טיול "בזק" לאזור אמלפי
-
בתחילת יוני אנחנו יוצאים לטיול זוגי לחגוג 25 שנות נישואים. בגלל אילוצי עבודה, אנחנו נאלצים להסתפק בשלושה ימי טיול בלבד. הטיסה ביום שלישי בערב לרומא (גם אילוץ
), לינה ברומא. חזרה בשבת בשעות אחה"צ. זה משאיר לנו שלושה ימי טיול בלבד (כולל נסיעה מרומא ביום הראשון...). לינה ב MEGA MARE...קראתי פה המון, ובקנאה רבה צפיתי בתמונות מדהימות של האזור. ועכשיו עם הסיפור של טובה - בכלל לא בא לי לוותר עליו...
ביום הראשון חשבתי לעלות לווזוב בדרך מרומא ואז לפומפי או הרקליון.
ביום השני דרך אמלפי, וביום השלישי - קאפרי.
שאלות...
א. קודם כל: האם זה "מפוספס" מדי לשלושה ימים? עדיף אולי לטייל באזור קרוב יותר לרומא (אברוצ'ו, אסיזי) ולהשאיר את האזור לימים מתאימים יותר? מודה שמזג האוויר קצת מטריד אותי. אני מאנשי ההרים - סובלת מחום... מצד שני - לא רוצה לוותר...
ב. פומפי או הרקליון?
ג. מה חסר, מה כדאי לשבץ ב MUST?
אנחנו אוהבים יותר לטייל ברגל מאשר ברכב, לא אוהבים ארמונות וגנים (האמת שרק אותי זה לא מעניין
), מוזיאונים קטנים זה סבבה, אבל לא נראה לי שיש זמן, ואין צורך להשאיר זמן לשופינג (מקסימום, הדקטלון "של טובה"...).כל המלצה תתקבל בשמחה.
תודה.
-
טיול "בזק" לאזור אמלפיבזק מידי לאזור.
3 ימים? כולל הארגונים סביב ההגעה והחזרה מרומא?
שווה להתרכז ברומא ולהשאיר את דרום איטליה כשיש יותר זמן....
סתם תתבאסו...
-
טיול "בזק" לאזור אמלפיתודה על התגובה, אבל מאוחר מדי... קיבלתי המון טיפים והכוונות מטובה ובעיקר, המון חשק לטייל שם בכל זאת... השתכנעתי שזה אפשרי, גם אם דורש "וויתורים כואבים"...
ברומא כבר היינו, ובכל מקרה, ממש לא בא לי טיול עירוני.
-
טיול "בזק" לאזור אמלפיסעי
יהיה פחות מוצלח משבוע--אולי.
יש כאלה שמגיעים לשם בקרוז ליום אחד ונהנים.
יהיה הרבה אספלט--אולי.
אני מכיר כאלה שעברו שם רק ליום בדרך מסיציליה לרומא והיה להם יותר אספלט וגם נהנו.
גם לכם יהיה כף.
כל טיול קצרצר זה כף .
ואחר כך, אם תרצו עוד, תסעו בשנה הבאה במאי, בטיסה ישירה לנאפולי.
ותלכו גם למוזיאון ותראו את ציור הקיר המיניאטורי של הפרימוורה הנצחית מפומפיי
ועוד איין סוף חוויות.

-
טיול "בזק" לאזור אמלפיסעי, גם ב-3 ימים תראי. לא לוותר על פוזיטנו, אולי אפילו לישון שם. אנחנו ישנו בסורנטו ואהבנו.
אם אני הייתי במקומך- הייתי מוותרת על פומפיי ומקדישה עוד יום לאזור המהמם הזה.
-
טיול "בזק" לאזור אמלפיתודה, אורי. יש מצב שנחזור לשם בהרכב משפחתי...
איימי, תודה גם לך - זה מה שגם טובה המליצה. עכשיו רק נשאר לי רק לשכנע את בן הזוג....