ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סין מאמצע יולי- איפה להתחיל?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    1930
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • clilasr
      clilasr נערך לאחרונה על ידי

שלום, 

אנחנו נוסעים לסין ל3 חודשים מאמצע-סוף יולי ועד אמצע אוקטובר. אני יודעת שיולי-אוגוסט הם לא חודשים מומלצים בסין, אבל יש אילוצים..

אנחנו נוחתים בביגי'ינג אבל רק כמעבר, נסתובב שם בסוף הטיול כי הבנו שממש חם שם ביולי. לאיפה כדאי לנו להמשיך אחרי הנחיתה בכדי שאיכשהו נצליח לקבל מזג אוויר אידיאלי?

(המסלול שיש לנו כולל את שנחאי, גווילין, יונאן, סצ'ואן דרך הback door בחלקו, ואולי אורומצ'י או כל מקום אחר מומלץ שיכול להתאים למזג האוויר הזה...)

תודה רבה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • meravb11
        meravb11 נערך לאחרונה על ידי

כדאי להתחיל ממקומות גבוהים, כלומר הכי מתאים כל מקום באיזור הרמה הטיבטית.

אני ממליצה מבייג'ין לנסוע לצ'נגדו, לעלות לשמורות בצפון סצ'ואן ואולי גם סונגפן, או לחילופין טיסה ישירות לג'וזאייגו. משם לחזור לצ'נגדו ולנסוע מערבה, לכל סיבוב הבקדור. מעבר ליונאן, שנגרילה, אפשר להיות בדצ'ין ויובאנג. ואז כל מה שאתם מעוניינים ביונאן, מצפונו לדרומו: דילוג הנמר, ליג'יאנג, דאלי, קונמינג וכו'. בדרום יונאן יכול להיות מאוד חם, אז להגיע כמה שיותר מאוחר. בטח בנק' זו או אף לפני תגיעו כבר לסתיו ואז תוכלו להיות בכל מקום. אבל לפי מה שאתם מעוניינים, מיונאן לעבור לגווילין-יאנגשו, שנגחאי ולסיים בבייג'ין. במידה ואתם מאוד מעוניינים להגיע לשינג'יאנג, נראה לי עדיף רק בסתיו. יש שם מקומות מאוד חמים.

• clilasr
          clilasr נערך לאחרונה על ידי

נשמע מעולה!!! תודה רבה רבה!! זה המסלול שבנינו לנו פחות או יותר, ומאוד התלבטנו לגבי העונה. עכשיו פתרת לנו את הדילמות Smile תודה!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון