קובה וג'מייקה
-
אני והחבר חושבים לטוס בחודשים אוגוסט-אוקטובר.
ממי שהיה שם-אשמח למידע על מחירים, נסיעות האנשים למקומות ששווה לבקר בהם?
-
קובה וג'מייקהאתם נוסעים ל-3 חודשים? אם כן בוודאי את קובה מלא- ברקואה, סנטייגו דה קובה, הוואנה, טרינידד, וינאליס ודברים שביניהם- תלוי מה מעניין אתכם
גם את ג'מייקה אתם יכולים להקיף את כל האי : נגריל- מונטיגו ביי- אוצ'ו ריוס- ההרים הכחולים ועוד, שוב תלוי באיזה כיוון עניין אתם...ולפי זה לבנות את העצירות.
-
קובה וג'מייקהמסכים עם קודמי - אם יש לכם שלושה שבועות ומעלה לקובה אל תוותרו על החלק המזרחי של קובה, קרי ברקואה, סנטיאגו דה קובה והסביבה,
מחירים- הערכה גסה 100 דולר ליום (קחו איתכם יורו ולא דולרים!!)
אשמח לענות לעוד שאלות יותר ספיציפיות
-
קובה וג'מייקהאנחנו נוסעים לחודש וחצי (20.8-8.10). אנחנו ממש רוצים לראות את ג'מייקה. השאלה אם כדאי להיות בשני הצדדים של קובה או להתמקד בצד אחד? האם אתם מכירים טיסות זולות בקו קובה ג'מייקה ו/או מסלול שווה בג'מייקה בסדר גודל של 3 שבועות?
ועוד שאלה! מישהו היה באיי קאיימן?
-
קובה וג'מייקהאין טיסה ישירה בין קובה לג'מייקה - היתה או עודנה קיימת חברה אחת שטסה את זה והם היו יקרים כ"כ שז היה כמו לטוס הלוך ושוב לניו יורק... אני מניח ששאלתם על איי קיימן כי עיקר הטיסות הן עם קישור בינהן או דרך פנמה- ולרוב גם יש לילה להישאר בדרך.
בחודש וחצי - גם עדיין הייתי עושה את קובה במלואה 3 שבועות ומשאיר לג'מייקה 3 שבועות.