מקסיקו בספטמבר
-
אני מקווה שהשאלה שלי לא מנותקת לגמרי ואם כן אני ממש מתנצלת מראש. אנחנו מנסים לתכנן חופשה וחשים קצת אבודים.
אנחנו זוג שרוצה לנסוע למקסיקו בספטמבר, בשבוע השני למשהו כמו 10 ימים (ואז נמשיך לארצות הברית). אופי החופשה המבוקש הוא חופים ונופש, חופשה לירח דבש. אבל אוהבים גם לטייל בערים.
יש לי שתי שאלות:
1. אני מבינה שזו לא עונה אידאלית ואם אני מבינה נכון ישנם אזורי אקלים שונים.
ואם כך באיזה חלק (אם בכלל) כדאי לבקר בספטמבר?
2. מהו התקציב אליו צריך להתכונן לסוג חופשה שכזה שהוא טיפה מפנק או אפילו סטנדרטי אבל בטח לא מתחת לזה?
תודה רבה.
-
מקסיקו בספטמברהשאלה לחלוטין לא מנותקת היא רק נשאלת בפורום באופן תדיר וחיפוש אחורה ימצא לך עוד תגובות בנושא...
לאור העובדה שספטמבר הוא סטטיסטית החודש הכי גשום בשנה במיוחד בקריבים- הייתי מציע לכם לשקול את החוף הפסיפי- יש שפע מקומות כמו פוארטו ולרטה, קאבו סן לוקאס ועוד שמיועדים לנופש. עדיין מדובר בחודש גשום גם בצד הזה של מכסיקו, אבל הרבה פחות משקעים והרבה יותר שעות שמש ליום
לגבי התקציב- כשמדובר בירח דבש יותר קשה לשים את הדברים בתקציב- מציע לך לנסות לעבוד עם גישת התקציב שלי שמופיעה תחת שאלות נפוצות.
מזל טוב! -
מקסיקו בספטמברתודה רבה, וסליחה על חוסר ההתמצאות בפורום
אולי קצת קיוויתי שמישהו יחזה לי את העתיד וירגיע אותי 
יש לי שאלה נוספת, אני לא יודעת אם היא גם מתאימה אבל מקווה שלא "אדרוך לאף אחד על האצבעות"
בטיול של 20-26 יום, האם יש היגיון לטוס לצפון אמריקה (נניח הלוך וחזור מניו יורק) ולטוס למקסיקו (נניח קנקון) באופן ספונטאני על פי מזג האוויר? אולי כדאי לעשות טיסה כזאת ממקום אחר בצפון אמריקה? הרעיון לא הגיוני בעליל?
תודה רבה!
-
מקסיקו בספטמברהרעיון בהחלט הגיוני- קודם כל יש מצב שטיסות דרך ארה"ב יהיו זולות יותר מלכתחילה ( הבעיה היחידה- תצטרכו ויזה לארה"ב), ואכן אתם יכולים באופן ספונטני לעבור למכסיקו- זאת בהנחה שיצרתם לכם נסיעה "פתוחה" יותר בצפון אמריקה, שמאפשרת לכם שינויים והגעה לשד"ת וכו'.
מה שיכול להיות בעיה- יכול להיות שלא תמצאו טיסות ומקומות פנויים במחיר שפוי מארה"ב למכסיקו מעכשיו לעכשיו... אבל אולי ספטמבר כשחוזרים ללמוד יהיה יותר קל למצוא כאלו...
-
מקסיקו בספטמברשמעתי שקאבו סן לוקס הוא מקום מצוין לירח דבש ומפנק, רק שייתכן שהמים הפסיפיים קצת קרים יותר.
בנוגע לקשיור עם ארה"ב, תשדלו בזמנים ה"גמישים" להיות בערים שמהן יוצאות חברות התעופה המוזלות כמו וולאריס ואינטרג'ט (טיחואנה, לאס וגאס, לוס אנג'לס) או ספיריט אייר וכו' וסביר להניח שטיסה בטווח קצר יחסית לא יעלו יותר מדי