יש טיסה מבנקוק לפנום פן?
-
אני נוחת בבנקוק ב 14.04.07 יש טיסה ישירה לקמבודיה פנום פן? להזמין מנמל התעופה או דרך האינטרנט? כמה זה עולה? מישהו יכול לתת לי לינק והזמנת טיסה? תודה גדי. -
ויזה לקמבודיההיי אני מעוניין לשהות 3 חודשים בקמבודיה צריך ויזה? -
ויזה לקמבודיה:Reאין לך מה לעשות בקמבודיה יותר מחודש. ויזה תוכל להוציא בבנקוק. -
יש טיסה מבנקוק לפנום פן?:Reגדי שלום, יש טיסה בשעה 18:10 של חברת התעופה BANGKOK AIRWAYS מבנגקוק לפנום פן בעלות של 5,235 באט. הנה הלינק להזמנת הטיסה:
http://www.bangkokair.com/ יש טיסה זולה יותר של חברת התעופה אייר אסיה, אולם הטיסה היא בשעה 07:15 בבוקר, כך שתצטרך לישון את הלילה בבנגקוק ועלות הטיסה היא 2,149 באט. חשוב לזכור שבאייר אסיה, ככל שהמטוס הולך ומתמלא, כך מחיר הטיסה עולה, והמחיר של 2,149 באט הוא המחיר נכון לרגע זה וככל שתחכה יותר כך מחיר הטיסה יהיה גבוה יותר. הנה הלינק להזמנת הטיסה:
http://www.airasia.com/site/en/home.jsp טיול מהנה, מרטין מסוכנות הנסיעות של ה-`גרין האוס` בבנגקוק -
צריך ויזה לקמבודיה?אני אנני יודע אם ארצה לשהות בקמבודיה חודש או 3 חודשים האם צריך ויזה? יש אפשרות להוציא בארץ? מרטין תודה! הזמנתי באייר אסיה. -
צריך ויזה לקמבודיה?:Reגדי שלום, עם נחיתה בקמבודיה אתה מקבל ויזה לחודש תמורת 20 דולר. האם אפשר להאריך את הויזה או האם צריך לצאת מקמבודיה או האם אפשר לקבל ויזה ליותר מחודש - את כל השאלות האלו כדאי לשאול את xpert. טיול מהנה, מרטין מסוכנות הנסיעות של ה-`גרין האוס` בבנגקוק -
תודה מרטין. XPERT אתה יכוללעזור בקשר לויזה לתאילנד למשך 3 חודשים? האם אפשר לעשות אותה מהארץ? תודה גדי -
צריך ויזה לקמבודיה?:Reשלום גדי , 1. לגבי טיסה: אכן יש את הטיסות הזולות של AIR ASIA . לדעתי האישית הרבה יותר מעניין ונכון להגיע לקמבודיה קרקעית ולא בטיסה ,במיוחד למי שמתכנן שהות ארוכה בקמבודיה. 2. לגבי הויזה: לקמבודיה אין שגרירות בישראל. ויזות ניתנות בגבולות הקרקעיים עם תאילנד ובשדות התעופה . ויזת תיירות עולה 20$ (בגבולות הקרקעיים 1000 באהט),היא טובה לחודש וניתן להאריך אותה פעם אחת בעוד חודש . למי שמעוניין בשהות ארוכה יותר רצוי שיצטייד בויזה עיסקית. עלותה 25$ (בגבולות הקרקעיים זה יכול להגיע ל 1500 באהט ועדיף לעשות דרך השגרירות בבנגקוק). טובה לחודש . ניתנת להארכה עד בוא המשיח . ומה אתה מתכנן לעשות בקמבודיה 3 חודשים ? לטיול חודש או מקסימום חודשיים בהחלט מספיקים,למי שרוצה להתנדב באיזה ארגון סיוע, לטעום יותר לעומק מחיי הלילה המגוונים,או שמחפש אופציות עיסקיות שונות אפשר וכדאי שיישאר יותר מחודשיים . נסיעה טובה . -
ל XPERTתודה על תשובתך ויזה דרך שגרירות תאילנד אני כבר לא אוכל לעשות כי הזמנתי כרטיס טיסה על הבוקר באייר אסיה. תגיד אני צריך להיכנס לתאילנד בשביל להמשיך לקמבודיה? אני נוחת שם ב 2:00 לפנות בוקר והטיסה אחרי זה כאמור ב 7:00 אני מעוניין להנות מחיי הלילה בעיקר דיסקוטקים מסאגי`ם סנוקר בחורות. יכול להיות שאני אמשיך לארץ אחרת משם ולא אשאר 3 חודשים. אגב ידוע לך על מלון טוב ליד הנהר בסביבות 8 דולר? אני מתכוון להגיע לשם משדה התעופה עם מונית. תודה גדי -
פנום פןזה בדיוק העיניין
AIR ASIA אין להם שירות העברת מזודות. אתה חייב לעבור דרך ההגירה התאילנדית,לקבל חותמת כניסה לתאילנד,להוציא את המזוודות,
ואז שוב להיכנס לשדה התעופה,להפקיד המזוודות באייר אסיה ,לשלם מס יציאה מתאילנד , חותמת יציאה בהגירה ,ורק אז חזרה לאולם הטיסות היוצאות ...
לגבי חיי הלילה - פנום פן היא מקום מצויין לדברים שציינת !
ליד הנהר ניתן למצוא חדרים עם מאוורר ב 8 $. שווה להתמקח
ולנסות להוציא תעריף שבועי,דו שבועי או חודשי שיהיה זול יותר !
מלון נחמד ליד הנהר שהחדרים הזולים בו עולים 8$ הוא
HOTEL INDOCHINE
נסיעה טובה