ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איטליה שלושה שבועות

פורום אירופה
    2
    2
    1723
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גברת_מטיילת
      גברת_מטיילת נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם Smile

מנסים לתכנן חופשה בת 3 - 3.5 שבועות, וחשבנו על איטליה.

אנחנו זוג צעיר בתחילת שנות ה-30 (בהריון בחודש 5-6) ומחפשים לעשות טיול רגוע, עם נופים יפים (לא מסלולים קשים מדי..) ומגוונים.  מניחים שנבלה כמה ימים ברומא אבל לא יותר מדי, ונציה כבר היינו (לא ממש אהבנו Sad ) ובגדול פחות מעניין אותנו ערים.  

כמובן נשכור רכב, לינה במקומות סבירים - לא איזה משהו מפנק מאוד, רק שיהיה נעים ונקי 🙂 

לא מכירים הרבה מדי ולכן נשמח להיעזר בפורום היקר לצורך מחשבות על איזה מסלול כדאי לנו (אולי צפון? חבל טוסקנה?)  גם מבחינת נחיתה והמראה והאם אפשר לקבל הערכה (גסה) לעלויות

תודה רבה!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתיh
        איתיh נערך לאחרונה על ידי

איטליה שלושה שבועות

שלום

אמרת שיותר מעניין אותכם טבע ונופים מאשר ערים ,( גם אותי אגב), 

ראשית, לא הייתי מקדיש יותר מיום אחד ברומא והספקתם לראות את כל האתרים המובילים , - טיפ זהב: לעשות את רומא ביום ראשון ככה כל הכבישים פנויים בגלל יום המנוחה,

שנית, הייתי מתרכז בצפון איטליה, בשלושה שבועות אפשר להגיע אפילו לריביירה הצרפתית באיזור ניס ופרובנס,

מבחינת הטיסות , אם רוצים לעשות את הדולומיטים והצפון, יש שתי אפשרויות :

1. טיסה למינכן

2. טיסה למילאנו

נכון שיש נמלי תעופה יותר קרובים כמו ורונה, ונציה, אבל זמינות הטיסות ליעדים האלה דלה מאוד וגם יקרה ביחס ליעדים האחרים , שיקול נוסף בתכנון הוא אלמנט שכירות הרכב , במינכן שכירות הרכב הכי זולה באירופה! , יחד עם זאת יש לקחת בחשבון את מרכיב המרחק (הוצאה על דלק) וגם זמן נסיעה , לעומת פרמטר עלות שכירות הרכב, ואז לקבל החלטה לאיזה יעד לטוס.

לסיכום , מסלול לדוגמה:

טיסה למילאנו> אגמים מג'ורה, קומו, גרדה,> איזור הדולומיטים קורטינה דאמפצ'ו, מרמולדה,> חזרה לאיזור מילאנו> איזור ניס פרובנס

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון