קייפ קוד או סאותברידג'?
-
משפחה עם שני ילדים (12,16) באוגוסט. מתחילים בטורונטו ומגיעים לאחר שבוע לפלימות לשייט לוויתנים. נותר עוד לילה בדרך לניו יורק. מתלבטת האם ללון בלילה הזה בקייפ קוד כך שנוכל לבלות בקייפ קוד אחר צהרים לילה ובוקר, ואז לצאת לניו יורק עם עצירות בניופורט ובמיסטיק. או לבלות את הלילה בסאותברידג' ואז לנסוע לניו יורק עם עצירות בכפר המשוחזר סאותברידג' ובהיכל הכדורסל בספרינגפילד. אני חוששת שלילדים יהיה משעמם סתם לראות חופים יפים בקייפ קוד ואחוזות יפות בניופורט, ואת הסרט מיסטיק פיצה הם לא מכירים. מצד שני גם לראות שחקנים מחופשים בכפר המשוחזר או תמונות של שחקני nba זה לא אטרקציה גדולה בשבילם. האם מישהו היה ויכול להמליץ על אחד המקומות האלה כחוויה מהנה מאוד עבור בני נוער? כמו כן, מאיזה מסלול יהיה לנו קל יותר להיכנס לניו יורק להחזרת הרכב בלה גוארדיה? יש לציין כי לאחר מכן אנחנו 6 ימים בניו יורק ואז ממשיכים לשיט ולאורלנדו. בתודה, דורית
-
קייפ קוד או סאותברידג'?מה הסיכוי שהכוונה היא הכפר המשוחזר בסטארברידג' ולא סאות'ברידג? https://www.osv.org/
הייתי עם החבר'ה שלי בשניהם וכן בהיכל התהילה של ה NBA.
היכל התהילה נחמד וחביב אבל מתאים יותר למי שבאמת מעריץ את הליגה ומבין בכוכבי עבר וכד'. מצד שני הוא עצירה מאד נוחה בדרך לבוסטון או ממנה, כך שאני לחלוטין לא פוסלת.
הכפר המשוחזר בסטארברידג' וכפר הדייגים המשוחזר במיסטיק היו שניהם מקסימים ואת שניהם עשינו באותו טיול.
הבת הייתה אז בת 14 והבן בן 10. אם הגדול הוא בן, הייתי הולכת על כפר הדייגים בעדיפות אבל גם את זה מסמנת בסימן שאלה כי אם כבר הייתם במשהו דומה, אז תדעו אם הוא מתחבר לזה או לא.
אומרים שהאקווריום במיסטיק מדהים.
-
קייפ קוד או סטרברידג'?אכן מדובר בסטרברידג', איתכם הסליחה. סאותברידג' הוא המלון בו נלון אם נבחר באופציה של סטרברידג', אז התבלבלתי.
האם יש לך אולי קישור לכפר הדייגים? בתודה, דורית
-
קייפ קוד או סטרברידג'?