ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מילאנו - רביירה

פורום אירופה
    5
    7
    1874
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronisinger
      ronisinger נערך לאחרונה על ידי

שלום. אנחנו מתכננים להגיע לאיטליה לשישה ימים.חשבנו לעשות טיול ממילאנו לכיוון הרביירה האיטלקית עם אופציה אפילו לסיים בניס ולחזור משם לארץ. השאלה האם זה לא צפוף ולחוץ מדי? וכן האם ישנן הצעות והארות מיוחדות למסלול שכזה? אנחנו רוצים לשלב ים בטיול שלנו, ולכן נבדקת גם האפשרות לנסוע, כאופציה שניה, לרומא ומשם דרומה לאזור סורנטו וכו`. הקיצר, מי שמכיר נשמח לשמוע איזה אזור מבין השניים עדיף, ובכלל - כל דבר שעשוי לעניין זוג שמתכנן לצאת לאחת משתי האופציות הללו. תודה רבה מראש לעוזרים!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaniv2007
        yaniv2007 נערך לאחרונה על ידי

מילאנו - רביירה:Re
        בטיול של 6 ימים, אני ממליץ להתמקד רק בצפון איטליה ולא לרדת לדרום מפאת המרחק הרב. אפשר לטייל באזור האגמים בצפון איטליה, צפונית למילאנו, אגם קומו, אגם גארדה, אגם מג`ורה ולאחר מכן אפשר לרדת דרומה לחלק המזרחי של הריבירה האיטלקית כאשר גולת הכותרת היא הכפר פורטופינו ו``צ`ינקווה טרה``, 5 כפרי דיגים מקסימים ומשם לחזור למילנו.
        • ronisinger
          ronisinger נערך לאחרונה על ידי

תודה. כוונתי היתה - או שנלך על הטיול לאזור הרביירה, או שנלך על טיול בדרום, לא חשבנו לשלב בין השניים. בכל מקרה, אם אנחנו הולכים על הצפון - אנחנו לא מעוניינים להגיע לאגמים אלא להתמקד יותר ברצועת החוף. האם יש מה לעשות באזור שישה ימים? האם רעיון של לטייל לאורך הרביירה האיטלקית עד שניגע לזו הצרפתית (ניס) הוא רעיון מופרך לשישה ימים? נשמח לתשובות. תודה
          • שולה
            שולה נערך לאחרונה על ידי

לניס זה כ- 320 ק``מ, אבל לדעתי אזור ניס לכיוון פנימה להרים, והמשך החוף מערבה יותר מעניינים מהדרך אליה לאורך החוף.(למרות שאהבתי מאד את מונקו). אני הייתי בוחרת לרדת לאזור סנטה מרגריטה-פורטופינו ומקדישה זמן לצ`ינקווה טרה. אפשר לחזור למילנו דרך טוסקנה.
            • שולה
              שולה נערך לאחרונה על ידי

אם יש אופציה לטוס לרומא, פה אני משוחדת כי אני מאד אוהבת את אזור סורנטו. הוא נוח מאד לטיול (גם בתחבורה ציבורית) ויש הרבה אפציות לים.
              • דוב פנדה
                דוב פנדה נערך לאחרונה על ידי

ניתן בהחלט ב-6 ימים. לדעתי יש מה לראות, אך מציע מידי פעם לעשות גיחות למקומות מעניינים מעט פנימה ביבשת.
                • יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

השאלה תמיד כמה אתם ``slow``בטיולים שלכם? כי אפשר לעשות את הרביירה האיטלקית מהקצה הצפוני(על גבול הצרפתית או אפילו עם גלישה למונקו) ועד .... כולל פגלי,ג`נואה,מפרץ פורטפינו, צ`ינקה טרה,ומפה תלוי לאן רוצים להמשיך(או מהיכן טסים חזרה כי לפי זה תוואי הטיול ). 4ימים לרביירה האיטלקית נראה לי סביר,(למרות שבטח יהיה מי שיגיד שצריך לפחות 6...) בהנחה שצריך גם להגיע אל ומ שדה תעופה ועומדים לרשותכם 6ימים-זה סביר.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון