תכנון טיול להוואי
-
שלום לכולם!
במסגרת תכנון טיול להוואי ל-12 ימים באיים אוהאו, הוואי האי הגדול, מאווי. התקשרתי היום לחברת אל על. האם ניתן להזמין דרכם גם טיסות שמקשרות בין כל האיים שציינתי. לאחר בדיקתו של הנציג. תשובתו הייתה חיובית ואכן אני יכול להזמין את כל הטיסות כולל הפנימיות בין האיים דרך חברת אל על. לאחר שהנציג ענה לשאלתי הוא שאל אותי מדוע איני לוקח קרוז בין איי הוואי. במקום לטייל ברכב שכור. לתומי חשבתי שחברת אל על התחילה לשווק גם קרוזים בנוסף לטיסות. ואז כאשר שאלתי אותו על זה תשובתו כמובן הייתה שלילית . אבל הוא סיפר לי שהוא בעצמו עשה קרוז כזה ומאד נהנה.
שאלתי הינה לכאלה שטיילו כיצד עדיף לטייל בהוואי. בקרוז או על ידי טיסות פנים והשכרת רכב. מה היתרונות והחסרונות בכל שיטה. באיזו שיטת טיול הייתם מייעצים לי לטייל מבין שתי השיטות. וכל אינפורמציה נוספת שתוכל להאיר את עיני באיזה שיטת טיול כדאי לי לבחור.
תודה לכל המאירים את עיני
שבת שלום
מרדכי
-
תכנון טיול להוואייש קרוז שיוצא מלוס אנגלס ואורך הקרוז הוא 15 ימים מתוכם 4 ימים שיט להוואי + 4 ימים חזרה נמצאים באוניה בלבד. כלומר נשארו עוד 4-5 ימים לטייל באיים/
יש כאלה יוצאים מונקובר ואורכם 10 ימים ועוד
מצרף קישור לדוגמא לאתר של קרינבל
ישנם קרוזים שיוצאים מהונוללו הוואי וחוזרים לשם והם כשבעה ימים ועוברים בין Honolulu, Hawaii - Maui (Kahului), Hawaii - Maui (Kahului), Hawaii - Hilo, Hawaii - Kailua Kona, Hawaii - Nawiliwili, Hawaii - Nawiliwili, Hawaii - Honolulu, Hawaii
טיול באמצעות קרוז הוא קודם כל הנאה מהספינה והוא סוג של נופש. כמו כן, דורש לארגן טיולים מאורגנים בירידה מהספינה ו/או לשכור רכב כל פעם שיורדים כל פעם לתקופה קצרה - ובכל מקרה בכל מקום זה רק טעימה מהמקום.
אם רוצים להכיר את המקום ולהרגיש את התרבות ואוירה אין ספק שטיסה ושכירת רכב
-
תכנון טיול להוואידוד תודה