ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות בין מזרח למערב

פורום צפון אמריקה
    2
    3
    1620
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • revitali12
      revitali12 נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחנו שני צעירים בגילאי ה-20 שמתכננים טיול בארה"ב בסוף חודש אוגוסט תחילת ספטמבר. אנחנו טסים מפילדלפיה וההתלבטות היא אם לטוס למיאמי או ללוס אנג'לס. אנו מתכננים לטייל כ שלושה שבועות שמתוכם שבועיים ברכב שכור . אשמח לשמוע איזה יעד עדיף , ומסלול טיול מומלץ ברכב. עדיף טיול מעגלי או טיול שמסתיים באוקלהומה סיטי. על מנת לחסוך טיסה נוסף(המטרה היא לסיים באוקלהומה). ההתלבטות הין הן כלכלית והן מבחינת אזורי טיול. תודה 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

התלבטות בין מזרח למערב

יסלחו לי האוקלהומים, אבל יש סיבה שלא ביקרתי במדינה שלהם blush לא שמעתי המון המלצות...

מה מעניין אותכם? מדבר (דרום-מערב)? יערות (צפון-מערב)? פארקי שעשועים (אורלנדו)? תרבות (מוזיאונים)? מסיבות?

אפשר לבנות מסלול מפילדלפיה לאוקלהומה סיטי. לא יודע אם יש מסלול מוכן אבל הנה סקיצה שלדית: מפילדלפיה, דרך וושינגטון, פארק שננדואה, Great Smoky Mountains , ניו אורלינס (לא הייתי שם אחרי הסופה, אבל כנראה שיקמו את המקום), דאלאס ואז לאוקלהומה. אם אתם אוהבים מוסיקה, במיוחד קאנטרי, אפשר גם לשלב את נאשוויל. אם תרצו לסוע במסלול הזה תצטרכו להכין הרבה שיעורי בית.

אפשר גם לקנות כרטיסי טיסה למיאמי \ קליפורניה \ קולורדו - אבל לא ברור לי מה מעניין אותכם.

עמיחי

• revitali12
          revitali12 נערך לאחרונה על ידי

התלבטות בין מזרח למערב

כעיכרון התכנון הוא לטוס למיאמי ומשם שוקלים את המסלול.. ההעדפה שלנו היא טיול בטבע, מסיבות, וגם ערים גדולות.. פחות מוזיאונים היסטוריים וכאלה.. וזה עומד למול טיול במערב מלון אנג'לס

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון