טיול לתאילנד לפני צבא
-
שלום,
אני ועוד 4 חברים שלי רוצים לטוס לתאילנד לפני צבא.
יש לנו כמה שאלות שקיבלנו עליהם מידע אבל נשמח לקבל עוד מידע וחיזוקים.
תקופה: אנחנו רוצים לטייל גם בצפון תאילנד ולא רק באיים - חשבנו על כיוון של שלושה שבועות עד חודש.
תקציב:
לפי מה שהבנתי מאנשים, צריך לחשב 1000$ על כל שבוע שאנחנו שם מבחינת הוצאות ומלונות.
אנחנו ניהיה שם פעם ראשונה ומן הסתם נבזבז ונחייה במלונות טובים - האם זה חישוב נכון?
תקופה:
לפי שמה שהבנתי התקופה התיירותית בתאילנד היא בין ינואר למרץ, אבל עם זאת היא הרבה יותר יקרה.
הכיוון שלנו הוא לטוס בין אוקטובר לפברואר, מה התקופה הכי מתאימה? (כמובן שאם יש הבדל משמעותי במחירים בין אוקטובר לטיול בינואר נעדיף לטוס באוקטובר.
מקומות שנטייל בהם:
אשמח להמלצות, מצד אחד אנחנו רוצים להינות מהמסיבות ומהבטן גב בחופים אבל מצד שני גם רוצים לטייל בתיאלנד ולראות אותה.
מקומות חובה לפי מה שהבנו:
בנגקוק
קוסמוי
קופנגן
פוקט
קופיפי
ולגבי הצפון אין לי מושג.
*אשמח גם לקבל פחות או יותר חלוקת זמנים כמה זמן להיות בכל מקום.
תזוזה בתאילנד עצמה:
איך כדאי לזוז בתאילנד עצמה? אם מדברים על טיסות אז כדאי לסגור פה הכל או בתאילנד עצמה?
מלונות:
אם יש למישהו מלונות שהוא יוכל להמליץ עליהם נשמח מאוד.
כדאי להזמין מראש את המקומות ב BOOKING? או שעדיף לסגור שם?
תודה רבה.
אני חושב ששאלתי הכל אבל אם יש נקודות חשובות שכדאי לנו לדעת אז נשמח אם תוסיפו, חג שמח

-
טיול לתאילנד לפני צבאתקציב : 100-150 דולר זה תקציב סביר ליום .
תקופה : אוקטובר עד נובמבר זה עונת המונסונים ומאוד גשום עדיף דצמבר עד פברואר (אמצע דצמבר עד אמצע ינואר זה הכי יקר תקופת הסילבסטר/ שנה חדשה) .
מקומות: לתקופה של חודש הייתי עושה 5 ימים צפון(צ'אנג מאי והסביבה) , 10 ימים חוף מערבי (קו סאמוי / קו פאנגאן) 10 ימים חוף מזרחי (פוקט וקראבי/ריילי ביץ') ולסיום בנגקוק (אפשר לעשות גיחה של יום שם לאיותיה וקאנצ'אנבורי ) .
תחבורה: המהיר ביותר זה טיסות פנים אפשר להזמין חבילה כאן מראש אם אתם סגורים על מסלול אין טעם לבזבז שעות נסיעה ארוכות באוטובוסים עלות הטיסות שם מאוד זולה .
מלונות : תזמינו במקומות המרכזיים בכל עיר אפשר להזמין מראש מאתרים כמו בוקינג קום, אגודה או ישירות מאתר הבית של המלונות אבל אפשר להיות ספונטניים ולהזמין גם שם זה מה שאני עשיתי שהייתי שהייתי תרמילאי צעיר זה חלק מהחוויה של הטיול שם . לשיקולכם .
-
טיול לתאילנד לפני צבאהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
חשוב לציין שבמידה ובחרתם להגיע בתקופת השיא של דצמבר - ינואר מומלץ להזמין את בתי המלון וטיסות הפנים מראש מכיוון שבשטח רוב הדברים יהיו בתפוסה מלאה או במחירים גבוהים מאוד
עשו השוואת מחיר נכונה בין אתרי ההזמנות וסוכני הנסיעות והזמינו את הדיל הזול ביותר