בוקינג
-
אשמח להסבר איך עובד תהליך ההזמנה מבוקינג?
האם זה בטוח?
תודה
-
בוקינגאני מזמינה תמיד דרך בוקינג ואין עם זה שום בעיה. התשלום נעשה למלון לפי התנאים בעת ההזמנה. מאד חשוב לשים לב לאפשרות שאתה בוחר (דמי ביטול, ארוחת בוקר). המחיר שמצויין לוקח בחשבון את מספר האנשים, הלילות וארוחת הבוקר אם היא בתשלום נוסף. אישית אני מעדיפה לשלם קצת יותר אבל ללא דמי ביטול (לפעמים צריך לבטל או לשנות). במקרה כזה התשלום הוא במלון עצמו, כאשר אתה שם. אבל זו בחירה שלך.
-
בוקינגענת תודה רבה
אם אני מזמינה דרך בוקינג דירה (לא מלון). האם יש משו נוסף שעלי לדעת?
-
בוקינגבדרך כלל
בסוף כל דף של מלון או דירה רשומים כל התנאים לביצוע העיסקה כולל כללי התנהגות במלון או הדירה שבכוונתך להזמין .
לפעמים כדאי להיכנס לאתר של המלון או הדירה (אם יש , אפשר לחפש בגוגל) ולהשוות בין המחירים של המלון לזה של בוקינג או הוטלס.קום,
ישנם מקרים שבהם רשום בבוקינג שאין חדרים פנויים בעוד באתר המלון יש ויש, אבל מבחינת אמינות, בוקינג מצויין.
-
בוקינגהיי נחמד
כלמודת ניסיון עם בוקינג.
קודם כל להתייחס לחוות דעת גם כשהציון גבוהה יחסית כמעט תמיד יש גם הערה למקום.
לא להתרשם רק מהתמונות המובילות,אלא לתמונות של החדר/דירה ספציפית שאתה בוחר מכיוון ובעיקר בדירות לפעמים מדובר במבנה עם כמה דירות ששונות אחת מהשניה,או שמישהו מחזיק בכמה דירות במקומות שונים,ויגרום לך להתרשם מדירה אחרת.
בערים מרכזיות חשוב לדעת באיזו קומה הדירה אם זה מצויין(באמסטרדם יש 5קומות ללא מעלית).
אני תמיד סוגרת דרך בוקינג ולא יצא לי להתאכזב טפו טפו טפו(בעצם אולי פעם אחתוזאת הייתה בחירה מחוסר ברירה).
בדירות צריך לקחת בחשבון שאולי ירצו כרטיס אשראי לביטחון וחסימת סכום מסויים מהמסגרת בכדי לוודא שלא נגרם נזק לדירה.את החסימה מסירים לאחר שבועיים.לכן חשוב להתייחס לתנאים.
וגם אפשר להיעזר בפורום לגבי הדירה שמצאה חן בעיניך ולשמוע חוות דעת של הפורום מבחינת מיקום ועוד.
עוד דבר שאני אוהבת לעשות זה...להעתיק את הכתובת לגוגל street view ולשוטת באיזור.
בהצלחה
-
בוקינגממליץ להעזר גם ב hotels.com. לעיתים יש להם מה שאין בבוקינג ולהיפך. לעיתים המחירים שונים בין אתר לאתר. לעיתים יש מבצעים באחר ולא בשני.
ב"הוטלס" צוברים גם זכות ללילה עשירי חינם בממוצע תשעת הלילות הקודמים. לא ביג דיל אבל בכל זאת משהו. בבוקינג לא.
כמובן שיש עוד אתרים לא פחות טובים (כמו אקספידיה) אבל יש גבול לטרטור.
-
בוקינגאת רוב ההזמנות שלי אני עושה דרך בוקינג. האתר מאוד נוח ולדעתי גם נותן מחירים הכי טובים. גם חוות דעת מאוד אמינות. אם את מזמינה דירה או b&b תשימי לב לשעות ה check in. אין דלפק קבלה שמאויש 24 שעות כמו במלון. אם את מגיעה בשעות הערב או הלילה את צריכה ליצור קשר עם בעל המקום כדי שיחכה לך.
-
בוקינגכשמדובר במלון ממותג, כלומר של רשת בינ״ל, כמעט בכל המקרים הדבר הטוב והנכון ביותר לעשות יהיה לבצע את ההזמנה ישירות באתר המלון. בוקינג לא אמור להיות זול יותר, ואם במקרה כן (תחת תנאי הזמנה זהים) אז כדאי לחפש בגוגל את תוכנית ה-BRG של המלון ולפעול על פיה כדי לקבל תעריף משמעותית טוב יותר משל בוקינג.
כבודו של בוקינג במקומו מונח.
-
בוקינגהזמנה מבוקינג של דירה מחייבת הסתכלות בפרטים של הדירה עצמה
השוואת מידע לאתרים אחרים
בדיקה של כל הנתונים-לקרוא את כל האותיות (יש תשלום נוסף לניקיון סופי? המחיר כולל מצעים? תנאי ביטול)
במקרים רבים מוגדר בעצם ההזמנה (למטה בבוקינג בהערות הכלליות) כי יתכן ובעלי המקום יפנו אליכם לקבלת מקדמה (בעיקר כאלו שאינם מקבלים כרטיסי אשראי)
בחלק אחר יש גיהוץ לבטחון של כרטיס האשראי- נוח לנו יותר כתיירים מאשר העברות בנקאיות.
היות ולא מדובר ברשת מלונות בינלאומית ממותגת,אלא בדירה -כדאי לבדוק מידע נקודתי לדירה הספיציפית.
(אני לעולם לא לוקחת דירה מאתר שמשווק "דירות ברחבי רומא" כי אי אפשר לדעת בביקורות והתגובות לאיזו דירה מתייחסים, באיזה מיקום הדירה בדיוק וכו).
-
בוקינג - נדחפת עם שאלה נוספת...גם אני מחפשת דרך בוקינג לינה ביער השחור. מצאתי דירה שמצאה חן בעיני, שעפ"י בוקינג נותרה אחת אחרונה בתאריכים שאני רוצה, אך כשאני נכנסת לאתר של מקום הלינה, לקבל יותר פרטים ולהתרשם מיותר תמונות, אני רואה בלוח שנה שלהם שאין מקום בתאריכים שלי. מייל ששלחתי לבעלי הדירה על מנת לבדוק אם באמת יש מקום, לא נענה (אגב, הרבה מיילים ששלחתי לבעלי דירות לא נענו או נענו באיחור). האם אני יכולה להסתמך על אתר בוקינג ולהזמין את הדירה?
-
בוקינג - נדחפת עם שאלה נוספת...בגדול כן.
אבל תבקשי בהזמנה בהערות -שאלות טכניות- כמו האם יש מכונת כביסה, כמה מדרגות צריך לעלות (או כל שאלת סבתא אחרת) ותבקשי שבעלי המקום יצרו איתך קשר במענה לשאלותייך.
ואז...בוקינג כבר אחראי לכך שהדירה תגיב לך.
ואם לא יגיבו-תציקי לבוקינג עד..שיגיבו (לצערי אני למודת ניסיון בנודניקיזם לבעלי דירות).
-
בוקינג - נדחפת עם שאלה נוספת...תודה לכולם...
עקבתי אחר עצותיכם והזמנתי דירה נחמדה בברצלונה...
מקווה לטוב

-
בוקינג - נדחפת עם שאלה נוספת...יונית, תודה !