט פעיל
עשיתי חיפוש בגוגל "maps offline android" ו- translate offline"
מסתבר שיש גם תוצאה שמפנה לגוגל פלי
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןתומר תודה, נראה שאתן לילדים את המשימה הזאת, להוריד את כל התוכנות לקראת הטיול, אדווח מה עבד ואיך.
-
אינטרנט בהונג קונג / סיןהיי,
אחזק את דבריו של פלייניג אאוט בעניין גוגל. מהנסיון שלי חופש בגוגל וגם בגוגל מפס הוא לא טוב בסין, במקומות קטנים בדיוק כמו בביג'ינג הגדולה.הכל נמצא בבאידו המדויק בהרבה בכל הקשור למפות. מציע לכם לנסות ולראות מה זה ביידו ולשקול להשתמש בו בסין במידה וזה אפשרי. נוסף לכן באמת vpn הוא הפתרון היחיד והאמיתי. תמיד אפשר לנסות חינמים לפני שמחליטים לשלם. בהצלחה!!