גואטמאלה
-
שלום רב.אני כותב בשם ביתי המטיילת עכשיו עם חברה ונמצאת בפנמה.מזג האויר שם לא משהו לכן הן רוצות
לטוס לגוטמאלה.הזמן שהן מקציבות לטיול שם הוא שבועיים מלאים.
מה הוא הסדר ההגיוני של טיול כזה בגוטמאלה וכן האם האופציה של תחבורה ציבורית מספיק בטוחה עבור שתי בנות
-
גואטמאלהבגווטמאלה יש שאטלים בין הנקודות המרכזיות של התיירים, ומאחר שהם לא בתחום התשלום למקומיים- הם בעיקר מאוכלסות ע"י תיריים ואוספות אותם מהמלונות ישר
לא ברור לי אם הן מסימות בגווטמאלה סיטי- אבל אני אניח שכן ולכן מסלול שבועיים יהיה:
אנטיגואה- אגם אטיטלן- חזרה לאנטיגואה- סמוק שמפיי- טיקל- ריו דולסה- חזרה לאנטיגואה לפני טיסה מגווטמאלה סיטי ( או לינה בגווטמאלה סיטי אם הטיסה מאוד מוקדם בבוקר.)
-
גואטמאלהדצמבר האחרון חזרתי משלושה שבועות גואטמלה מקסיקו שבועיים גואטמלה זה זמן סביר נוחתים בגואטמלה סיטי וישר לאנטיגואה , אנטיגואה גסט האוס שלום מקום נחמד , להימנע מגואטמלה סיטי . אנטיגואה יומייים שלושה סיור יום להר הגעש , יום שווקים , יום מפעל שוקולד . מישם לפנחצ׳ל לגו אטיטלאן העיירות סביב האגם , זאן פדרו ממלץ בית חבד בסאן פדרו והסיור הלילי שלהם לאף האינדיאני מעבר לזה להימנע בהגסט האוס הישראלי שם יושבים כל היום ומעשנים עשבים ממלץ אומגות בשמורת אטיטלאן בפנחצ׳ל מפנחצ׳ל טיול יום לצ׳יצ׳י מרקט חזרה לאנטיגואה ומישם לסמוק שמפיי , ממלץ יום הגעה יום סיור ויום עזיבה , מישם לטיקאל ניתן להיתנייד גם בתחבורה ציבורית כמעט חצי מחיר קצת יותר זמן אך נחמד להתחכך בתרבות המקומית שלוי