חופשת סקי בינואר 2016 לצעירים
-
אהלן,
אז זו פעם ראשונה שאני כותב כאן.
אני יודע שזה אמנם רחוק לדבר על ינואר 2016, אך בכל זאת יש משהו קטן שאשמח לדעת מוקדם.
כמו כן אני וחבר מתכננים לצאת לחופשה בתחילת ינואר, בה נהיה בני 17- כמעט 18.ככל הנראה היעדים על הכוונת הם ואל טורנס, מאיירהופן, וליביניו - עיירות המתאימות לצעירים.
השאלה שלי בעצם היא האם בגיל 17 וחצי יציאה למועדונים או למסיבות אכן רלוונטית כלפינו?
אמורה להיות לנו בעיה עם הגיל?
כמובן שאני מניח שיש מועדונים המתחילים מגיל 18, אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שלא.
בנוסף, אשמח שמי שיכול לתרום לי מידע בנוגע לנושא, (במידה והוא מכיר את כל האתרים), יוכל להמליץ לי על האתר שהכי יתאים לנו.תודה מראש(:
-
חופשת סקי בינואר 2016 לצעיריםמבחינת מועדונים ופאבים ברוב אתרי הסקי אין בעיות גיל אבל אי אפשר להבטיח את זה. כבר יצא לי שביקשו תעודת זהות במועדון שרחוק מאוד מהמלון אבל זה היה מקרה יוצא דופן.
לגבי האתרים, שני האתרים מצויינים לצעירים ובשניהם יש מועדונים רבים ובעיקר אפרה סקי כמעט בכל יום. מה שכן, הם לא נמצאים באותה מדינה... אתם צריכים להחליט אם אתם נוסעים לצרפת או לאוסטריה. אישית אני מעדיפה את אוסטריה ואפ אתם מעוניינים לשלב בין שני אתרים מצויינים זה מאיירהופן ואישגיל
-
חופשת סקי בינואר 2016 לצעיריםאני מאמין שלא נשלב בין אתרים, כי סביר להניח שנבחר לטוס עם סוכנות נסיעות אבל שמח לדעת שהאפרה סקי ברובו לא יגביל אותנו!
עכשיו חשבתי אולי אנדורה גם יעד מתאים, אשמח לדעת ממישהו שמכיר את פאס דה לקאסה- איך המקום מבחינת אפרה סקי, ובכלל האם העיירה תוססת?
הבנתי שהמעליות שם לא ממש חדישות, אז האם האתר ברמה גבוהה כמו מאיירהופן לדוגמה?