ויזה לתינוק
-
היי
לאחר שמילאתי את כל הפרטים באתר השגרירות האמריקאית - האם אני יכולה לשלוח את המסמכים לשגרירות ארה"ב דרך דואר ישראל או רק דרך UPS?
תודה
-
ויזה לתינוקאת צריכה לשלוח עפי ההסברים המדוייקים באתר השגרירות.
כתוב שיש להגיש ב POST OFFICE ספציפיים בלבד
https://ais.usvisa-info.com/en-il/niv/information/courier_dr opboxes
-
ויזה לתינוק - שאלה נוספת באותו העניין - קצת דחוףאם אמא לילד בן שנתיים ניגשת לשגרירות להוציא ויזה לעצמה, ההיא יכולה לקחת עמה את הדרכון של הילד בעצמה להוצאת ויזה עבורו ובמקביל אליה ?
-
ויזה לתינוק - שאלה נוספת באותו העניין - קצת דחוףאני חושב שכן.
ככה עשתה אשתי בעבר.
צריך לקרוא באתר השגרירות. הכל רשום שם די ברור
-
ויזה לתינוקתודה...
-
ויזה לתינוק - שאלה נוספת באותו העניין - קצת דחוףמועתק מאתר השגרירות:
אני מתחת לגיל 14 או מעל גיל 80 ואיני נדרש להופיע לראיון אישי. כיצד אני מגיש בקשה לויזה?
למרות שמועמדים לויזה בקבוצת גיל זו אינם נדרשים להגיע לראיון אישי, עליהם לקבוע תור באמצעות אתר האינטרנט או באמצעות מוקד הפניות. למידע אודות כיצד קובעים תור לראיון יש להקליק כאן.
לאחר השלמת תהליך התשלום וקביעת התור לראיון, יש למסור את הבקשה לויזה ואת המסמכים הנלווים לאחד משלושת סניפי חברת UPS. לרשימת המסמכים הדרושים להגשת הבקשה לויזה הקלק כאן. את המסמכים יכול למסור בן משפחה או חברה חיצונית שתשכרו בעצמכם.
לחילופין, אם הנך הורה או בן משפחה מקרבה ראשונה של מועמד לויזה מתחת לגיל 14 או מעל לגיל 80 ובכוונתך להגיש בקשה לויזה עבור עצמך, באפשרותך להוסיף את המועמד הפטור מראיון לתור שקבעת עבורך. בעת הגעתך לשגרירות לראיונך האישי, תוכל להגיש את הבקשה לויזה של המועמד הפטור מראיון.
הערה חשובה: לקונסול האמריקאי שמורה הזכות להזמין כל מועמד לויזה לראיון אישי לאחר העיון בבקשה לויזה.
אילו מסמכים דרושים עבור מועמדים לויזה מתחת לגיל 14 או מעל גיל 80?
בנוסף למסמכים הדרושים לכל מועמד לויזה מועמדים לויזה מתחת לגיל 14 או מעל גיל 80 נדרשים לספק את המסמכים הבאים:
מועמדים לויזה בני/מעל גיל 80:
-
העתקים של ויזות קודמות.
-
הוכחה על קבלת פנסיה.
מועמדים מתחת לגיל 14:
-
העתקים של הויזות התקפות של ההורים.
במידה שלהורים של מועמדים מתחת לגיל 14 אין ויזות תקפות:
-
העתקים של 3 תלושי משכורת אחרונים.
-
העתקים של הדרכונים של ההורים.
במידה שאדם אחר (לדוגמה: סב/סבתא) מלווה את הילד/ה בנסיעה לארה"ב:
-
העתק הויזה של האדם המלווה
-
מכתב הסכמה מההורים, המציין כי ההורים מאשרים את נסיעת הילד/ה.
-
-
תודה -
ויזה לתינוק - אם אין מבוגר שמוציא ויזה לעצמוחייבים לשלוח את הדרכון והמסמכים בתחנה של UPS (אני השתמשתי בזו של נתב"ג)
אם מישהו מוציא ויזה לעצמו אפשר לקחת את המסמכים ולהגיש אותם כשמגיעים לראיון
בהצלחה!
(ויזה לתינוק לבד הוצאנו באוקטובר, ויזה לתינוק כשיש עוד מוציא ויזה הוצאנו לפני 6 שנים כך שאני כותבת על סמך נסיוני)
-
ויזה לתינוק - אם אין מבוגר שמוציא ויזה לעצמושלום,
אני מוציאה לבנותי ויזות לארה"ב. במהלך מילוי הטופס אני נדרשת לצרף תמונה.
האם אני יכולה לצרף תמונה שצילמתי בעצמי וטענתי לאתר או שזו חייבת להיות אותה תמונה כמו התמונת פספורט שאני אצרף בסופו של דבר כשאגיש את הטפסים?
תודה מראש!
-
ויזה לתינוק - אם אין מבוגר שמוציא ויזה לעצמוכשאני מלאתי את הטפסים צילמתי תמונה דרך הטלפון הנייד והעלתי לאתר. לראיון בשגרירות הבאתי תמונת פספורט אחרת. לא הייתה בעיה.
-
ויזה לתינוק - אם אין מבוגר שמוציא ויזה לעצמואחרי שממלאים את הבקשה
שולחים באמצעות דואר שליחים.
יש 14 תחנות
מקבלים חזרה אחרי כשבוע וחצי
-
ויזה לתינוק - אם אין מבוגר שמוציא ויזה לעצמוהיי,
תודה על התשובות.
האמת שבסוף צילמתי במצלמה ביתית והעלאתי לאתר וזה עבד נהדר.
עכשיו נשאר לי ללכת לסניף הדואר הרלוונטי לשלוח. 2 שאלות בבקשה:
1. מישהו יודע מה השעות פתיחה של הסניף בבני ברק? אני מנסה להשיג אותם בטלפון ולא עונים שם וזה לא רשום בשום מקום.
2. האם ניתן לפתח את התמונה שצילמתי ולהגיש אותה?
תודה ויום מקסים!
-
ויזה לתינוק - אם אין מבוגר שמוציא ויזה לעצמואני מסרתי בפ"ת 8:00-18:00
אני מניח השעות דומות