ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה

פורום אירופה
    8
    13
    7823
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רו50
      רו50 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנו, זוג, יוצאים לרומניה  ב-31.5 ל 8 ימים. הנחיתה וההמראה מבוקרשט בטיסות ערב.

עדיין לא שכרנו רכב. האם יש למישהו נסיון מאיזו חברה / סוג רכב שכדאי להשכיר? הזמן נעשה צפוף ולא הצלחנו להתפנות ולהקדיש זמן למסלול וכו'.

מה שחשבנו לאחר הנחיתה לקחת רכב ולישון בפלוייסטי (50 ד' מהשדה) ובבוקר לצאת לסיניה ומשם לבראשוב , ההמשך לא ברור בינתיים..

מעוניינים בנופים וטבע ומקומות עתיקים ומעניינים. לא כנסיות וכד'.

האם תוכלו לעזור?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יהודה ל.
        יהודה ל. נערך לאחרונה על ידי

רומניה

השכרת רכב cars4rent לחברים רבים שכרו דרכם  בעקבות המלצות בפורום

ולי אישית יש ניסיון עם חברה זו של כמעט 40000 קמ של טיולים ברומניה,בדרך כלל אני שוכר את הדאצ'יה לוגאן,רכב בסיסי שמותאם לדרכים [גם למשובשות] ברומניה ,

לטיול הקרוב בספטמבר שכרתי הפעם VOLVO S60

ממליץ להוסיף ביטוח מקיץ ב 5 יורו ליום,כך אין גם צורך להשאיר פיקדון,ממליץ שתשכור כבר היום

מאחר ואתם צפופים בזמן גם לתכנונים,ממליץ שתאמצו מסלול שחברים תעדו בפורום או בבלוגים,בהתאם להעדפותיכם

נב במידה ותשכרו רכב בחברה שהמלצתי לאחר מילוי הפרטים ושליחת ההזמנה

תקבלו מייל אשר מאשר את הזמנתכם,ובמייל תתבקשו לאשר במייל חוזר את הפרטים,הקפידו להחזיר תשובה

• myny
          myny נערך לאחרונה על ידי

רומניה

מה היתרון לישון בפלויישט? תשנו בבוקרשט ליד השדה או בעיר (לא ציינתם מתי נוחתים) ותבקשו שיביאו את הרכב בבוקר למלון -נדמה לי שלCARS4RENT  יש מלון לא רחוק -מלון שנקרא צרטר  להגיע למלון משדה התעופה במונית 1.3 שח לקמ  ובבוקר תסעו ישר לסיניה

מסלול בקוים כלליים - בוקרשט -קורטיה דה אגרש- כביש טרנספאגרשן (אם פתוח) אגם וידראו- סיביו- סיגישוארה- סובטה-אגם האדום -ביקאז -חזרה לכיוון ברשוב - סיניה - בוקרשט  או בסדר הפוך

• יהודה ל.

רומניה

myny 

המלון וחב ההשכרה באותה בעלות,בתאום עם המלון הם אוספים את האורחים מהשדה

אני תמיד שוכר מהם לכל תקופת הטיול רכב,בדרך כלל בכל טיולי בעולם ,את הלילה האחרון אני עושה בעיר בה נמצאה השדה

ברומניה לקראת היום האחרון אני מתקשר וממוודא שיש להם חדר פנוי במלון,

מגיע למלון מתארגן יוצאים לבילוי ערב בעיר חוזר למלון ,מחזיר את הרכב ולמחרת היו מסיעים אותי לשדה

• inuv12
              inuv12 נערך לאחרונה על ידי

רומניה

יהודה שלום

כרגיל הטיפים שלך עוזרים תודה

בבדיקה שערכתי הסתבר כי חברת ההשכרה מחייבת 87 יורו ללקיחת הרכב מהשדה בקלוזי

יכול להיות שלא הבנתי ,ניסיתי לישכור ל 6 ימים ומבקשים פעמיים 87 יורו !

האם צודק?

תודה מראש

• יהודה ל.

רומניה

מקווה שהבנתי נכון אתה שוכר מקלוז ומחזיר מקלוז,אם כן לא ישתלם לך לשכור מהם.

המלצתי עליהם כי כתבת שהנחיתה והחזרה מבוקרשט

עד כמה שידוע לי מחייבים  87 יורו,כי שוכרים בנקודה א ומחזירים בנקודה ב,או שוכרים מנקודה שאין להם סניפים

כשהתחילה ההתלהבות מהטיסות הזולות עם וויזאייר ,בדקתי אפשרות לשכור בקלוז ולהחזיר בבוקרשט,הוסבר לי שהעלות נובעת מהוצאות שלהם בהעברת הרכב מבוקרשט לקלוז,מאחר ולחברה סניף אחד בבוקרשט.ואצליך זה יוצא פעמיים,הם רכב שולחים מבוקרשט ומחזירים מקלוז וזה כבר לא כלכלי 

מאחר ובכוונתך לשכור ולהחזיר בקלוז,כדאי שתבדוק עם חברה מקלוז

היו המלצות על חברה בשדה התעופה בקלוז

יגדע לי גם שעוד חברות מקומיות שאין להם סניפים נוהגים בשיטה דומה

ממליץ לבדוק בעוד חברות,ותעשה שיקולי עלויות

• mishel2910
                  mishel2910 נערך לאחרונה על ידי

רומניה

אתמול לנו פה : (Pensiunea Otopeni

חדר מאוד גדול , 5 דקות נסיעה מהשדה 

שאטל חינם , יש  קרוב סופרים פתוחים עד הלילה

• davidlayba
                    davidlayba נערך לאחרונה על ידי

רומניה

חברות להשכרת רכבת בנמל התעופה CLUJ NAPOCA

• רו50
                      רו50 נערך לאחרונה על ידי

רומניה

תודה על העצות. שיניתי את הלילה הראשון לבוקרשט. נוחתים ה 9 בערב בבוקרשט. וממריאים ב- 9.6  ב10.45 .

חשבנו לצאת לכיוון סיביו דרך קורטיה דה אגרש (?) ולהמשיך לסיגישוארה . מתלבטים לגבי ההמשך.

ד"א יש בילבול עם מישהו אחר שנוחת בקלוז.

• אילן Ilan
                        אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

רומניה

ממש לא ממליץ שתשכרו רכב מחברה CARS4RENT .

חברה לא אמינה, מאלה שלי היו בעיות איתם בשיא העונה אך גם לטובה עשו קומבינה רומנית מחוץ לעונה כש אין לחץ על הרכבים, תקראו כאן . כל חברת השכרה שמכבדת את עצמה ואת הלקוחות משדרגת במקרה שאין לה את הרכב המוזמן, חברה זו מבצעת שינמוך .

• יהודה ל.

רומניה

רום בנושא לחב ההשכרה,חפש בהיסטוריית התגובות,עשרות המלצות חיוביות,וגולש אחד שחוזר כל הזמן על אותן תלונות.

תקרא ותחליט לבד,אני ממליץ מאוד ועוד רבים אחרים ימליצו כך,זו חברה מקומית,ולא חברת השכרה בינלאומית,למרות שתלונות דומות יש גם כלפי חברות בינלאומיות.

כאן נמחקה הערה לגופו של גולש ולא לגופו של עניין.

• hאורי
                            hאורי נערך לאחרונה על ידי

רומניה

שימרו על הגב שלכם ברומניה.!!!!

מוסר העסקים שלהם לא משהו(גם אנחנו די רומנים).תקראו את כל התלונות ,בכדי שתוכלו להזהר,אף כי נראה שתמיד בשיא העונה יש שם יותר נפילות.גם מה שנראה כמו חברה בנ''ל .שהזמנתם מהארץ ואפילו בחברת הטיסה, מתברר בסוף כסניף מקומי ובאותה רמת אמינות.

על אף כל העצות והנסיון שלי ברומניה ,היתה לי נפילה עם הרץ בקלוג' על ביטוח מכונית שהוזמנה מהם בארץ. יש לי נסיון טוב עם ריידר .באוקטובר האחרון.על אף שלא ראיתי עליה שום סיפור שלילי ,מסתבר שלאמה הם מסרו רכב עם צמיגים רקובים. תוכלו להתכתב איתם באי מייל.עונים ממש מהר.(לא לשכוח לשלם בגין ביטוח ביטול השתתפות עצמית ופיקדון)היתרון שלכם איתם למקרה של אי שביעות רצון , בהלוך תוכלו ללון במלון הכי קרוב שאפשר לשדה ,עם שאטל חינם. למחרת לשעה שתבקשו יביאו לכם את המכונית למלון.

אם הצמיגים יהיו רקובים-יש לכם יום שלם לריב וגם לקחת אלטרנטיבה.

• myny
                              myny נערך לאחרונה על ידי

רומניה

מספיק עם ההפחדות בסופו של דבר החברות הרומניות רוצות להתפרנס ,שלקוחות יחזרו ומשתדלות מאוד כמו כן מכירות טוב מאוד את השפעת הפורומים והפייסבוק

שכרתי כבר 4 פעמים מCARS4 RENT  והיה מצויין אפילו שידרגו לי פעם מלוגן לסקודה אוקטביה.

מוסר העסקים שלהם הרבה יותר טוב מהרבה עסקים בארץ  הם מאוד משתדלים ונותנים שירות מעולה בחנויות יש מוכרות מיקצועיות ,במסעדות מלצרים מקצועיים נכון שיש נפילות אבל לא יותר מבאיטליה,יוון או אפילו בישראל.!!!.

דווקא כשמדובר בנציגות של חברה בינלאומית השירות פחות טוב מחברה שהבעלים מקומיים שחשוב לו השם הטוב.

ההייתי יום אחד עד בחנות בגדים לזה שמנהל החנות שם לב שהמוכרת הביטה בSMS בטלפון הסלולארי הוא לקח אותה הצידה ושטף אותה בארץ המוכרת גם מדברת עם חברה בסלולארי תוך כדי שהיא משרתת אותך.

רומניה יפיפיה ,האנשים נחמדים,אוכל מצויין -כיף גדול

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון