Top Of The Rock או Empire state building
-
שאלה קטנה
בשביל תצפית טובה על מנהטן לאן מומלצץ לעלות?! או שלעשות את שניהם?
אוטוטו לראשונה בניו יורק
-
Top Of The Rock או Empire state building2 התצפיות יפות מאד.
התצפית Top Of The Rock מומלצת ביותר ובשעות היום. תצפית יפה על סנטרל פארק.
באמפייר סטייט - יש אולם שנכנסים ומדמים טיסה בשמי ניו יורק - נחמד מאד. אבל יש לקחת בחשבון את התורים הארוכים ואת שעות ההמתנה הרבות... עד כמה שזכור לי גם כאן תצפית יפה אבל הראשונה הרשימה אותנו יותר.
-
Top Of The Rock או Empire state buildingtop of the rock זוכה בשנים האחרונות להמלצות רבות , אני חושבת שזה שילוב של תורים קצרים יותר וגם האפשרות לראות משם את אמפייר סטייט בילדינג...יש שם כמה מרפסות תצפית, עלינו בלילה (בסביבות 22-23) והיה יפה מאוד. לא הייתי מבקרת בשתי התצפיות, לדעתי מיותר.
-
Top Of The Rock או Empire state buildingהתצפית בTOP OF THE ROCK על כל האי טובה יותר. מהאמפייר סטטי אפשר בעיקר לראות את המרכז.
שווה לשקול גם את הWTC החדש, אם מסתדר לכם (לא הייתי בו).
-
Top Of The Rock או Empire state buildingהתצפית ב one world observatory נפתחת בעוד 4 ימים, אפשר כבר לקנות כרטיסים... לפי האתר עוד יש כרטיסים (אני מתכוון להזמין לעוד שבועיים). הייתי בתצפית ב WTC הישן והיא הייתה הרבה יותר טובה מהאמפייר סטייט...
-
Top Of The Rock או Empire state buildingהיינו באמפייר (תורים ארוכים...) ונאמר לנו שיש תצפית לא פחות טובה ופחות עמוסה ברוקפלר סנטר - אז אולי כדאי לבדוק היתכנות.
היינו גם בתאומים אבל כבר לא רלוונטי....
-
Top Of The Rock או Empire state buildingTop of the rock חד משמעית. ואל תשכחו לטפס שם במדרגות עד הדק העליון והפתוח.. ולא להסתפק בקומה התחתונה. אין טעם לבקר בשניהם.
טיפ לגבי התצפית - לתזמן הביקור בסמוך לשקיעה כך שאפשר יהיה לצפות
גם באור יום, גם בשקיעה, וגם בלילה (אין הגבלה בזמן). תמונה מהתפצית
שצילמתי:
לגבי ה One world אני הולך לחנוך אותו ביום הפתיחה, ה29 למאי. אחזור עם תובנות ותמונות

-
Top Of The Rock או Empire state buildingוואוו נראה מדהים
כנראה אלך לTOP OF THE ROCK וגם לONE WORLD שיפתח
תודה על העזרה
-
Top Of The Rock או Empire state buildingכך זה נראה באור יום מה-TOP OF THE ROCK.
-
Top Of The Rock או Empire state buildingעכשיו אין ספק שזה יהיה ה TOP תודה

-
Top Of The Rock או Empire state buildingהי, מה זה one world? אפשר קישור? תודה
-
Top Of The Rock או Empire state building -
Top Of The Rock או Empire state buildingאי אפשר לפספס את one world. הבניין הכי גבוה בעיר. למי שמגיע לנחיתה בניו ארק ויושב בצד שמאל - אפשר לראות את הבניין גבוה מעל העיר גם כאשר נוחתים ב4 בבוקר.