טיול לתאילנד
-
שלום,
גם אנחנו מתכננים טיול לתאילנד..
הרכב של 2 מבוגרים, 2 ילדים בני 19 וילדה בת 12.
המסלול בגדול:
4 לילות בצפון (טיול גיפים, שוק לילה, אומגה ומה עוד?) איפה לישון חוץ מימי הגיפים.
3 לילות פוקט ( מה לעשות שם? ) איפה לישון?
3 לילות קופיפי (מה לעשות שם?) איפה לישון?
4 לילות קוסומוי (מה לעשות שם?) איפה לישון?
3 לילות בנגקוק (מה לעשות שם?) איפה לישון?
יש לי רעיונות מחברים שהיו אך כולם המליצו להעלות את השאלות גם פה בלמטייל.
כרגע חוץ מתאריכי טיסה לתאילנד הכול גמיש.
בתודה מראש
איתן
-
טיול לתאילנדאני הייתי משנה קצת - יש לכם יותר מידיי מקומות ויותר מידיי קפיצות ממקום למקום - הרבה מאוד זמן יתבזבז לכם על המעבר בין אי לאי ומלון למלון וחבל, לא ממש תספיקו לראות כלום בשום מקום.
הייתי ממליצה להשאר בפוקט ולא ללכת לקופיפי - אפשר לעשות טיול של יום לקופיפי, לבקר, לראות, אבל אין צורך לעבור לישון שם. המלונות בקופיפי לא משהוא ויקרים נורא.
בפוקט לבד גם שבוע לא יספיק כדיי לכסות את כל מה שיש לעשות שם.
לגביי מלונות - יש כל כך הרבה אפשרויות - תצטרכו 2 חדרים, מה התקציב שלכם לחדר ללילה? זה יעזור לנו לצמצם את המלונות להציע לכם
-
טיול לתאילנדגם אני חושב שישנם יותר מדי מעברים ותרגישו כמו במרוץ, למרות שזה אפשרי. לגבי מה לעשות בכל יעד ממליץ לך לקרוא קצת חומר באינטרנט על כל יעד.
לגבי מלונות רצוי שתרשום תקציב ותקופת הגעה כדי שיוכלו ליזור לכם ולהתאים לכם מלונות.
-
טיול לתאילנדהי,
תודה על התגובות.
נסיעה בחגים של ספטמבר..
פוקט בגלל שאני עם משפחה נאמר שלא כדאי להישאר יותר משתי לילות.
יש לי עוד יומיים שלא תכננתי ולכן חשתי להוסיף דווקא לקופיפי ולהיות 4 לילות
ובקוסומי עוד לילה ולהיות 5 לילות.
אבל כמו שציינתי הכול גמיש.
לגבי לינה אין לי אומדן כלכך אבל מלונות של 4 כוכבים לפחות.
ולכן רעיונות לטיולים ולינה וכל דבר כרגע יעזרו לי להתמקד.
ציינתם לא לעבור מפוקט לקופיפי למה?
קופנגן קרוב לאן? האם לוותר על משהו וללכת לשם.
איתן
-
טיול לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
קודם לגבי הצפון, אם אתם נשארים 4 לילות ומתוכם 2 לילות לטיול ג'יפים, ועם יום אחד לאומגות, ושוק לילה אין עוד כל כך מקום לדברים נוספים.
לגבי פוקט לכל אחד יש טעם שונה, יש כאלה שאוהבים יש כאלה שפחות, זה נכון לגבי כל מקום,
לדעתי את ה3 לילות של קופיפי תחלקו לצפון לפוקט ולקוסמוי, ככה שיהיה:
5 לילות צפון
4 לילות פוקט
5 לילות קוסמוי
3 לילות בנגקוק
קופנגאן קרוב לקוסמוי, אבל אני חושב שבתור משפחה לא צריך לקחת יותר מידי יעדים, אטרקציות ניתן לסגור כשמגיעים למקום, אין צורך לסגור מראש.
לגבי המלונות מה התקציב המשוער? איך החלטת ש4 כוכבים זה הבחירה שלך?
-
טיול לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
האי קופנגן נמצא כ 50 דקות הפלגה מקוסמוי אבל מפני שלוח הזמנים שלכם צפוף לא הייתי ממצליץ לשלב אותו בטיול. כמו גם פוקט מציעה מגוון אטרקציות למשפחות ו-3 ימים לדעתי אינם מספיקים.ההמלצות שלי למלונות בדירוג 4 כוכבים ומעלה ביעדים שציינת הינם :מלון אימפריאל בצ'אנג מאי מדורג בדרגת 4 כוכבים נמצא כ5 דק' הליכה לשוק הלילה וכ10-15 דק' הליכה לבית חב"ד .מלון פאטונג פארגון בפוקט מדורג בדרגת 4 כוכבים נמצא כ 5 דק' הליכה לים וכ10 דק' הליכה לבית חב"ד.מלון פיפי קאבאנה בקופיפי מדורגת בדרגת 4 כוכבים נמצא בחוף הראשי של קופיפי ( פיפי דון )* חשוב לציין המלונות בקופיפי לרוב אינם מספקים תמורה לעלותמלון בקוסמוי נורה ביץ' מדורג בדרגת 4 כוכבים על הים נמצא בצפון חוף צ'וואנג כ5 דק' נסיעה ממרכז צ'וואנגמלון בבנגקוק אמארי ווטרגייט מדורג בדרגת 5 כוכבים ממוקם באזור הפאטונם מול קניון הפלאטינום כ5-10 דק' נסיעה מאזור הסיאם והMBK.http://www.amari.com/watergate/special-offer.aspx?gclid=CIL2 x9-JvMUCFU8mjgodF0MAGA -
טיול לתאילנדלדעתי ההפך הוא הנכון, פוקט מאוד מתאימה למשפחות ולדעתי עדיפה לילדים מאשר קופיפי. קופנגן קרובה לאי קוסמוי.
גם אני הייתי מציע את המסלול : צפון 5 ימים, פוקט 4 ימים, קוסמוי 5 ימים והשאר בבנגקוק
-
טיול לתאילנדהי,
מקבל את הרעיון של הסיקור מחדש..עכשיו צריך לדעת מה עושים..
לגבי מלונות זאת הבעיה אני לא מכיר ולא יודע מה נחשב יקר ומה זול וכמובן מה טוב.
אני יודע שחברים שלי לנו במלונות האלו
צפון - אימפריאל מה פינג
פוקט - patongparagon
קוסומי - OZO ו נוי פול וילה
אלו מלונות זולים? טובים? נמצאים במרכז?
מצטער על הרבה השאלות פשוט עכשיו הזמן להכין שיעורי בית לפני הנסיעה.
מה היחס של בהט לשקל?
איתן
-
טיול לתאילנדתודה על התגובות..
מתחיל לקבל רעיון למסלול..
ולינה..
שאלות נוספיו יהיו בטוח בהמשך.
אם יש עוד טיפים ודברים חשובים שלא שאלתי אשמח להתעדכן.
תודה
איתן
-
טיול לתאילנדלדעתי האישית פוקט המקום הכי מתאים למשפחות - יש הכי הרבה מה לעשות, יש משהוא לכל גיל,צבע והעדפה....
אנחנו היינו עם המשפחה פעמיים בפוקט, היינו שבוע וזה לא הספיק.
הקפיצה לקופיפי מיותרת לטעמי.
צ'אנג מאי + פוקט+קוסמוי+בנגקוק בהחלט מספיק כל מקום שתוסיף יגרע מהטיול מאוד לדעתי.
מלונות 4 כוכבים בפוקט, קוסמוי, בנגקוק - יעלו לך בערך 100$ ללילה, לחדר.
-
טיול לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטותלכל אחד הגדרה משלו של מה זול ומה יקר. מה התקציב המשוערך שלכם ללילה?
אם נדע סכום נוכל לכוון אותך ביותר דיוק, קח בחשבון שתצטרכו לקחת 2 חדרים כנראה.
כמה אתה רוצה להשקיע פר חדר ללילה?
-
טיול לתאילנדלהספיק ב 17 יום גם צפון גם חוף מזרחי גם חוף מערבי וגם בנגקוק נראה לי כמו מירוץ למיליון ולא כמו חופשה שאפשר להנות ממנה !
הייתי בונה את זה כך :
צפון : 5 ימים
8 ימים חוף מזרחי ( קו סאמוי וקו פאנגאן ) או חוף מערבי ( פוקט וקו פי פי או קראבי-ריילי ביץ')
4 ימים בנגקוק
בתי מלון למשפחה ממליץ לקחת באיזורים המרכזיים בצ'אנג מאי באזור שוק הלילה/ תאפאה גייט , בקו סאמוי חוף צ'אוונג ,בפוקט חוף פאטונג ובבנגקוק אזור הפראטונם/סיאם סקוור .