בקשה
-
האם אפשר בבקשה לקבל הצעה לטיול בן 31 ימים עם רכב שכור בצפון מזרח ארה"ב.
הטיול אמור להתחיל ב 12 ליולי בקונטיקט ולהסתיים ב 11 לאוגוסט בבוסטון.
בקרנו כבר בעבר במפלי הניאגרה ובאלף האיים.
תודה מראש.
-
בקשה31 ימים הם פרק זמן ארוך. אם אינכם מתכוונים להשתקע באיזור מסוים ולעשות שם הרבה טיולי הליכה, לדעתי כדאי לשלב גם טיול בדרום מזרח קנדה, כאשר אני מתכוון לפרובינציות ניו ברונסוויק ואולי גם נובה סקוטיה, או לחליופין, מעט ניו ברונסוויק וקוויבק.
-
בקשהשלום
ראשית הפניה בהודעה ראשונה(ואני מדגיש בהודעה ראשונה) בפורום מומלצת שתפנה לכלל הפורום,
כתבת ש31 יום למסלול רכוב,מהיכן בקונטיקט היציאה ,והאם צריך להשאיר מתוך ה-31 מספר ימים לביקור בבוסטון.
מהיכן הגעתם בפעם הקודמת לניאגרה ול-1000 האיים?
מצטרף להצעה של DHZ בענין אפשרות של ביקור בחלק מהמחוזות האטלנטיים במזרח קנדה,נשאר לשמוע דעתך שלך בנידון!
באיזה הרכב מטיילים אתם?
מוני
-
בקשהלדעתי זו בקשה מאד רחבה ולא ממוקדת. יותר פשוט במקרה כזה לקנות ספר עם מסלולי טיולי כמו הספרים הנפלאים של נטע דגני. כשיש בסיס, הרבה יותר קל לנו להמליץ ולהרחיב
-
בקשהשלום
אנחנו זוג בשנות ה 60 .
מתכננים לצאת מ Torrington CN,
חשבנו על מסלול כדלקמן:
1. עליה צפונה לחלק הדרומי של ההרים הירוקים. יום
2. הרי האדירונדק (חציה מדרום לצפון). 3 ימים
3. אגם שמפליין יום.
4. החלק הצפוני של ההרים הירוקים. יום.
5. נסיעה לכוון ההרים הלבנים. יום.
6. ההרים הלבנים. 3-4 ימים.
7. נסיעה לכוון שמורת אכדיה כיומיים.
8. שמורת אכדיה כ 3 ימים.
.9 נסיעה לבוסטון כיומיים.
10. בוסטון 4 ימים.
נותרו לנו עוד כ 7 ימים. נודה על הערותיכם ולהצעות לתוספת הזמן ולשיפורים במסלול שתכננו.
תודה רבה.
-
בקשהבשבוע ה"מיותר" אני הייתי נכנסת לקנדה ומוסיפה את מונטריאול וקוויבק סיטי והסביבה
זה לא חלוקה ללינות אלא ציוני דרך (לצערי התכנה החדשה לא מאפשרת יותר מ-10 נקודות)
-
בקשהאני ממש מודה לך.
האם במערכת העדיפיות כדאי לתעדף את הכניסה לקנדה כהצעתך או אולי את איזור אגמי האצבעות והקניונים בסביבה זו?
מה דעתך על Nova Scotia והאיים הסמוכים?
שוב תודה....
-
בקשהבפעם הקודמת הגענו למפלי הניאגרה מכוון מונטריאול.
אנחנו מתכוננים לשכור רכב מסוג RAV4 או דומה.
תודה על הסיוע.
-
בקשהאין לי נסיון בנובה סקוטיה והאיים האחרים במחוזות האטלנטים וכמה זמן דרוש כדי לטייל שם, כך שלא אוכל לעזור
אבל אני חושבת שיש לכם הרבה טבע בטיול ולהוסיף את קוויבק יתן לכם אתנחתת עיר. עם הסביבה הקרובה שלה - אתם יכולים לעלות ל-Tadoussac ולצאת משם לשיט לוויתנים, ואם יש לכם מספיק זמן להכנס גם לחצי האי גאספה אני חושבת שזה יהיה נהדר.
זה מסלול של שבוע אם לא יותר. תקראי קצת כאן וגם באשכול הזה
אתם צריכים לשבת שוב ולארגן את המסלול ולחלק לימים לראות איך זה מסתדר.