ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מערב

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    1670
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • revitali12
      revitali12 נערך לאחרונה על ידי

שלום 🙂 
      אנחנו זוג בני '21 רוצים לנחות בלוס אנגלס ליהיות שם כיומיים שלושה ללא רכב. התכנון בגדול הוא לשלב בשלושה ימים האלה את היוניברסל סטודיוס ושאר אטרקציות בעיר ( פתוחים לרעיונות). בהמשך, אנו רוצים לשכור רכב ולהחזיר אותו לאחר 14-15 ימים בלאס וגאס. לאחר מכן להישאר עוד כשלושה ימים בלאס וגאס ומשם בטיסה לאוקלהומה 🙂 . 
      האם יש לכם רעיון למסלול הגיוני ומומלץ לתקופה בה ניהיה עם הרכב ? כמו כן נשאלת השאלה האם נספיק והאם כדאי לעבור בסאן פרנסיסקו ? 
      בגדול מעוניינים לראות טבע ונופים , מקומות מעניינים ופחות אתרי הסטוריה ומדע . 
      שאר המלצות יתקבלו בברכה. 
      המון תודה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

מערב

היי,

מדוע החלטתם לא לשכור רכב ללוס אנג'לס עצמה? בגלל עלות נהג צעיר? אם אפשרי מבחינה כספית, ממליץ בכל זאת לשכור רכב ישר בנחיתה, יהיה לכם הרבה יותר נוח להתנייד בעיר עם רכב.

שבועיים זה פרק זמן סביר למסלול בין לוס אנג'לס ולאס וגאס. ממליץ לעיין באתר של ענת, לבחור יעדים ולחזור עם שאלות ספציפיות: http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=7451

• Beni_3416614
          Beni_3416614 נערך לאחרונה על ידי

מערב

הנסיעה לוגאס היא סביב ה6-7 שעות. יש בדרך OUTLET ממש זול שאני מאד ממליץ לעצור בו! על סן פרנסיסקו לא הייתי מוותר- עיר מדהימה עם וייב מדהים!

תהנו! ואם יתפנה לכם עוד זמן אני גם מאד ממליץ לרדת לסן דייגו (האוכל שם פשוט יותר טעים )

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון