לגבי תרמיל יום של vaude
-
שלום לכולם.
אני שוקל לקנות תרמיל של vaude דגם brenta 40 ,התיק מאוד נוח ויושב עליי כמו שצריך אך קראתי שהמערכת גב שלו לא הכי טובה ונשחקת מהר מאוד,בעיקר הברזלים.
יש פה מישהו שזה קרה לו? אשמח לשמוע ביקורות מאנשים שמשתמשים בתרמיל

-
לגבי תרמיל יום של vaudeאני לא מכיר אישית את הדגם הזה. אבל בסך הכל החברה טובה מאוד. מערכות גב רשת בסך הכל הן תמיד יותר עדינות ממערכות גב סטנדרטיות.
-
לגבי תרמיל יום של vaudeלא נתקלתי עם בעיה בתרמיל הזה, והוא רץ כבר די הרבה שנים.
מה שכן - לטעמי הוא קצת גדול מדי בשביל לשמש כתיק יום.
-
לגבי תרמיל יום של vaudeתודה רבה על העצות!התיק ישמש לי ולחברה שלי ולכן לקחנו 40 ליטר. אתם חושבים שזה יספיק?
-
לגבי תרמיל יום של vaudeאם תפרט קצת יותר אז נוכל לעזור? ישמש אותכם לאיפה? איזה מטרה? כמה זמן? מה רוצים לקחת בפנים?
-
לגבי תרמיל יום של vaudeאנחנו נטייל בתאילנד לאוס ויאטנם וקמבודיה. אנחנו רוצים תרמיל יום, אחד לשנינו, והוא יהיה בעיקר לטרקים של יומיים שלושה.
-
לגבי תרמיל יום של vaudeנשמע טוב ומתאים! תהנו
-
לגבי תרמיל יום של vaudeלגבי מערכת הגב של ואודה, מנסיון שלי היא עמידה. יש לי תיק יום שלהם (air wizard 24+4) כבר 10 שנים והוא עוד סוחב ובמצב טוב.
לגבי הגודל, לטעמי, ענק. כשאני נסעתי עם זוגתי לאזור, התיק הגדול שלי היה 40 ליטר והקטן 24+4 אחד לשנינו. והוא לגמרי הספיק. ועוד עברנו בסין לפני, כך שהיו לנו גם בגדים חמים. והייתה לנו מצלמת slr גדולה עם שתי עדשות גדולות. ועדיין זה הספיק. אתם נוסעים לאזור שרובו מאוד חם ודביק. ללכת עם תיק כל כך גדול ביום יום זה דיי סיוט. מה גם שאין ממש צורך, כי לא צריך לקחת איתכם מעיל או פליז כשיוצאים בבוקר. מציע לצמצם בגודל. אבל זו רק דעתי כמובן.
-
לגבי תרמיל יום של vaudeתודה רבה אנשים טובים עזרתם מאוד!