צ'ק אין מאוחר אל פורטל
-
שאלה:
המלון באל פורטל (יוסמיטי) מציין שהצ'ק אין מתחיל ב-3 ושצ'ק אין מאוחר עלול לכלול קנס.
מה זה אומר מאוחר? האם לראות שקיעה בגליישר פוינט ולהגיע רק ב-9 נקרא הגעה באיחור? האם הם עלולים למסור את החדר שלנו?
תודה לעונים
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלשלום צבי,
נכנסתי לשני המלונות VIEW LODGE ן- CEDAR LODGE ולא ראיתי מגבלה כזו.
האם תוכל לצרף קישור או להעתיק את כל הקטע המדובר?
בלי קשר למגבלה, מאוד לא מומלץ לנסוע בכבישי הפארק הצרים והמפותלים בחושך. הייתי שוקלת שוב את הרצון לראות שקיעה בגליישר פוינט.
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטל- Check-in time starts at 3 PM
- Minimum check-in age is 21
- If a late check-in is planned, contact this hotel directly for their late check-in policy.
איפשהו בצ'ק אין "פוליסי" כתוב שצ'ק אין מאוחר עלול לגרור קנס. לא מוצא כרגע (נברתי בבוקר בשאלות ותשובות שלהם, שאני לא מוצא כרגע)
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלאבל בעצם האזהרה שלך תפסה אותי לא מוכן....
אז כדאי לעזוב לכל המאוחר את גליישר פוינט ב-7 (שקיעה ב-8:22 ביוני) ולהגיע באזור 8? צ'ק אין ב-8 זה בטוח בשעה מקובלת ולא נחשב איחור, נכון?
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלההודעה של המלון אומרת שתיצור קשר איתם אם אתה מתכוון לעשות צ'ק אין מאוחר.
בשעה 20 זה כבר צ'ק אין מאוחר. אז כתוב או תתקשר למלון וסגור את העניין.
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלמה הגדרה של צק אין מאוחר? סלחו לי על ההתעקשות, אבל זה רלוונטי לאורך כל הטיול. לא סביר שמטיילים עד השקיעה ואז מגיעים למלון המרוחק מעט? למלון הזה באל פורטל אפילו אין "צור קשר" במייל כדי לסגור עניין...
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלבאופן אישי, מעולם לא ניתקלתי בארה"ב בקנס עבור הגעה מאוחרת למלון (כן נתקלתי בבקשה לתוספת תשלום אם מגיעים כשהקבלה לא פועלת אחרי 18:00 או 20:00, בברצלונה למשל). אני תמיד מקפידה להוסיף בהערות שתהיה לנו הגעה מאוחרת אחרי 19:00 או 20:00 כי אם מטיילים כל היום ומגיעים ללינה חד פעמית במלון מסוים, סביר להניח שההגעה לא תהיה בצהריים.
לא כתבת על איזה מלון מדובר. בטוח יש להם אפשרות של 'צור קשר'..
עד שלא נקרא את ההתייחסות המפורשת לנושא הקנס, לא נוכל להגיד שום דבר מועיל.
הייתי מגיעה למלון עד השעה 19:00-19:30, אם השקיעה היא שעה מאוחר יותר. כבישי הפארק חשוכים לחלוטין!.
מאחר ואני חסרת חוש כיוון, תקן אותי אם אני טועה- שקיעה מהגליישר פוינט לא תהיה לכיוון העמק אלא הפוך, לכיוון כביש הגישה. אם נכון, מה הטעם לראות שקיעה כזו?
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלראשית כל, אפשר להתקשר טלפונית. אני מניח שכן יש טלפון במלון.
שנית, יכולות להיות כמה סיבות לנושא של הגעה מאוחרת למלון. ראיתי הערות כאלה בעבר לגבי כל מיני מלונות.
יש בתי מלון שאם האורח שהזמין חדר לא הגיע עד לשעה מסוימת (נראה לי שבד"כ מדובר בשעה 18:00) נחשב כ-NO SHOW ואז זכות המלון לבטל את ההזמנה, זה יכול לקרות בעיקר במקומות מבוקשים.
יש בתי מלון שלא מבטיחים לשמור את סוג החדר שהוזמן אחרי שעה מסוימת ואז נותנים חדר אחר שלא תמיד לשביעות רצון האורח.- ולא בהתאם להזמנה המקורית.
אני לא נוהג להתקשר לבתי מלון (היה שרשור בנושא) ולוודא האם ההזמנה קיימת ולהודיע על הגעתי. זה בעיקר כאשר אני מזמין באתרי רשתות בתי המלון. באתרים אלה יש גם מקום להודיע על הגעה מאוחרת או בקשה אחרת בעת ביצוע ההזמנה.
אבל, כאשר מדובר במלון שלא משתייך לרשת זו או אחרת, אני מעדיף ליצור קשר עם המלון ולוודא את כל הפרטים כולל הודעה על הגעה מאוחרת ושיריון החדר.
ציינתי בהודעות עבר שלי שלאחרונה אני מזמין בתי מלון דרך רשת CHOICE. שם אין לי בעיה. אבל כאשר הזמנתי בתי מלון עצמאים - לדוגמה בעיירה ELY בנבדה ובעיירה ALPINE בוויומינג, התקשרתי טלפונית, רשמתי פירטי אלה ששוחחו עמי ווידאתי שהזמנותי קיימת ושרירה, גם אם אגיע בשעות מאוחרות. וזאת למרות האנגלית העילגת שלי. אבל הסתדרתי והכל דפק כמו שעון כאשר הגעתי למלונות האלה.
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלתודה.
אולי תוכלו לעזור מנסיונכם: המלון באל פורטל (יוסמיטי וויו לודג, הוא מספיק קרוב כדי לשים את התיקים באמצע היום ולחזור לוואלי או לגליישר פוינט?
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלהיי צבי
גם אנחנו נלון ביולי ב Yosemite View Lodge
אשמח לקבל קישור מדוייק לאיפה רשומים זמני הצ'ק אין ואאוט ולמדיניות.
אני התכתבתי איתם דרך המייל הבא, למקרה ואתה צריך
תודה
לימור
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלהמון תודה. אשלח להם מייל ואעדכן בהמשך את המתעניינים.
את ההוראות קיבלתי במייל האישור מאקספדיה.
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלנכנסתי לאתר המלון וזה מה שמצאתי
An advance deposit of one night's room and tax will be charged on each reservation. A fee of $7.50 is charged on all cancellations. If cancellation occurs within 7 days prior to arrival there is an additional charge of 25% of the advance deposit. Any cancel after 4PM of arrival date or a NO SHOW will receive no refund of advance deposit
כלומר, עם אישור ההזמנה הם גובים מקדמה. השאר ישולם במלון עצמו.
אם תרצו לבטל את ההזמנה, עד 7 ימים לפני ההגעה, תשלמו עמלת ביטול של 7.5$. אם הביטול יעשה במהלך השבוע שלפני ההגעה, עמלת הביטול תהיה רבע מסכום המקדמה.
אם הביטול יעשה ביום ההגעה, אחרי 4 אחה"צ שעון אל פורטל, או אם לא תגיעו כלל ולא תודיעו על כך, עמלת הביטול תהיה בכל גובה המקדמה.
לא רואה שכתוב שיש קנס על הגעה מאוחרת. ובאתר בוקינג גם מצוין שדלפק הקבלה פתוח 24 שעות. עמלת הביטול תגבה רק אם תחליטו לא להגיע ולא תודיעו בזמן.
כאשר תעשה את ההזמנה, תציין שאתם מתכוונים להגיע מאוחר, נניח 21:00-22:00. זה מאוד מקובל, רק חשוב ליידע מראש.
לעבור באמצע היום במלון יהיה הגיוני רק אם תגיעו מכיוון ס.פ או מכיוון מעבר הטיוגה על כביש 120.
אם אתם מגיעים מהכניסה הדרומית (כביש 41) אין שום טעם לנסוע הלוך/חזור, זה בזבוז של שעתיים.
המרחק מגליישר פוינט לאל פורטל הוא כארבעים מייל. לפחות שעה וחצי נסיעה, ובחושך מוחלט-יותר מכך, כי כדאי מאוד להוריד מהירות. קחו את זה בחשבון, אם תחליטו להשאר לשקיעה בגליישר.
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלגם אני מעולם לא נתקלתי בדבר כזה. בד"כ צ'ק-אין הוא עד 11 בלילה, אבל
גם אח"כ מקבלים. אני נכנסתי למלון בממות'לייקס ב1 בלילה, הבחור קם משינה
והיה נחמד, בטח לא חויבתי או משהו.
על כל פנים חולק על דעת הכותבת שלא לראות שקיעה בגליישר פויינט מאחר
והכבישים מסוכנים. לראות שקיעה בגליישר זה מראה קסום שלא מתרחש כל יום, ולצידך
הרבה שעושים זאת. הכבישים חשוכים אמנם, אז נוסעים לאטטט ובזהירות ועוברים
את זה. מה גם שיש עוד מכוניות בכביש ובפארק ואינך לבד.
-
תשובת המלון: צ'ק אין מאוחר אל פורטלקיבלתי תשובה! בזכות לימור. אין בעיה להגיע מאוחר. שאלתי לגבי 8-9 בלילה (עוד לא ראיתי את ההמלצה כן לראות שקיעה...), אבל נראה לי שזו תשובה כללית. כתבו לי שאין שום בעיה לצק אין מאוחר. תודה לכל העונים! מבטיח לנסות לשמור מים במפלים לקיץ. מקווה שעוד יהיו באמצע יוני....
-
צ'ק אין מאוחר אל פורטלהיי,
לא קראתי את שאר התגובות עקב חוסר בזמן, אז יתכן וכבר ענו לך. אני כמעט משוכנע ב100% שצ'ק אין מאוחר = 6 בערב.
שווה עוד בדיקה, אבל אני די בטוח.