ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מרחק וזמן נסיעה מברלין

פורום אירופה
    2
    5
    7552
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

מרחק נסיעה וזמן מברלין לפוטסדאם ודרזדן באוטובוס תיירים? משהו יודע? תודה מראש.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מרחק וזמן נסיעה מברלין:Re
        היי טלי! תשובות לשאלותיך! ברלין דרזדן = 230 ק``מ כ - 5 שעות נסיעה. ברלין פוטסדם = 20 ק``מ כ- 40 דקות נסיעה. יתרה מזאת, יש אפשרות לבדוק מרחקים וזמני נסיעה ב``גוגל ארט`` (GOOGLE EARTH) זה מאוד קל ופשוט תנסי. אני נעזרת הרבה באתר הנ``ל כדי לתכנן את הטיול הבא שלי לגרמניה ולפי הממצאים אני מחליטה את דרך הנסיעה. ברור שיש צורך להוסיף עוד קצת למרחק ולזמן הנסיעה מאחר והאזור חדש ולא מוקר ויש מקום לטעויות כגון: פניה לא נכונה ואז יש צורך לחזור וטעות כזאת - מוסיף עוד כמה דקות לנסיעה. בכל אופן מקווה שעזרתי מאחלת לכך כל טוב נסיעה טובה וחופשה מדהימה תהני מכל רקע סעי בשלום וחזרי בשלום! אתי
        • y y y
          y y y נערך לאחרונה על ידי

בהנחה שזמן הנסיעה ב``אוטובוס תיירים`` שווה לנסיעה ברכב פרטי, אז דרזדן נמצאת במרחק של 2-2.5 שעות. פוטסדאם היא למעשה פרבר של ברלין ככה שהמרחק אליה תלוי בעיקר בשאלה מאיפה בברלין יוצאים. זה יכול להיות 15 דקות, זה יכול להיות גם שעה.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב! לידיעתכם ולידיעת שאר המתענינים - את זמני הנסיעה והמרחק קיבלתי ממדריך בברלין אשר מאוד מומלץ באתר כמה וכמה פעמים. בכל אופן מה זה משנה שעה יותר שעה פחות העיקר להנות מהטיול לקחת הכל בקלות ומה שלא מספיקים - סיבה טובה לחזור שנית... בי ביי אתי
            • y y y
              y y y נערך לאחרונה על ידי

``כלל אצבע`` קטן שעוזר לי לחישובי זמני נסיעות בגרמניה (באוטוסטרדות) יותר מכל אתרי האינטרנט למינהם- מכיוון שמהירות הנסיעה באוטוסטרדות בלתי מוגבלת מצד אחד, אבל תמיד יש עיקובים ותיקונים מצד שני, החישוב הוא להתקדמות של 100 ק``מ לשעה, כמעט תמיד תופש... ההבדל בין נסיעה של שעתיים לנסיעה של חמש שעות הוא ההבדל בין עיר שניתן להגיע אליה בטיול יום לברלין לבין עיר שלא. דרזדן היא בהחלט במרחק יום טיול מברלין, ויעידו על כך אחוז גבוהה מהתיירים שמגיעים לברלין ועושים את היום טיול הזה.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון