ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול לאוסטריה

פורום אירופה
    3
    11
    4228
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alexav25
      alexav25 נערך לאחרונה על ידי

טוב אז ככה אני מעלה פה מסלול שחשבתי עליו הרבה זמן אני כבר יודעת שאנשים שלא אוהבים נסיעות מרובות פחות יתחברו אליו אבל אני אשמח לקבל המלצות או שינויים שלדעתכם כדאי לעשות. חשוב לי לציין שאנחנו זוג צעיר בשנות ה20 אוהבים מאוד לטייל, נופים ואין לנו כלל בעיה עם נסיעות רק לשם הבנה היינו ביער השחור ו"קפצנו" לביקור ליומיים בשוויץ שם הספקנו גם לעלות על הרים וגם להיות בנקיק, מוזיאונים ועוד ועוד וכל זה ביומיים...

אז למסלול:

1. אנחנו נוחתים ב8:20 בבוקר בוינה משם לוקחים רכב מסיקסט ונוסעים לזלצבורג נסיעה של כ3.5 שעות. עושים את מפעל הבירה ועושים בעיר מה שמספיקים- לישון באיזור פלכאו (אשמח לקבל המלצות למקומות לינה נוספים אם יש לכם).

2. נוסעים להליין למכרות מלח- נוסעים לזלצבורג (20 דק) עושים את מה שלא הספקנו (אנחנו לא מאלו שאוהבים להסתכל שעות על עיר אנחנו מעדיפים טבע) מוזיאון הלברון הגנים וכל זה...- (30 דק) עד לסנט גילגן ולרכבל- סנט וולפן (20 דק) במידת ההספק אולי לרכבת אם נספיק.

3. סכר בקפרון-מפעלי סברובסקי( כשעתיים)-אינסבורק? (לא בטוח שוב לא הכי אוהבים ערים אולי רק לעשות הליכה של 20 דק והלאה)- אקוה דום (לינה באיזור טירול אשמח להמלצות)

4. מפלי קרימל-גרוסלוקנר-ספא גסטין (לינה חזרה באיזור פלכאו)

5. מערת הקרח בוורפרן- מצודת וורפרן-פארק ספא אמדה

6. 5 אצבעות תצפית- אגם גוזאו- הלשטאט- באד אישל אם יהיה כח לא חובה בכלל

7. וינה (טיסה משם)

אין לנו ילדים ואנחנו זוג צעיר שלא אוהב להשאר במקום אחד יותר מידי זמן... אני ממש מקווה שלא תבהלנו מהמסלול חחח ותתנו לי באמת ראיונות מועילים ועצות שיעזרו לי להמשך.

בנוסף מאוד מאוד הייתי רוצה להגיע למגלשות באימסט אבל אני מפחדת שאני לא אספיק:[ מה דעתכם? האם יש איפה לדחוף אותם או שעדיף שלא? ואם נגיד נוותר על אינסבורק נספיק לעשות את המגלשות.?

והאם כדאי לפי המסלול הזה לרכוש את הכרטיס הזלצבורגלנד למשך 6 ימים בעלות של 62 יורו לאדם לדעתכם?

תודה אלכסנדרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

מסלול לאוסטריה

כבר שאלת את אותה השאלה

וקיבלת תשובה (חלקית).

לא משנה בני כמה אתם, כמה נשארים במקום, כמה זריזים אתם-חלק מהימים לא ריאליים למימוש (יום 2 או 3)

יש ימים סבירים אם כי עמוסים (4 ו5)

ימי ההגעה מוינה ואליה- עמוסים מאד, אבל זו בהחלט בחירה שלכם.

• פסגות מושלגות
          פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

מסלול לאוסטריה

הערה 1: אם אתם אוהבים טיול תזזיתי עם הרבה נסיעות אז למה בכלל לקבוע מראש איפה אתם לנים, ואם כן אז למה ללון דווקא בפלכאו? פלכאו היא ברירת מחדל של משפחות שמחפשות דירות נופש עם אטרקציות ילדים נוחות, ובפלכאו יש מבחר גדול. אתם זוג צעיר, ואני מניחה שאתם לא מחפשים דירה אלא צימר פשוט כי לא נראה שיהיה לכם זמן לקנות מצרכים בסופר ולבשל. אז תעשו טיול מתגלגל, ותנחתו בכל יום איפה שתספיקו. אין לכם שום מחוייבות.

הערה 2: לא הייתי מתרחקת עד טירול, כי המעט שתספיקו שם לא שווה את בזבוז הזמן והקילומטרים. אנחנו נסענו מאזור קפרון הלוך ושוב במיוחד לאינסברוק, אבל אתם לא ממש מתלהבים ממנה, אז מה נשאר? סברובסקי ואקווה דום? בשביל זה לא כדאי לבזבז יום נסיעות שלם. אני מציעה שתגיעו מערבה רק עד מפלי קרימל ולא הלאה.

• alexav25

מסלול לאוסטריה

קודם כל תודה על התשובה עכשיו אנחנו רוצים להיות במקום אחד כי לעבור צימרים כל הזמן נורא מייקר את הטיול וכן חשוב לנו להכין לאכול ולא לקנות כך גם עשייו ביער השחור מה שכן אנחנו נקח כנראה 4 לילות באיזור זלצבורג ועוד שתיים בין לבין חשבתי על מה שאמרת על קפרון וזה נשמע לי מאוד הגיוני האם תוכלו להמליץ לי על מקום לינה באיזור קפרון או ליד אינסבורק ככה? אז לפי מה שהבנתי עד אינסבורק זה עוד הגיוני אבל הלאה זה טו מאץ? נראה לי פשוט יותר מידי 6 ימים בזלצבורג בעיקר לזוג כמונו שמשתעמם מהר חחח

• פסגות מושלגות

מסלול לאוסטריה

בעצם מתי אתם נוסעים? אם אתם רוצים דווקא דירה אז תביאו בחשבון שדירות בד"כ מושכרות לכמה ימים. יש כאלה שבעונה החמה לא משכירים לפחות משבוע... לגבי טירול אמרתי שאם אינסברוק עצמה לא מעניינת אתכם אז אין טעם לנסוע יותר רחוק מקרימל. לדעתי, גם אם אתם רוצים לדחוס הרבה ביום אחד עדיין יש לכם מספיק מה לראות 6 ימים בלי להרחיק מעבר לקרימל. לא מיציתם את אזור האגמים (טיול 3 האגמים, מגלשות אבטנאו, קניון לאמר, קניון ליכטנשטיין, מפלי גולינג ובטח יש עוד) ולא הכנסתם בכלל את אזור דרום בוואריה - ברכטסגאדן (אגם המלכים, הר יינר, קניון ווימבך, קן הנשרים).

• alexav25

מסלול לאוסטריה

ממה שקראתי האיזור של אגם המלאכים וכאלה פחות מעניין אותי:/ אנחנו טסים בסוף יוני עוד בדיוק חודש:))) 

• פסגות מושלגות

מסלול לאוסטריה

הנוף באזור אגם המלכים וכו' לא שונה מהותית מהנוף באזור זלצבורג והאגמים. זה שיש שם גבול בין הרייך (גרמניה) לאוסטר-רייך (אוסטריה) זה סתם מקרי. לא ברור למה החלטתם ששם פחות מעניין.

• יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

מסלול לאוסטריה

מאד קשה לעזור לך- אם את לא מפרטת מה כן או לא אתם אוהבים?

למה את חושבת שתשעממו אחרי X ימים ולא Y ימים?

את כותבת שאתם לא אוהבים ערים ומעדיפים טבע (אז בשביל מה לנסוע עד אינסבורק שהיא לגמרי עיר ונסיעה ארוכה וכנראה גם מיותרת)

את כותבת שאתם מעדיפים טבע אבל דילגת במהירות על יעדים שלמים (ראי תשובתה של פסגות מושלגות) שכולם יעדי טבע.

אם הלינה באזור פלכאו

אם יש לכם שבוע בין וינה נחיתה לוינה המראה

לא מציעה להרחיב את תוואי המסלול עד טירול (מה עוד שבמילא לא תראו כלום שם על פי התוכנית שלכם ליום טירול שמכיל את סבורסקי, מגלשת הרים ומרחצאות).

עד מפלי קרימל מספיק והותר (כמו שפסגות כתבה לך קודם!).

• alexav25

מסלול לאוסטריה

אנחנו אוהבים הרים טבע חיות נראה לי פשוט אחרי כל כך הרבה אגמים לנסוע לראות עוד אגמים זה כבר טו מאץ... מאוד אוהבים ספא ובעיקר ספא באויר הפתוח בגלל זה כל כך רציתי להגיע לאקוה דום ופחות בגלל אינסבורק ששמתי אותה בסימן שאלה רק להספק השאלה אם היינו באערה שלוכט בשוויץ יהיה שווה לנסוע לראות את נקיק ליכטקלאם כי הבנתי שזה כמה רמות מתחת.. בכל אופן בגלל שיש לנו מעט זמן והיינו כבר בדי הרבה יעדים של טבע : אגמים בצפון אוטליה הרים בשוויץ יער השחור תאילנד וכו אני מנסה למצוא יעדים שיהיו מיוחדים לנו ולא נגיד״ טוב ראינו יותר טוב מזה״ וזה קורה הרבה:/

• פסגות מושלגות

מסלול לאוסטריה

אם כבר ראיתם טבע במקומות שהזכרתם אז ברור שכל האזור שאליו אתם נוסעים הוא רק וריאציה נוספת על טבע, אגמים והרים. אם ב-6 ימים אתם מגיעים לרמת מיצוי ושעמום וצריכים גיוון גדול אז אולי מלכתחילה אתם צריכים לנסוע למקומות שונים לגמרי עם נוף ואוירה אחרת. לא הייתי, אבל אולי תרדו מוינה בכלל דרומה לסלובניה וקרואטיה? אולי שם הטבע והמראות שונים בתכלית השינוי?

כרגע, הפתרון שלכם לתחושת המיצוי זה לשרוף שעות בנסיעות ארוכות בכבישים לא מיוחדים, כלומר די משעממים. אם נסיעה משעממת עדיפה על עליה ברכבל לנוף מדהים משעמם, או הליכה בתוך נקיק משעמם אז זו זכותכם. לדעתי זה בזבוז. אני יכולה להבין שתחושת הגילוי של עוד כביש נופי קטן ויפה ועוד מקום רחוק היא סוג של הנאה, ולכן מלכתחילה הצעתי לכם טיול מתגלגל, שבו אתם יכולים לנסוע לקצות תבל איך שמתחשק לכם. קשה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

ד.א. האארה שלוכט לא נחשב גולת הכותרת של השלוכטים. יש יפים ממנו, ובעיני כל קניון כזה הוא מיוחד ושונה, ומה שהכי כיף זה חוויית הטבע, בד"כ עם הרבה מים מסביב. זה טוב לנשמה גם אם הייתי במשהו דומה לפני שנה.

• alexav25

מסלול לאוסטריה

תודה לכולם הבנתי הפנמתי והוחלט ללון בנוסף באיזור קפרון ומשם לנסוע ליד קפרון כי סכרים כאלו עוד לא ראינו וככה באיזור תוכלו אולי להמליץ לי על יום טיול באיזור קפרון ??? האם אפשרי לשלב את סברובסקי שם???(יום אחד) 

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון