ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איסלנד בזול?

פורום אירופה
    4
    4
    3579
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • O_r09
      O_r09 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתכנן לצאת לטיול תרמילאים באיסלנד למשך חודש-חודש וחצי עם חבר במהלך הקיץ הקרוב (יולי-אוגוסט).

הבנו שאיסלנד מאוד מאוד יקרה, ובין היתר מצריכה לשכור רכב 4x4 או לפחות אוטו כדי להגיע למקומות מסוימים ובכדי להתנייד בקלות.

הבעיה היא שהשכרת רכב היא מאוד יקרה ומתחילה ב15000 שח לאוטו הבסיסי ביותר לחודש אחד, שזה מאוד יקר.

האם יש אפשרות לטייל ללא רכב (טרמפים/תחב"צ) אבל, בקלות? שלא נצטרך לחכות שעות לטרמפים?

האם יש לכם עוד טיפים לטיול זול באיסלנד?

כמה עולה כניסה לאתרים ואטרקציות? ראפטינג לדוגמה?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לבון רחל  קולומבוסית
        לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

איסלנד בזול?

בוקר טוב

ראשית ממליצה לכם לבדוק בחברת BLUE CAR - פרטים תקראו בבלוג שלי. יש להם להשכרה גם רכבים משומשים. שנית לא חייבים רכב 4X4 . לאיזורים הפנימיים כמו אסקיה או לנדמנגאוגר אפשר להגיע באוטובוסים.

על טרמפים לא הייתי בונה אולי רק בדרום המדינה שם נוסעים הרבה כלי רכב אבל בצפון תנועה דלילה למדי.

כמובן שטיול קמפינגים יכול להוזיל משמעותית את הלינה. בישול על גזיה וקנייה בסופרמרקטים של רשת בונוס גם.

כניסה כמעט לכל האתרים היום בחינם למעט קרייטר KERIO.

ראפטינג לא עשיתי אין לי מושג.

נסיעה מהנה. בחרתם בארץ מדהימה הייתי שבה לבקר בה היום.

רחל  לבון

• ranchy
          ranchy נערך לאחרונה על ידי

איסלנד בזול?

בהמשך למה שרחל כבר ציינה.כל העולם יודע שאיסלנד לא זולה ומתנהג בהתאם.

טיול "זול" מתחיל בערך שנה מראש.יולי-אוגוסט זה שיא העונה. כל מה שניתן להשיג ב"זול" מוזמן חודשים מראש.זה החל ממחירי טיסות וכלה בהשכרת רכב ו-או לינה.

היום לתכנן ליולי -אוגוסט הקרוב זה בעייתי כי יתכן מאד שלדוגמה-יש רכב זול אבל רק לשבועיים וגם זה לא ברצף.

בעלויות טיול אין שום דבר זול באיסלנד.כניסה לאתרי הטבע היא בחינם (גם מחיר הכניסה לקריו זה בדיחה) אבל כל היתר בשמים. אוטובוס לאסקיה זה 100$ לכרטיס. הפלגה לראות ליוייתנים 50$ לבודד וכן הלאה.

לאיסלנד באים גם בגלל האטרציות היקרות כך שזול זה לא.לכן עדיף לחכות עוד שנה להכין עוד כסף ולעשות ההכנות בנחת ובזמן.זה יתן את התמורה הגבוהה ביותר להשקעה שאינה זולה מראש

בהצלחה

רנצי

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

איסלנד בזול?

טרם הייתי באיסלנד, תכננתי אבל זה לא יצא עדיין, אולי השנה...?

ממה שבדקתי, לא חייבים רכב שטח - אפשר להשתמש ברכב רגיל, ואם רוצים אתרים מסוימים שהגישה אליהם רק בג'יפ פשוט לוקחים סיור יום או יומיים מאורגן. זה הרבה יותר זול מהשכרת רכב שטח לכל זמן הטיול.

זול יותר - טרמפים. אבל צריך לזכור שהתנועה דלילה ומחכים שעות. ההמתנה היא חלק בלתי נפרד מטרמפים, וגורמת לכך שאי אפשר לתכנן כלום מראש, גם לא את מקום הלינה לערב.

אפשר לקנות פאס למסלול הטבעתי באוטובוס, ולהסתמך על תחבורה ציבורית אם טרמפים לא מתאימים לכם.

עוד דרך להוזיל - קמפינג. לקחת אוהל, אבל להבין שזה ללון בקמפינג בקור של 9 מעלות וצריך להתארגן עם ציוד ואורך רוח בהתאם.

אטרקציות יהיו יקרות, ותכלס, יש מקומות יותר טובים בעולם לרפטינג.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון