ויזה לתאילנד
-
שלום רב
אני נמצאת בתאילנד יצאתי מהארץ עם ויזה לכניסה אחת ל-60 יום בבנגקוק הארכתי את הויזה ל-30 יום נוספים לאחר מכן יצאתי ללאוס ושם עשיתי ויזה ל-60 יום נוספים כעת הויזה הזו מסתיימת ואני רוצה ויזה נוספת ל-60 יום. האם זה נכון שאם יוצאים שוב ללאוס צריך לשהות מחוץ לתאילנד שבועיים ואז לעשות ויזה נוספת ל-60 יום או שמספיק לצאת לעשות ויזה ולהיכנס לתאילנד מחדש אחרי יום אחד כמו בפעם הקודמת?
-
ויזה לתאילנדאין צורך להמתין שבועיים תוכלי לצאת ישר כמו שעשית בפעם הראשונה. בנוסף הייתי ממליץ לך להאריך שוב ב 30 יום במשרדי ההגירה לפני היציאה ללאוס.
-
ויזה לתאילנדשאלה קשה.
עד לפני חודשיים שלושה לא הייתה עם זה בעיה. היה אפשר לחזור שוב תוך יום.
כרגע שינו את הכללים.
מי שעושה את זה כל הזמן אולי יתקל בבעיה.
במקרה שלך שמדובר רק בכניסה שלישית אני מעריך שלא תהיה בעיה אבל לא מבטיח.
-
ויזה לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אכן כמו שערן אמר אל תשכחי להאריך בתוך תאילנד לעוד 30 יום, בכל פעם שאת יוצאת מהמדינה את זכאית להאריך בתוך תאילנד לעוד 30 יום, גם אם יצאת וחזרת ועשית כבר את הארכה פעם אחת, את יכולה לעשות שוב ושוב כל עוד את יוצאת מהמדינה כל פעם. (בדקתי את זה לא מזמן אז זה בטוח)