אגם פאוול
-
האם השכרת סירת מנוע באגם פאוול למישהו חסר נסיון (אבל בעל יכולת טכנית מעל הממוצע ) כדי להגיע לגשר הקשת הגיונית ?
לכמה זמן נדרש להשכיר את הסירה כדי למצות את העניין ?
-
אגם פאוולאם מדובר בשיא הקיץ מומלץ מאוד להזמין מראש. כותבת לא מניסיון אלא מחקירה מעמיקה של בעלי הניסיון. להזמין מראש ניתן רק ליום שלם. מ-8 בבוקר ועד 4 אחה"צ.
-
אגם פאוולאם המטרה היא לבקר ב- Rainbow Natural Bridge, והיות וממילא רוב הזמן יושקע בדרך עצמה, אני הייתי שוקל עליה לסיור בסירה היוצאת מאיזור המלונות באדם פאול. לדעתי זה יצא זול יותר ופשוט יותר. אני עצמי עליתי על השיט הזה בעת ביקורי במקום.
לגבי משך השיט והסיור באתר הגשר הטבעי, היה מדובר בכ- 6 שעות אם אינני טועה, שרובן היו השיט לשם ובחזרה.
-
אגם פאוולאין בעיה להשיט את הסירה. סהכ יש לך הגה..

השייט לריינבו ברידג' ארוך. עשיתי זאת שהייתי בן 18 בטיול של טרק אמריקה.
היום, הרבה שנים אחרי, חושב שלשוט כל כך הרבה שעות בשביל זה... מיותר. עוד מונומנט, פחות מונומנט... תהנה מהשייט באגם, תעשו אבובים/סקי וכו
-
אגם פאוולהי, מהי הדרך הטובה ביותר להנות מהאגם? לצאת לשייט מאורגן לחצי יום או לשכור סירה? אנחנו משפחה של 5 נפשות . תודה
-
אגם פאווללאור כל ההתכתבויות והשרשורים בפורום - זו אמורה להיות אחת החוויות המהנות ביותר בטיול. אל מי ששכר סירה סיפר שזו חוויה בלתי רגילה.
מומלץ מאד לשכור מ point marina antelope
-
אגם פאוולהשאלה היא האם נהנים מהשיט או סובלים ממנו. מי שנהנה ממנו, אז השיט לשם הוא חויה מהנה בשבילו. מי שלא נהנה, עדיף שיבחר בבילוי אחר.
-
אגם פאוולאצלנו 3 הילדים נהנו מאד, אני בתור הנהג נהניתי פחות, ואשתי שחטפה מחלת ים - אסור להזכיר את המילה "שייט" לידה לפחות לכמה שנים.