ברצלונה, פראג או אמסטרדם
-
שוב שלום לכולם, בהמשך לשאלתי מאתמול לגבי ברצלונה...אולי כדאי לשנות לשנות יעד? אני מתלבטת בין 3 הערים הללו. האמת שבברצלונה טרם היינו. בפראג היינו ומאד נהנינו(עיר קסומה) ובאמסטרדם היינו לפני הרבה שנים... מה אתם אומרים? תודה מראש -
ברצלונה, פראג או אמסטרדם:Reאם לא היית עדיין בברצלונה מומלץ בחום לבקר בה. אני נהניתי בברצלונה אף יותר ממה שנהניתי בפראג. -
ברצלונה, פראג או אמסטרדם:Reאם לא היית בברצלונה זה שווה ביקור. אני מציע לקחת טיול לשבוע בקוסטה ברווה ולבקר בברצלונה יש באזור הזה הרבה מה לראות . המחיר גם יותר זול מאשר בברצלונה ומקבלים חצי פנסיון. אני מציע ללון בעיירה כמו CALLELLA או SANTA SUZANA . המרחק לברצלונה הוא כ-שעה נסיעה ברכב. חובה לבקר חוץ מברצלונה בFUGUERAS-עירו של דאלי. בEMPURIA BRAVA וב-MONSERAT / -
מצטרפת להמלצה על ברצלונהלדעתי שווה ללון בברצלונה, ולטייל בה, ואז לא צריך לנסוע כל יום שעתיים הלוך ושוב. כמובן שאין מה להיכנס לעיר עם רכב, התנועה סואנת והחניה קשה. אם יש זמן (מעל ל 4 ימים) כדאי לבקר גם במונסראט,ו/או פיגרס, או ג`ירונה- שגם היא עיר יפה ומעניינת. או לקחת רכב ולנסוע יום-יומיים לקוסטה ברווה. -
ברצלונה, פראג או אמסטרדם:ReBarcelonaaaaaaaaa !!!!!! well, if not Barcelona - then Amsterdam -
ברצלונה, פראג או אמסטרדם:Reהייתי בשלושתם ובברצלונה הכי נהנתי והכי התרשמתי ואחרייה פראג ,זאת דעתי. -
לאן שהלב אומר!!! ואחר כך איפה הכי...אם תכנסי לאתר תראי עבודה יפה של דפנושית על ברצלונה