Go Crad Los Angels @ New York
-
שלום לכולם
מישהו מכיר את הכרטיס ?אנחנו טסים ללוס אנגלס וניו יורק ויש שם אטרקציות שכן מדברות אלינו ונראה שההנחה משמעותית
האם זה משתלם? אמין?
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkאין לי ניסיון עם הכרטיסים , אבל אני טסה ביולי ללוס אנג'לס ומתכוונת לקנות את הכרטיס שם.
בדקתי את המחירים של כל האתרים שנרצה להיות בהם והשוויתי לכרטיס ויצא לי חסכון של 25 דולר לאדם. נראה לי כדאי.
יש כמה דרכים לקבל את הכרטיס(מייל, לקנות פיזית בסניף שלהם בשדרות הולייוד ולנייד). פניתי אליהם פעמיים בשאלה וענו לי במהירות מרשימה ובאדיבות רבה. אני מתכוונת לרכוש את הכרטיסים שם בסניף(סתם העדפה להחזיק כרטיס פיזי ביד). במידה ואתם מתכוונים להזמין מראש מקום בסיור שכלול בכרטיס (כמו בוורנר ברדרס למשל) צריך להתקשר פיזית למקום ולשריין ולהגיד שאתם תשתמשו ב go los angeles. מקווה שעזרתי.
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkתודה על התגובה
אני טס עוד שבועיים בעזר"ה ועכשיו שאת אומרת שהם נמצאים בשדרות הוליווד שזה ממש קרוב למלון , אז אולי באמת עדיף לקנות אותו שם פיזית .וזה משאעשה כנראה .רק השאלה האם זה אותו מחיר כמו באינטרנט . אבדוק איתם
אולי את הכרטיס לניו יורק אזמין פה ,כי בסהכ זה די משתלם לפי משנראה.
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkאשמח לדעת מה ענו לך לגבי המחיר בהזמנה באינטרנט לעומת קנייה במקום .
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkהאם אכן חזרו אליי עם תשובה ונאמר לי שהמחירים זהים בין משמוצע באינטרנט לבין הכרטיס שם
אני את הכרטיס אקנה כבר שם כנראה בעזרה
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkהי, זה כרטיס שמשלב אטרקציות בשני היעדים? לא מצאתי כזה באינטרנט. אפשר קישור? תודה רבה
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkתודה
-
Go Crad Los Angels @ New Yorkhttp://www.smartdestinations.com/los-angeles-attractions-and -tours/_d_Lax-p1.html?pass=Lax_Prod_Go&GCID=GOOGLE-LOSAN GELES&gclid=CKnBkMTY4cUCFc_HtAodZhUAdA
בקשה