ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לוייטנאם

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    7
    1192
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. מישהו יודע אם יש טיסה ישירה או לא ישירה מהארץ לסייגון שבוייטנאם וכמה עולה כרטיס? בחברות הישראליות לא מצאתי... אם אין, מה הדרך הכי זולה לטוס לסייגון, משם לטוס לבנגקוק לבערך 4 ימים ומשם חזרה לארץ? תודה מראש לכל העונים ויום טוב! 🙂
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • avi
        avi נערך לאחרונה על ידי

טיסה לוייטנאם:Re
        אין לא ישיר ולא רוקד פעם האוזבקים טסו אבל שוב זה לא ישיר חייבים דרך בנגקוק או סינגפור לסייגון טסות מבנגקוק ויטנאם אייר ותאי אייר
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסה לוייטנאם:Re
          אין טיסות ישירות לויטנאם. יש לך שני אופציות לטוס: א. דרך אירופה. לויטנאם טסות כמה חברות אירופאיות: את יכולה לעשות קונקשן דרך פריז, איסטנבול או פרנקפורט. אני ממליץ לך ממש בחום שלא לטוס דרך אירופה. זה יעלה לך הו. ב. את יכולה לטוס דרך בנגקוק ומשם בטיסת המשך. לבנגקוק את יכולה לטוס הכל מיני דילים של חברות תעופה. משם תקני כרטיס טיסה של או וינטאם איירליינס או תאי איירליינס. זה עולה בערך 200 דולר הלוך חזור, טיסה של 1:20. החיסרון בטיסה דרך בנגקוק, שאם את לא טסה ישירות עם אל על, את לוקחת 2 קונקשנים, חוויה לא מומלצת במיוחד. אני ממליץ לך על ויטנאם איירליינ. זה חברה פשוט מעולה. דבר אחרון לגבי הגעה מויטנאם, קחי 2 טיפים מתנה: א. תביאי איתך תמונות פספורט בשביל הויזה, אחרת תפרדי מ4 דולר עבור שוטר ויטנאמי. ב. מונית מנמל התעופה למרכז העיר, אל תשלמי בשום פנים ואופן יותר מ4-5 דולר. נהגי המוניות שם מנצלים תיירים ודורשים 15-20 דולר. תבלי במדינה הנהדרת הזו.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אולי הנויRe
            הכי זול והכי פשוט להנוי דרך אייר אסיה בין 100 ל 200 ש``ח לכל כיוון תלוי מתי מזמינים סה``כ 1.5 שעות
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכל המגיבים! 🙂
              רק עוד כמה שאלות קטנות לאחד שמגיע הרבה לתאילנד. קודם כל, תודה על הטיפים שלך. בקשר לתמונה אני אזכור לקחת, ובקשר למונית, אני נוסעת לבקר חברה ככה שתחבורה ומגורים כבר יש לי. 🙂 בקשר לטיסה, אני מבינה שטיסה דרך בנגקוק היא האופציה הכי זולה, אבל הטיסה עולה המון כסף לפי המחירים שאני רואה היום... השאלות הן: יכול להיות שאני טועה ולא מחפשת טיסות במקום המתאים? האם בסביבות יוני יולי המחירים יורדים והאם יש דרך כלשהי להשיג כרטיס זול יותר גם אם מדובר בכמה קונקשנים? תודה רבה על העזרה. והמדינה הזו אכן נהדרת. 🙂
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכל המגיבים! :-):Re
                כמה קונקשנים יכולים להוזיל לך את הטיסה. אם תטוסי עם רויאל ג`ורדניאן, האוזבקים, האתיופים והבחריינים יצא לך יותר זול. בכל מקרה, אני טס רק באל על, תשאלי בפורום יש כל מיני מומחים לטיסות זולות דרך חברות הזויות. טיסות לבנקגוק יקרות עכשיו כי זה שיא העונה בתאילנד. ביולי הטיסות הכי זולות כי אז עונת המונסון.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה! 🙂
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון