מלון בצ'אנג מאי
-
התלבטות בין מספר מלונות בציאנג מאי:
אימפריאל, רויאל, דואנג טאוונג
העדפה למלון שיהיה בקרבת השוק, מסעדות באזור, נקי עם המלצות לאחרונה ממטיילים.
תודה
-
מלון בצ'אנג מאיהאימפרייל והסנטרה דואנגטאוואן מוכרים היטב על ידי המטיילים הישראלים והם ברמה טובה (של 3-4 כוכבים) בעלות לא גבוה במיוחד. שתיהם מומלצים לדעתי.
-
מלון בצ'אנג מאיאימפריאל ורויאל

-
מלון בצ'אנג מאיהאמפריאל 4 כוכבים, ממוקם כ-5 דקות הליכה משוק הלילה, מלון גדול 15 קומות עם חדרים מרווחים וארוחת בוקר טובה, בסביבתו הקרובה כל השירותים הנלווים- מסג' מעולה ממש מעבר לכביש, מכבסה זולה 30 באט לק"ג, מסעדות. מניסיון אישי בחודש מרץ, לנו בו 3 לילות והיינו שבעי רצון מהמלון ומהמיקום.
הדואנגטוואן מדורג 3.5 כוכבים, קרוב יותר לשוק הלילה (מכאן חסרונו לדעתי, קרוב מידי הבלגן), לא התנסיתי בו ולא יכול לחוות דעה על עדיפות.
-
מלון בצ'אנג מאיתודה רבה.

-
מלון בצ'אנג מאירויאל לאנה הוא מלון די ממוצע. היתרון שלו שהחדרים ענקיים ואם לוקחים קומה גבוהה יש נוף מדהים. סנטארה ואימפריאל הם מלונות ברמה יותר גבוהה ולכן גם יקרים יותר. אני הייתי בסנטארה ושידרגו אותי לחדר עיסקי ואכן היה מדהים. הפריע לי שהמלון היה עמוס באנשים והיתה תחושה של עומס. הבריכה ומרכז הספורט מעולים וזה הזכיר מלון באילת-יש המון חוגים במרכז הספורט ליד הבריכה. אימפריאל הוא היקר לדעתי מהשלושה והוא גם קלאסי יותר ושקט אז תלוי מה אתם מחפשים. שלושתם במרחק שתי דקות הליכה זה מזה
-
מלון בצ'אנג מאי...האימפריאל עדיף לדעתי...
....
-
מלון בצ'אנג מאיתיקון קטן מלון דואנגטוואן אינו שייך יותר לרשת סנטרה
המלון ברמה טובה מאוד כמו כן האימפרייל ושניהם ממוקמים בקרבת שוק הלילה
-
מלון בצ'אנג מאי2 המלונות דואנג טאוונג והאימפריאל מאה פינג באותה הרמה, בצפון ההבדל בין מלונות 4 כוכבים ו-5 כוכבים הוא משמעותי, בנוסף המחיר שאתה משלם עבור המלונות הללו שווה את התמורה.2 המלונות בקרבת שוק הלילה, כך שלא משנה באיזה מהם תבחר.
-
מלון בצ'אנג מאישמעת משהו על מלון suriwongse?
אני מגיע לצאנג מאי ובאינטרנט זה נראה יפה
-
מלון בצ'אנג מאיהמלון ממוקם בתוך השוק לילה בצמוד לבית קפה סטארבקס, המלון נחשב למלון טוב, ראוי לציין שלא ראיתי את החדרים ואין שם ישראלים כך שלא שמעתי עליו חוות דעת לא חיובית ולא שלילית.
-
מלון בצ'אנג מאיממליצה על האימפריאל מלון טוב נותן תמורה למחיר , נקי ומסודר