ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת מרומניה לורשה, פולין

פורום אירופה
    2
    5
    3682
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

היי אנחנו מתכננים טיול קצר ברומניה בעיר סיביו ומשם להמשיך לורשה. מהו המסלול המתאים ביותר לנסיעה כזו? האם צריך לחזור לתפוס רכבת מבוקרשט או לנסוע לטרנסילווניה ומשם לתפוס רכבת? ובכלל, כמה זמן אורכת נסיעה כזו? אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לחפש, נשמח לקבל עזרה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

רכבת מרומניה לורשה, פולין:Re
        תבדקי באתר של הרכבת הגרמנית. לא סביר שצריך לנסוע דרך בוקרשט. נראה לי הגיוני שנוסעים דרך אראד לבודפשט ומשם יש רכבת לוורשה. אני מתרשם שהביקוש לנסיעות לרומניה עלה פלאים מאז שביטלו את הצורך בויזה... אולי אנשים ממהרים להספיק לפני היורו והמחירים היקרים...
        http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en?
        • fgjdjhfk
          fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

שלום אורי ומורן אין אין צורך שתחזרו לבוקרשט נתיב הרכבת עובר קרוב אליכם, המקום הקרוב ביותר הינה העיר Medias שנמצאת 56 ק``מ ברכבת מאספת שזה 1.20-1.30 שעות ועולה 6.6 רון למחלקה שניה עם שמירת מקום. יש מס` רכבות ביום, ספרתי 6 רכבות ל- 19.3.07 לו``ז זמני רכבות ברומניה:
          http://www.infofer.ro/default.asp עכשיו אין רכבת ישירה מרומניה לורשה אלה יש ל- Krakow Glowny אתם צריכים להחליף שם רכבת ולהמשיך לורשה. כל יום יש רכבת מספר [D 374] שיוצאת מ- MEDIAS בשעה 11:07ומגיעה ל-Krakow Glowny בשעה 05:18 למחרת. בשעה 06:00 יש לכם רכבת מספר [IC 3500] שנוסעת לתחנת Warszawa Zachodnia ומגיעה לשם ב- 08:39 זמן נסיעה כולל 22.32 שעות מ- MEDIAS לורשה. אני לא יודע את מחיר הנסיעה לכן ממליץ לכם לפרסם שאלה בנושא בפורומי רומניה באנגלית: 1.
          http://forum.virtualtourist.com/9/forum-863-1-Travel-Romania-1-forum.html?wosid=FGoMEtCIGyymQBEg1KvApM 2.
          http://thorntree.lonelyplanet.com/categories.cfm?catid=15&iCountryId=141 יכול להיות שאפשר לקנות פס רכבות שיצא בסופו של דבר זול יותר , שאלו גם על זה טיול מהנה דודו
          לו``ז רכבות ברומניה

לו``ז זמני רכבות באירופה
          • fgjdjhfk
            fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

אהלן ניצן ...
            אכן אין צורך לחזור לבוקרשט , הרכבת כמו שציינת עוברת דרך ארד, משום מה נתיב הרכבת לא עובר BRASOV-SIBIU-DEVA-ARAD אלה BRASOV-SIGHISOARA-MEDIAS-DEVA ARAD נתיב רכבת מצפון לסיביו הרכבת לקרקוב שציינתי לא עוברת בבודפשט למרות שישנם לפחות 3/4 רכבות מרומניה לבודפשט ומשם לבטח יש רכבות לורשה. הישראלים התחילו לבדוק את השוק הרומני רק כעת שאין צורך בויזה, אני פשוט לא הבנתי עד היום מדוע ויזה שעולה 200 שקל לאדם מנעה נסיעה לשם , יש שיציינו כי מס` אנשים כפול מס` ויזות זה יקר אך אם עושים שכלול כללי מגיעים למסקנה כי יחד עם הלינה הזולה ברומניה המחיר יהיה זול מאתרים אחרים באירופה. היורו לא יגיע כלכך מהר לרומניה ואת זה אפשר לראות כדוגמא במדינות שנכנסו לאיחוד ב- 2004 ועדיין המטבע הרשמי שם אינו יורו. לדוגמא אני קיבלתי בפנסיון ב- TARGU MURES חדר פרטי עם מקלחת ושרותים צמודים עם חימום בחדר וטלביזיה במחיר של 15יורו , מסתבר שהמחיר הוא לחדר ולא לאדם כלומר אם הייתי עם עוד 2 היינו משלמים את אותו המחיר [ללא ארוחת בוקר]. הפנסיון היה רק 1 ק``מ ממרכז העיר ובעל הפנסיון היה נהג מונית כך שלא היתה בעיה היה מפעיל מונה וקדימה למרכז העיר. דוגמא שניה הייתי עם חבר בכפר בשם BROSTENI שם קיבלנו חדר עם 2 מיטות נפרדות טלויזה שרותים ומקלחת צמודים במחיר של 12-15 יורו [לא כולל ארוחת בוקר. מקום זה אינו יעד אטרקטיבי לתיירות אך הוא נתיב בין העיר PIATRA NEAMT ל- VATRA DORNEI כאחד שעבד כ- ROOMS ERVISE במלון הילטון הייתי אומר שהמקומות בהן לנתי הם ברמה של לפחות 3 כוכבים כאן בארץ (-: דודו
            מפת נתיבי רכבת באירופה
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

האמת שאנחנו במקרה תפסנו פסטיבל קטן שייערך בעיר סיביו עם להקות שמאוד היינו רוצים לראות, ומשם להופעה אחרת בפולין. סביר להניח שרומניה לא היתה האופציה הראשונה עליה היינו חושבים אם היינו מחפשים רק נופש. אבל אם אנחנו כבר שם כמובן שננצל את ההזדמנות עד תום.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון