ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשן במוסקבה

פורום צפון אמריקה
    4
    9
    5717
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 5656
      5656 נערך לאחרונה על ידי

היי

אני נוסעת בערך עוד חודש לניו יורק עם אירופלוט עם קונקשן של 9 שעות במוסקבה.נחיתה ב5:10 לפנות בוקר,המראה ב14:20.

עכשיו מצד אחד הזמן המתנה במוסקבה הוא ממש לא קצר אבל מצד שני די לחוץ אם אני מחליטה לצאת למרכז העיר.

יש לכם עצות לעשות את זה יעיל? אני מתה לטייל בעיר,ותמיד מוסקבה סקרנה אותי..אז עצות לגבי תחבורה וזמן נסיעה למרכז העיר מהשדה וחזרה יתקבלו בברכה!!

ובכלל כל מה שיש לכם להגיד על מקומות ששווה לבקר בהם ולא דורשים מיליון שעות נסיעה...

ועוד משהו: איך המרחקים בין השערים בשדה? ואיך אירופלוט?

תודה(:

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shmoob
        shmoob נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

אחלה חברה, מטוסים חדשים ושירות יעיל ושדה התעופה חדש ויעיל. אני לא הייתי צריך לצאת מהטרמינל בשביל להחליף מטוס בטיסה לארה"ב, אבל גם אם צריך אז זאת לא בעיה, מאוד נוח להתמצא שם, כל הטרמינלים מחוברים אחד לשני במרחק הליכה.

אני מכיר מישהו שבעצירה של 8 שעות הלך לבקר במוסקבה, לי גם היתה עצירה כזאת, אבל זה היה נראה לי לחוץ מידי, כי אם צריך לצאת משדה התעופה זה אומר שצריך לעבור בביקורת דרכונים ביציאה בכניסה וזה הופך להיות לחוץ מידי, בייחוד עם פקקי התנועה הידועים לשמצה והתקלות ברכבות שיש כל הזמן במוסקבה.

אתה יכול לנסות לשנות את הכרטיס לעצירה של כ 24 שעות בקונקשן גם אם זה עולה כסף ואז לא תהיה לך בעיה.

• מור וקינמון
          מור וקינמון נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

הי,

לדעתי ב9 שעות (ברוטו) אפשר להספיק לטעום מהעיר (בכל מקרה אני מקווה כך משום שהזמנתי טיסות עם קונקשיין ארוך במיוחד דרך לונדון במטרה להספיק שם קצת)

מלבד זאת.... אני במקרה טסה למוסקבה בשבוע הבא  אז אשתדל לשים לב לזמני הגעה משדה התעופה למרכז העיר . באיזה שדה את נוחתת ? (יש שניים במוסקבה)

יש אתר שנקרא "ישראלים במוסקבה" ודרכם הזמנתי נסיעה מהשדה למלון שנמצא על יד הכיכר האדומה, הם עונים במהירות במייל .  עלות הנסיעה לכיוון 45דולר והנהג דובר עברית. לדעתי את יכולה לבקש מהם שהנהג ייקח אותך למקומות מרכזיים ויחזיר אותך לשדה, זה אומנם יהיה לא זול אבל תוכלי להספיק לראות כמה דברים.

• 5656
            5656 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

תודה(:

אני נוחתת בשרמטייבו.

בעיקרון ראיתי שיש רכבת אקספרס שעולה 900 רובל הלוך חזור,ולוקח חצי שעה עד מרכז העיר.

מצד שני ראיתי בכמה מקומות שמהשדה למרכז העיר זאת נסיעה של שעה וחצי[!]

ושכרטיס עולה 150 דולר.

לא כל כך יודעת מה נכון והגיוני.

• 5656
              5656 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

זהו רציתי לשנות את הכרטיס דרך הסוכן אבל שינוי כזה עולה 100 דולר ובנוסף לנסיעות רכבת ולהוצאות במוסקבה זה יוצא כבר יקר בשבילי.

ואי זה הפחד שלי שתהיה פתאום תקלה ואני יתקע שם.

יש לי תקווה שאולי הטיסה לניו יורק תתעכב..

• shmoob
                shmoob נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

אני לא מתיימר להכנס לך לכיס, אבל אני מניח שאם אתה נוסע לטיול לא זול בארה"ב, אז 100 דולר בשביל לשנות את הכרטיס כדי שתוכל גם לבקר בכיכר האדומה זה לא כלכך נורא.

• מור וקינמון
                  מור וקינמון נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

היום קיבלתי המלצה על מדריכה שעורכת סיורין בעברית וכשחיפשתי את שמה בגוגל מצאתי משהו שיכול להתאים לך: http://www.lametayel.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94+%D7%9C%D 7%98%D7%A0%D7%99%D7%94+%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B% D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%91%D7%94+%D7%9113+%D7%A9%D7 %A2%D7%95%D7%AA

• 5656
                    5656 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

הקישור לא עובד /:

• אילניתd
                      אילניתd נערך לאחרונה על ידי

קונקשן במוסקבה

הי, גם לנו יש טיסה כזו בדיוק בתחילת יולי. אשמח אם תוכלי לעדכן אותי מה עשית בסוף ואיך היה. תודה רבה וטיול מהנה!

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון