ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר שאלות לחבריי הפורום

פורום תאילנד
    3
    3
    1289
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lior_3486414
      Lior_3486414 נערך לאחרונה על ידי

אני וחברה שלי סגרנו כבר טיסה לתאילנד בעל אל ב2.11 נחיתה ב3 בצהריים ב5 וחצי יש לנו טיסה לצפון אמורים להגיע ב6 וחצי לצ'אנג מאי אנחנו מתכננים לצאת למחרת או יומיים אחרי את הטיול 3 ימים 2 לילות של טאנה 

יש לי מספר שאלות ודילמות ואני צריך את עזרתכם לפתור אותם 

0. יצא לי לשמוע מכל מיני אנשים שהיו בכל מיני תקופות בשנים האחרונות שממליצים בכלל לא לסגור את המלונות מראש כלום ולסגור במקום כבר כי תמיד יש מקום מה דעתכם ? 

1. מגיע לנו את המלון של טאנה במחיר של 700 בהט ללילה הדילמה שלי היא האם לקחת את המלון הזה שהוא ללא ארוחת בוקר וברמה סבירה(שאני טועה והמלון מצויין ) או לקחת מלון ברמה יותר טובה ויותר באזור ה1500 בהט כולל ארוחת בוקר(אמפריאל , דוגנטן וכו')? 

2. (שאלה כלללית לכל המלונות בתאילנד )האם אני מזמין מראש לילה 1 באחד המלון המלונות בתאילנד ואם אני ירצה להאריך במקום האם אני ישלם את אותו המחיר או מחיר באותו רגע(מחיר עדכני לאותו יום במידה ויהיה יקר יותר ) של המלון ? (נגיד

מראש לילה יעלה לנו 1500 ואנחנו נזמין רק לילה 1 ואז נרצה להישאר במלון ? 

אזור פוקט/ ריילי 

3. הבנתי שחוף פטונג הוא החוף הכי מאוכלס / פופולרי וחיי הלילה וכל הרעש סביב פוקט האם החוף עמוס תיירים ממש או שיש המלצה לחוף אחר אולי ? והאם כל רצועת החוף רועשת בלילה או רק השורה מול הים היא מלאת הרעש ואפשר ללכת למלון בשורה המקבילה לחוף (שורה פנימית יותר ? ) 

4. מאיזה חוף יוצאות המעבורות לאזור קארבי ? 

5. מה עדיף מהבחינה של מהירות הגעה לקארבי , דרך יבשתית(וואן ) או מעבורת ? 

6. האם ריילי ביץ' עצמו שווה את הכסף של הלינה שמה ? או עדיף לישון בחוף הו ננג ולקחת פשוט טקסי בואט ? ומה יש לעשות בחוף הו ננג עצמו ? 

אזור קוסמוי 

7. הבנתי שהחוף "הראשי" הוא צ'וואנג ? המלצות לינה ? 

אני תמיד רושם אמרה שאלות בשביל לצמצם את הפוסטים

מודה לכם על כל העזרה בנתיים

ליאור 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לחבריי הפורום

0.היתרון הגדול בהזמנה מראש של בתי המלון הוא הנוחות וחסכון הזמן והאנרגיות בחיפוש אחרי המלונות בשטח בנוסף ישנם מלונות שמציעים מבצעים למזמינים מראש 

1.עניין של העדפה אישית המלונות הגדולים באיזור השוק לילה מציעים ארוחת בוקר ורמה של 4 כוכבים האכסנייה בטאנה כשמה היא אכסנייה ברמה בסיסית ולא יותר

2.אם תזמין דרך אותו אתר / סוכן ואותו סוג החדר יהיה זמין תקבל את אותו המחיר

המחיר בלובי המלון עצמו בד"כ יקר יותר מאשר המחיר באינטרנט או בסוכנות 

3.אם אתה לא שוהה במלון על רחוב הבנגלה בפוקט לא תסבול מרעש אתה יכול לשהות בפאטונג ואפילו מאוד מומלץ לפעם הראשונה בלי חשש

4.במידה ואתה מזמין את המעבורת מהמלון / סוכנות נסיעות בפוקט יאספו אותך מהמלון עד לנמל 

5.באופן אישי אני מעדיף את הנסיעה מפוקט כ3-4 שעות 

6.רצועת החוף של ריילי ביץ' מאוד שקטה רומנטית ועם מלונות מפנקים מתאימה בעיקר לזוגות לדעתי כדאי לכם לבקר שם אם הזמן יאפשר 

7.יש מגוון רחב של אפשרויות בחוף הצ'וואנג חשוב לציין באיזה תקציב אתם מחפשים את הלינה ומה הדרישות שלכם מהמלון 

• אורית צאנג מאי
          אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לחבריי הפורום

0. אני בעד לסגור מלונות מראש ולהגיע לטיול בתאילנד בראש נקי ומבלי לבזבז זמן על תכנונים, בכל מקרה את תגיעי לתאילנד ולבסוף תסגרי את כל מסלול הטיול מראש, כך שעדיף לך לבדוק מחירים מעכשיו, ולרוב בסגירת מלונות מראש המחירים של המלונות והטיסות פנים זולות יותר.

1. מגיע לנו את המלון של טאנה במחיר של 700 בהט ללילה 

מה זאת אומרת מגיע לנו? לא מגיע לכם כלום, המחיר של המלון של הטאנה תמיד היה 700 באט. המלון של הטאנה, זה לא מלון גדול, מלון קטן של 4 קומות ללא מעלית, החדרים חמודים ונחמד לישון שם.

אין צורך בצפון להשקיע במלונות, רצוי להשקיע באיים, ביום ההגעה וביום החזרה מהטיול זה יהיה לכם בסדר לישון במלון של הטאנה. במידה ואתם מפונקים תקחו את המלון של 1500 באט, המחיר מצויין והמלונות הללו ברמה הרבה יותר גבוה מהמלון של הטאנה. 

2. למה לקחת סיכון? לדעתי זה מיותר וכדאי לסגור מראש.

3. חוף פטונג, הוא החוף המרכזי והעמוס ביותר בפוקט, הוא מתאים למי שמחפש חיי לילה ולחברה צעירים. ישנם חופים נוספים הרבה יותר יפים כגון קארון או קאטה אך לדעתי הם מתאימים יותר למשפחות.

4. זה לא ממש משנה מהיכן יוצאת המעבורת, כשתהיו בפוקט תרכשו כרטיס מאחת הסוכנויות שם והכרטיס כולל איסוף מהמלון למזח.

5. לדעתי נחמד יותר להגיע במעבורת, הנסיעה ברכב היא בערך שעתיים.

6. בתי המלון בריילי ביץ יקרים מאוד, אתם יכולים לשהות באונאנג ולקחת לונג טייל לריילי ביץ. בחוף אאוננג יש מסעדות, קצת ברים, שוק.

7. בקוסמוי החוף המרכזי הוא צ׳אוונג, אני ממליצה לכם לקחת מלון באיזור הבילויים שהוא הגרין מנגו. מלון מומלץ הוא ריג׳נט.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון