טיול משפחתי בספטמבר
-
בוקר טוב לכולם, אני חייב לומר שלא רק שהפורום עוזר הוא גם טיפה ממכר
.אני קורא כבר למעלה מחצי שנה את הכתוב וזה נהדר לתכנון הטיול. כבר כתבתי כאן לגבי הטיול שלנו וקבלתי תגובות נהדרות, תודה. אשמח לתגובות לליטוש הסופי.
אני מזכיר שאנחנו זוג + 13,11,9 ובת שנה. בניתי טיול שלא יהיה לחוץ בעיקר בגלל שיש תינוקת.
10/09: טיסה תל אביב-ניו יורק-לאס ווגאס
11-12/09 לאס ווגאס
13/09 סכר הובר וגראנד קניון (לינה ב Williams)
14-15/09 פייג' ולינה בפייג'
16/09 ברייס קניון ולינה קרוב לפארק ציון
17-18 פארק ציון ולינה בווגאס
18-19 לאס ווגאס
20 טיסה לאורלנדו
20-30 אורלנדו
30 טיסה לניו יורק
1-2/10 ניו יורק
3/10 הביתה
-
טיול משפחתי בספטמברבכללי נראה סבבה, אבל לדעתי היום של ברייס (16.9) יכול להיות טיפה עמוס בנהיגה. אולי כדאי לשקול לינה קרובה יותר לברייס ולמחרת לנהוג לפארק ציון. אפשר גם להזמין מראש 2 לינות לאותו לילה (עם אפשרות ביטול) ולראות כשמתחיל הטיול איך אתם עם הנהיגות ולהחליט אז איפה מעדיפים לישון. לפעמים יש אפשרות ביטול עד שעה 16:00 ביום הצ'ק אין, וזה יכול להיות בול בשבילכם.
-
טיול משפחתי בספטמברהיי
גם לי נראה סבבה. אם כי הייתי עושה שינוי קטן באם הטיסת פנים עוד לא נרכשה.
היינו באורלנדו 8 ימים והיה נפלא. לא בטוחה שצריך יותר. אם אפשר להעביר יום אחד מימי אורלנדו למערב עדיף. הייתי מוסיפה לילה בברייס. זה גם טיפה ירווח את פייג' כי אפשר יהיה לעשות משהו בבוקר לפני הנסיעה לברייס. אחרי זה לנסוע לברייס, לטייל וללון במקום. אפשר ברייס גם למחרת בבוקר (למשל זריחה). אחרי זה לנסוע לציון. כל הסיבוב הזה של פייג', ברייס וציון קצת ירווח, אבל זה כמובן רלוונטי רק אם לא הוזמנה עדיין. מחשבה שניה, ניתן להוריד לילה בוגאס למטרה זו. פשוט יותר. לא הייתי בוגאס, אהיה ביולי אבל מקריאה ותיכנון נראה לי שניתן להסתפק ב-3 לילות במקום ה-4 שיש לכם.
לימור
-
טיול משפחתי בספטמברהי,
הייתי עם הילדים בפארקים באורלנדו וגם בפארקים בלוס אנג'לס.
לא בטוחה שטיסת הפנים בין וגאס לאורלנדו שווה את המאמץ. בלוס אנגלס יש לא מעט פארקים, חלק נכבד מהם זהה לזה שיש באורלנדו.
זה גם חסכוני יותר כי מוותרים על טיסת פנים אחת ויותר חסכוני בזמן כי לוס אנגלס קרובה יוצתר לוגאס מאש התעסקות עם טיסת פנים וגם באורלנדו מזג האויר טרופי ולהסתובב בחוץ כשיורד מבול על תינוקת בת שנה, פתאום באמצע החום... זה לא משהו.
יתרון נוסף שבאזור לוס אנגלס אפשר לעשות סוג של הפוגה בין הפארקים, כי יש מה לעשות בעיר.
רק יש לשים לב שיש שני אזורים עיקריים לפארקים - הצפוני (יוניברסל, וורנר ברוס, סיקסט פלאגס), הדרומי - באנהיים דיסני ואחרים ובסאן דייגו עולם המים, גן החיות
לשיקולך
-
טיול משפחתי בספטמברהמלצתי לקצר את אורלנדו ביומיים ולהוסיף לניו יורק במידה ולא הוזמנו טיסות. השהייה שלכם בניו יורק קצרה מידי.
-
טיול משפחתי בספטמברתודה רבה לעונים. נשקול כמה דברים מחדש
-
טיול משפחתי בספטמברהטיול שלכם באופן מובהק מוטה אורלנדו וכולל יחסית מעט 'טיול'. מעט זמן בניו יורק, מעט פארקים באיזור וגאס, ווגאס. למעשה אתם מקצים לוגאס יותר זמן מאשר לניו יורק.
אין בזה שום דבר רע. אם זה מה שמתאים לכם - סבבה.
בפועל באורלדנו יש לכם 9 ימים נטו, שככל הנראה יסתדרו בערך ל-6-7 פארקים (עם 2-3 ימי בנוחה באמצע). זה כמובן הרבה, אבל לא המון, ועדיין לא תספיקו את כל הפארקים הגדולים.
-
טיול משפחתי בספטמברב 13.9 אתה מתכנן לחזור שעה מהגראנד לכיוון וויליאמס, בדוק אפשרות לצאת מוקדם מוגאס ישירות לגראנד קניון טיול בשמורה בערך שעתיים ומשם אפשר לצאת ללינה בפייג' שהיא בערך שעתיים מהגראנד קניון. אם נושא הסכר קריטי אולי אפשר לבקר בסכר גלן בפייג' במקום בהובר. 16.9- עשינו מסלול זהה וישנו בספרינגדייל ולמחרת אפשר להכנס חזרה לזאיון או לנסוע ישירות לוגאס. למרות שיש המון מה לעשות שם הייתי מוריד יום אחד מאורלנדו לטובת ניו יורק. עופר
-
טיול משפחתי בספטמבראני אבדוק אם ניתן להעביר יום לניו יורק ללא עלות. יש מצב כי הם התקשרו ושינו לי את שעות הטיסה ואולי אבקש ג'סטה לטוס יום מוקדם יותר.
למיטב זיכרוני ולפי מה שקראתי יש באורלנדו יותר מדיסני. יש הרבה מאוד אטרקציות חדשות וישנות שמעניינות אותנו ולכן הקדשתי כל כך הרבה זמן למקום. לדוגמא, נאסא, פאר מים ליום כיף, חדש באורלנדו זה עולם הלגו ועוד...
יש לנו יומיים נטו בניו יורק. למה כדאי 3? מה ניתן להספיק ביומיים? מה ניתן להספיק ב 3?
-
טיול משפחתי בספטמברלדעתי ניו יורק זה לחרוש בעיקר ברגל.
עכשיו כשאני רואה שוב את גילאי הילדים יותר מידי ברגל נראה לי קצת בעייתי.
גם אנחנו בפעם הראשונה בניו יורק היינו עם תינוק בן שנה וחצי ומה שאני ממליץ זה לקחת את האוטובוס קומותיים שמסתובב בין כל האתרים המרכזיים ואפשר לרדת ולעלות בכל התחנות.
עופר
-
טיול משפחתי בספטמבראני מתנצל שאני משגע כאן את כולם
אבל לקחתי ברצינות את ההערות ובררתי עם חברת התעופה. אני יכול לבטל את אורלנדו ולהישאר בחוף המערבי ללא תוספת לעלות הטיסה.אם אני לוקח את האופציה הזאת ויש לי את ה-23 יום. אייך הייתם מתכננים מחדש את הטיול? אני יכול לטוס לווגאס בהלוך וחזרה מסאן פרנסיסקו או לוס אנג'לס או ווגאס לניו יורק.
אני מזכיר לכם שאנחנו זוג + 3 בנים + תינוקת בת שנה.
עוד הערה: אחת הסיבות שטסנו לאורלנדו היתה כי חששנו מאוד מנסיעות ארוכות כמעט כל יומיים בטיול בחוף המערבי.
אשמח לשמוע מכם
-
טיול משפחתי בספטמברכמה מילים על אורלנדו
באורלדנו יש הרבה יותר מאשר רק את דיסני.
יש 4 פארקים גדולים של דיסני ושני פארקי מים של דיסני.
שני פארקים של יוניברסל
פארק של סי וורלד
פארק המים אקווטיקה מקבוצת סי וורלד
דיסקוברי קוב מקבוצת סי וורלד
בטמפה הסמוכה (פחות משעה נסיעה) יש שני פארקים נוספים - בוש גרדנס ואדוונצר איילנד
בקייפ קנברל (פחות משעה נסיעה) יש את מרכז המבקרים של נאסא
וכמובן שיש שפע לונה פארקים, אתרי מיניגולף, ארקיידס ועוד ועוד ועוד באיזור
בשילוב עם שפע מסעדות לכל כיס
חנויות מזכרות
מרכזי שופינג גדולים
וילה מרווחת במחיר סביר
בריכה בוילה או במתחם
כל אלו ביחד יוצרים "חבילה" מאד נוחה ונעימה. שאפשר לנצל אפילו לשבועיים.
בזמנו באמת השתעשתי במחשבה על חופשה של שבועיים באורלנדו. אתה יכול לקרוא שרשרור פה
הפארקים של קליפורניה זה משהו אחר לגמרי. יש 4 פארקים גדולים (2 של דיסני, סי וורלד ויוניברסל) וגם פארק מים של סי וורלד, ובנוסף סיקס פלגס שלא מדבר לתינוק בכלל, ועוד שפע פארקים ואטרקציות אחרים.
אבל הפארקים בסך הכל לא באותה רמה, ובעיקר לא באותו מבחר. אם רוצים 2-3 ימי פארק זה לא משנה, אבל אם רוצים 4 ויותר בהחלט מתחילים להרגיש בהבדלים.
בנוסף באיזור דרום קליפורניה הפארקים פחות מרוכזים. אם תנסו לעשות שבוע "כוכב" פארקים אתם עשויים למצוא את עצמכם עם שעה בכל יום בל כיוום בקלות ואף יותר.
בנוסף באיזור לוס אנג'לס פחות מקובל הנושא של וילות להשכרה, ומה שיש יותר יקר.
אז אם רוצים לשלב שני פארקים בדרך - באמת לא שווה לטוס לאורלנדו.
אבל אם רוצים חופשה מסביב לנושא פארקי שעשועים - אורלדנו לוקחת בהליכה.
-
טיול משפחתי בספטמבראנחנו נוסעים ביולי הקרוב לחודש לטיול בר מצווה והייתה לנו התלבטות דומה . לפי המלצות שקיבלתי והחומר שקראתי על פארקי השעשועים LA לא מהווה תחליף לאורלנדו. כמובן אם היינו נוסעים בלי ילדים השיקולים היו אחרים. בסוף הוחלט על 16 לילות במערב. 8 לילות באורלנדו, 2 לילות במפלי הניאגרה ו 3 לילות בניו יורק. הטיסות הפנימיות זו הוצאה לא קטנה אבל אורלנדו הייתה חשובה לנו בגלל הפארקים לבן שלנו. ובעיקר בגלל המתקנים של הארי פוטר שלא קיימים ב- LA.