לכל הסטלנים בפאי
-
לא שאני ממלץ לעשן אבל אם כבר אז תעשנו חופשי אבל אל תלכו עם ה``בלגן`` עליכם קנו בקטנה American tourist arrested for possession of marijuana Kajorn Boonpat Pai policemen in Mae Hong Son arrested an American national and charged him with possession of marijuana. On February 11, the drug suppression police division of Pai Police Station in Mae Hong Son charged American Darius Conrad Klein, 27, for possessing 20 grams of marijuana and detained him at the Pai Police Station for interrogation. Klein detained for questioning at Pai police station. According to the Pai police, they encountered Klein during a routine patrol along the village and town roads in the Pai district. Klein, who was driving a motorcycle from Ban Ya Po village, was searched for illegal products when police found the marijuana hidden in his backpack. The police held him for further investigation and said Mr. -
מה העונש הצפוי ? -
לכל הסטלנים בפאי:Reמטייל קצת אחרת תוכל בבקשה לתרגם מה רשמת באנגלית -
לג`ימי:Reא. הוא לא רשם, הוא כנראה העתיק מכתבה שהוא קרא. ב. לא יזיק לך לנסות לקרוא קצת אנגלית. זה עוזר בחו``ל. ג. בכל אופן, הנה המסר בקיצור: אם יתפסו אותך עם סמים בתאילנד אתה עשוי להגיע לעיתון, ואחרי שכותבים על זה בעיתון כבר מאוד קשה לצאת מהכלא התאילנדי. וכלא תאילנדי זה לא כיף. לא מחלקים בננה לוטי. -
לגימי שי ואחריםהרעיון בגדול שכל מי שטס כדי לעשן או שרק מתחיל בתאילנד שידע שיותר בטוח בארץ והעונש......לפי המצב רוח של התופס ולא זה לא הודו כאן קצת יותר קשה לשחד שוטר ולפעמים זה מסבך יותר את המקרה -
למטייל קצת אחרתתודה רבה על התשובה אחי. יחלאההההה !!!! ימושתן !!! אוהב אותך אחי ``יאגזוזן קצת אחרת`` -
למטייל קצת אחרת:Reמזל שיש את תאילנד בשביל ערסים וחלאות אחרת הם היו מתפשטים לכל המזרח והורסים את המזרח -
למטייל קצת אחרת:Reההתבטאות שלך (בלי קשר לסלידתי מערסים) לא משכנעת אותי שדווקא אתה הוא זה ששייך לזן של הישראלי הנחמד ! -
אחד שניתפס.....ובכן אם ייתפשו עליכם מרחואנה בתאילנד לפחות בכמות של שימוש עצמי......תהיו עצורים יום או יומיים בבית מעצר מישם לבית המשפט.....אחר כך שחרור בערבות כספית.....עיכוב יציאה מתאילנד עד סיום המשפט.....הדרכון אצל המשטרה...!!!!!! אחרי סחבת של כחודש.......בלי אפשרות לצאת מנמדינה.....יהיה לכם משפט ששם סביר להניח שתקבלו קנס של 2000-5000 בהט.....ועל תנאי.... אחר כך העברה למשטרת ההגירה כן גם שי יש דבר כזה..... גירוש מהמדינה וליווי למטוס ממש כמו עבריין צמרת לכן אם נתפסתם עדיף כבר לשלם שוחד לשוטר שתפס אותכם בהתחלה 5000-10000 בהט ולשכוח מהעניין -
מותר לעשן.......אסור להתפס:) -
למטייל קצת אחרת:Reאז כן אני איש נחמד סבבה ואוהב את הודו עוד מעט אני נוסע כבר פעם רביעית ומסקר קטן שעשיתי לעצמי טוב מאוד שיש את תאאילנננד שמגנה על הודו מטינופת שעם ישראל מיצר למרות שאני מקבל דיוחים ורואה ושומע על ערסים בהודו אבל זה 2% בכלל אז יאללה צאו