Mercure hotel chateau ברלין.
-
-
mercure hotel chateau ברלין.אנחנו היינו לפני 4 וחצי שנים . היינו מרוצים מאד. יש טיפ מפורט של באתר
-
mercure hotel chateau ברלין.איריס תודה רבה, כנראה פספסתי את הטיפ הזה.
-
mercure hotel chateau ברלין.איריס, האם האזור היה שקט? ראינו שמלונות רבים יושבים על הכביש המרכזי וזה עלול להיות קצת בעייתי מבחינת שינה.
זכורים לך פרטים נוספים שתוכלי לתת?
תודה
-
mercure hotel chateau ברלין.בהחלט שקט, לא ממש על הרחוב הראשי אלא על סמטה שקטה ממנו.
2-3 דקות הליכה ויש גם תחנת תחתית וגם המון קווי אוטובוס.
הרחוב הראשי קודאם- מואר, מרכזי ומלא חנויות מאד נעים בכל שעות היממה .
מתחת למלון סופר עם על מה שצריך .
תקנו שם שוקולדים - לינדט זול מהדיוטי.
ארוחת בוקר בסגנון ישראלי - מאד עשירה וטעימה .
לובי קטן - אם זה חשוב לכם... לנו לא .
החדרים נעימים ונוחים. אין קומקום- אני הבאתי . שמעתי שאפשר לקבל אם מבקשים. יש מיניבר.
לא ראיתי את החדרים המשפחתיים , אז לא יודעת כמה מרווחים. צריך לבדוק איזה חדר מקבלים לשלישיה . החדר הזוגי די גדול , אבל לשלישיה עשוי להיות צפוף ,
לסיכום- זה לא מלון פאר אבל הוא ממוקם נפלא ולנו היה נעים ונוח .
-
mercure hotel chateau ברלין.הוא במחיר כ״כ אטרקטיבי לתאריכים שלכם?
לא הייתי במלון הזה, אבל, עושה רושם שהוא במיקום בינוני לחלוטין ובאופן כללי רשת מרקיור היא קצת ׳חסרת מעוף׳ בעיניי מבחינת האיכות והשירות. ברלין היא אחת מערי הבירה הזולות ביותר באירופה ובדר״כ אפשר למצוא מלונות טובים מאוד במרכז העיר במחיר הוגן לחלוטין.
-
mercure hotel chateau ברלין.היי
קיבלנו מחיר סביר אבל לא סגרנו עדיין.
תודה
-
mercure hotel chateau ברלין.מנסיון, כדאי כשעושים סבב השוואות מחיר כדאי לצרף את אתר "גוליבר".
לפעמים יש להם מחירים זולים/אפשרות ביטול, שאין לאחרים.
-
mercure hotel chateau ברלין.אני ביולי נוסעת עם 3 ילדים לברלין וסגרתי מלון Hollywod Media hotel לקחתי גיוניור סוויטה מקום מצויין וגם ארוחת בוקר
-
mercure hotel chateau ברלין.תודה על התגובות.
סגרתם דרך בוקינג? נדמה לי שנתקלתי בשם הזה גם.
-
mercure hotel chateau ברלין.גם באתר "למטייל" ראיתי תנאים יותר טובים מ"בוקינג"
-
mercure hotel chateau ברלין.לא סגרתי דרך איסתא בבוקינג לא היה חדר משפחה בתאריך שרציתי ובגוליבר רצו 500 ש״ח יותר מאיסתא