אתונה/שאלת תחבורה
-
הי,
יש לנו עצירה ארוכה (overnight) באתונה ורציתי לדעת:
1. האם נח להגיע מנמה"ת בתחתית למרכז העיר וכמה זמן אורכת הנסיעה.
2. מה העלויות של הנסיעה במונית/תחתית/אוטובוס ואיך עדיף להגיע.
3. מתי יוצאות הרכבת האחרונה והראשונה.
4. האם בטוח לטייל באתונה בלילה.
-
אתונה/שאלת תחבורהלילה טוב אלה ,
אני לא מכיר היטב את אתונה לכן קבלי לינק
-
אתונה/שאלת תחבורהלוקח 45דקות בערך, לא זוכר כמה עלה לי (והאמת, זוכר שנסעתי לעיר באטובוס ולא זוכר איך חזרתי לשד"ת....)
בטוח להסתובב בלילה, הייתי שם גם עם מקומיים ולא היתה דריכות מיוחדת בשעות הלילה
-
אתונה/שאלת תחבורהאתונה באזורים התיירותיים, מכיכר סינדגמה, מידרחוב ארמו הפלקה ועד לכיכר מונסטריאקי, שוקקת חיים ופעילות עד השעות הקטנות של הלילה. האזור סביב כיכר אומוניה, פחות סימפטי. הגעה לעיר במטרו: משך הנסיעה כשעה. קל ונוח מאד. מטרו כחול קו A. הגעה לעיר: בשדה יוצאים מהטרמינל לרחוב, מצד שמאל יש מדרגות נעות \ מעלית למסדרון עם מסוע חשמלי עד לקופות \ מכונות של הכרטיסים. רצוי לקנות מיד כרטיס גם לחזור. [ לא בכל תחנת מטרו בעיר ניתן. יש מכונת כרטיסים לש.ת. בתחנת כיכר מונסטריאקי ולמי שצריך יש שם גם לוקרים לאחסון תיקים ]. בעיר לרדת בתחנת סינדגמה או מונסטריאקי. חזור לש.ת. : מתוך כ - 5 רכבות, 4 מגיעות לפרברי אתונה ורק ה - 5 ממשיכה לש.ת. אפשרות אחת לחכות ברציף עד לרכבת המתאימה, אבל מאחר שבד"כ הרציפים די עמוסים רצוי לעלות על כל רכבת שמגיעה לכיוון, להמשיך לתחנה הסופית. כל הנוסעים שממשיכים לש.ת. יורדים ומחכים בלי דוחק לרכבת המתאימה. סימון הרכבת לש.ת. : על כל קרון בין הסמלים של אסור לעשן יש גם ציור של מטוס. כתוב גם על חזית הקרון הראשון וע"ג הלוח החשמלי ברציף.
-
אתונה/שאלת תחבורהמחיר נסיעה במטרו 8€ לכיוון לאדם.
-
אתונה/שאלת תחבורהאוטובוס קו 95 אם אינני טועה משדה התעופה עד סינטגמה 5 יורו לכוון כשעה
-
אתונה/שאלת תחבורהתודה רבה על התשובות.
-
אתונה/שאלת תחבורה