ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לתאילנד דרך טשקנט?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    5
    5694
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • riki2810
      riki2810 נערך לאחרונה על ידי

הי אני שנייה לפני הזמנת טיסה, רציתי לדעת אם מישהו טס דרך טשקנט, והאם הטיסה נוחה?? יש לי עצירה של 6 שעות בטשקנט, מה יש לעשות שם ב- 6 שעות?? פליזזזזזזז אני חייבת תגובות למי שטס דרכם. תודה מראש. דרך אגב, אני טסה לבד, האם זה בטוח לטוס לבד??
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • riki2810

כמה שאלות נוספות.:)))
        אני נוסעת ב- 20.3.07 לחודשיים עד מאי. 1. האם יספיק לי 1900$ לתקופה זו? 2. אם יש המלצות לגסט האוס/מלון בבנגקוק ללילה או שתי לילות אני אשמח לשמוע.(חברות מצטרפות אלי ב- 21.3 או ב-22.3,כך שאני אהיה לבד). 3. מה לקחת איתי, בגדים ארוכים או קצרים, הבנתי שהתקופה הכי טובה לנסוע היא עד פברואר, אז מה יהיה במרץ, אפריל, מאי? 4. טיסות פנימיות איכן עדיף לרכוש, שם או פה??(כמובן מה הכי זול). זהו בינתיים, אם מישהו/הי טס/ה ביום זה דרך טשקנט, אשמח לדעת שאני לא היחידה על המטוס. (ברור שאני לא אהיה לבד על המטוס!!) תודה מראש :))))
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסה לתאילנד דרך טשקנט?:Re
          ריקי, טסטי דרך טשקנט לדלהי. הייתי בהמתנה של 5 שעות. הטיסה עצמה בסדר , חברה סבירה אוכל בטיסה לא משהו .... קחי בחשבון שבהמתנה בטשקנט מובילים אותך לבניין קטן ומיושן בעל 2 קומות ומבנה מתקופת ימי הביינים. במבנה בקומה העליונה יש כסאות להמתנה , טלבזיה מיושנת עם שידור מקומי (בד``כ רק עובדי הנקיון באולם מתעניינים בה) ומסעדה יחסית גדולה וזולה , מגישים קפה ותה בסרביסים שהיו לסבתא שלי בארון של פסח, אין מבחר גדול. בקומה התחתונה (יורדים במדרגות עם שטיח עתיק) יש שרותים מיושנים עם נייר טואלט בדמות נייר זכוכית עדין. בנוסף יש חנות דיוטי פרי קטנה מאד מאד עם מוצרים סטננדרטים כך שממצים את המקום ב - 10 דקות. יש 3 עמדות אינטרנט איטי ביותר (4 $ לשעה) עם מקלדת לועזית בלבד. לסיכום - אם המחיר זול משמעותית שווה את הסבל אם לא מומלץ לחפש אלטרנטיבה אחרת .
          • riki2810

ואווי תודה רבה, על התגובה!! (סוף סוף מישהו מגיב, חשבתי כבר שלא יגיבו.. :)))) כרגע זה המחיר הכי זול שמצאתי, אבל אני עדיין בודקת, אולי אני אמצא דרך עמאן, מה אתה אומר טיסה יותר טובה?? בעצם הבעיה שלי היא בטיסה ארוכה כל הטיסות שיש הם בין 12-17 שעות רצוף, מלבד אוזבקיסטן ששם זה מפוצל, ל-6- שעות לטשקנט ועצירה של-6שעות ו-6 לבנגקוק. יש לך אולי המלצה על חברת תעופה, עם טיסה כזו מפוצלת?, וזולה?? תודה מראש:)))
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

לפי כל ההמלצות שקראתי באתר (וקראתי הרבה) הטיסות דרך ירדן מפתיעות לטובה גם בשרות והיחס וגם במטוסים המרווחים והחדישים. אני לא ניסית כי אסור לי (עובד כוחות הביטחון...). מציע לברר דרך סוכנויות הנסיעות הם יודעים הכי טוב איזה טיסות זולות יש. אם יש לך סבלנות ועצבים אפשר ליסוע דרך אוזבקיסטן רק צריך להצטייד באוכל מהארץ ספר טוב (אולי מדריך לטיול אפשר גם הדפסת חומר מהאינטרנט ) וMP3 ואפשר להעביר 6 שעות (אמנם בקושי רב) הבעיה היותר קשה זה בחזרה לארץ. להעביר 6 שעות זה די מדכא......
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון