טרק האגמים הקפואים בנפאל
-
שלום האם מישהו יודע כמה ימים אמור לקחת טרק האגמים הקפואים בנפאל (בהליכה איטית, בלי לחץ)? וגם - יש לנו 17 יום בנפאל ומתכננים לעשות את הג`ומסום + פון היל (ואולי האגמים הקפואים). מה כדאי עוד במסגרת הזמן הקצובה שלנו? תודה (-: -
טרק האגמים הקפואים בנפאל:Reהיי אורלי, טרק ה``אגמים הקפואים`` נמשך כ- 6-7 ימים. תלוי בדרך שתבחרו (יש מספר ואריציות לטרק, אפשר לבחור מספר דרכים), כך שאת יכולה להאריך או לקצר את הטרק. חוץ מטרקים, ראפטינג ובאנג`י יש עוד הרבה מה לראות בעמק קטמנדו ובפוקרה (כיכרות הארמונות בערי עמק קטמנדו, תצפית על האוורסט מנאגרקוט, פארק צ`יטואן ועוד). 17 יום זהו פרק זמן קצר מאוד לנפאל. טיול מהנה, -
טרק האגמים הקפואים בנפאל:Reואפשר לעשות ב-17 יום גם את האגמים הקפואים,גם רפטינג,גם פארק צ`טואן,גם אראונד אנפורנה.אני פשוט חייבת הכל וחייבת עלשות הכל בזמן הזה אז אשמח להצעות גם אם זה אומר לישון 5 שעות בלילה וללכת/לחתור 12 שעות ביום לא מעניין אותי יש לי כושר ושונאת לישון ורוצה להספיק הכל! יש למישהו הצעות? -
טרק האגמים הקפואים בנפאל:Reקבלי כל הכבוד על כח הרצון.. אבל 17 יום זה באמת לא הרבה. נראה לי שתוכלי לעשות את האגמים או ABC (שלא עשיתי אגב, אבל יתאים לך מבחינת זמן) + 3 ימים של ראפטינג + יום אחד לבנג`י (164 מ`, השני בעולם.. קטן עלייך, לא? :)) + קצת פה וקצת שם בקטמנדו ופוקרה. נפאל מדהימה.. תהני! -
טרק האגמים הקפואים בנפאל:Reמאיפה יוצאים לטרק האגמים הקפואים? ואם יש חודש בנפאל למישהו יש הצעה טובה שאסור לפספס?? -
טרק האגמים הקפואים בנפאל:Reתאי תודה (כאן אורלי הראשונה). האם ניתן לקצר את האגמים הקפואים ל- 4 ימים (כי הבנתי ממך שלוקח כ- 9 שעות נסיעה לכל כיוון כך שזה כבר יומיים)? וגם - איך מגיעים לתצפית על האברסט (מאיפה, כמה זמן לוקח)? אנו נהיה 17 יום מתוכם נעשה את הג`ומסום (9 ימים בערך?), כך שנשמח אם תמליץ מה לעשות ביתר הזמן (בלי להלחיץ את עצמנו יותר מדי). המון תודה. -
טרק האגמים הקפואים בנפאל:Reהיי אורלי הראשונה, מאוד לא מומלץ לעשות את הטרק הנ``ל בארבעה ימים, זהו מתכון בטוח למחלת גבהים!! דרך אגב, נקודת הסיום היא כשעה מקטמנדו, כך שזה חוסך לך יום נסיעה בחזרה... יש כמה נקודות תצפית על האוורסט, אחת מהן היא מהכפר נאגרקוט, כשעתיים נסיעה מקטמנדו, כפר נחמד ממנו יש תצפית יפה על פיסגת האוורסט ופסגות יפות נוספות של רכס ההימלאיה. תשעה ימים לג`ומסום זה קצת הרבה,תלוי אם תעלו לקאגבני, מארפהי, לפון היל ועוד נקודות יפות. כל טרק אפשר להאריך או לקצר. אפשר לנוח ולבלות יומיים בפוקרה, לסייר בעמק קטמנדו שלושה-ארבעה ימים (או יותר), יש הרבה מאוד מה לראות בעמק, שלושה ימי ראפטינג על הקאלי גאנדאקי או נהר אחר שתבחרו, באנג`י ועוד... טיול מהנה,