תיק אטום למים בתאילנד
-
יש לי שקית כלשהי שקניתי בשנה שעברה מתאילנד , עשיתי בדיקה ובצלילות היא לא כל כך אטומה ( יוצא אוויר ) ונכנס מים.
יש מישהו שיכול להמליץ לי על שקית איכותית או שק שניתן לקנות בצאנג מאי ?
העניין הוא שאני מטייל לבד ואני די משתולל בתוך המים , שחייה וצלילות ואני לא יודע עד כמה זה חכם להשאיר טלפון וכסף על החוף לבד ...
במלון אני לא אשאיר את הטלפון מכיוון שאני עושה טיולים של יום שלם והטלפון הוא המצלמה שלי.
בזמנו הציעו לנו באחד הטיולים להשכיר שק אטום למים בגדלים שונים.
השאלה היא עד כמה הוא אפקטיבי ?
והאם ניתן לקנות אותו בצאנג מאי ובאילו מחירים ?
תודה מראש לכל אחד שישפוך לי אור על העניין

-
תיק אטום למים בתאילנדהתיק שאתה מדבר עליו מאוד אפקטיבי,קח את הגודל הבינוני, הסגירה שלו מעולה.
היה שימושי מאוד,שעשינו קיאקים בים והתהפכנו כמה פעמים (בכוונה) גם הוא שחה במים לא שוקע תמיד צף והצבעים שלו מאוד חזקים כך שרואים אותו בכל מקום בקופיפי רואים אותו על כל מטייל שני...
מומלץ גם לארץ..למשל למסלול ביהודיה.. אחת הקניות היותר מועילות שהיו לי.
-
תיק אטום למים בתאילנדקנה שניים כפי שהוזכרו בגודל שונה והכנס את הציוד האלקטרוני ומסמכים חשובים בתיק פנימי אטום ואת היתר בחיצוני אטום, גם בתיקים האלה נכנסים לפעמים מים במיוחד אם מתהפכים עם קיאק.
-
תיק אטום למים בתאילנדיש את התיק גם בצ'יאנג מאי, ראיתי כאלה בבזאר הלילה וגם בווארורוט.
-
תיק אטום למים בתאילנדבכל בסטה שניה מוכרים כיסוי נגד מים לסמראטפון בגרושים יחסית,אני קניתי באיביי וזה סתם יקר,התאילנדי עושה את העבודה.
-
תיק אטום למים בתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
פעם אחרונה שבדקתי בקוסמוי הוא עולה כ400 בהאט בבאסטות, אני מאמין שתוכל למצוא את זה יותר זול בצ'יאנג מאי
-
תיק אטום למים בתאילנדהצעה יעלה וזולה - בדרך כלל אני לוקח מהארץ 4 שקיות סופר של רמי לוי או של שופרסל ואז מכניס שקית אחת בתוך השניה וסוגר על הדברים שלא ירטבו , זה הכי טוב מפני גשם לגבי קיאקים עדין לא בדקתי אבל אפשר להכניס בעוד שקית ואז בטוח אטום
אפשר לקחת גם שקית סופר של זיל וזול גם עובד , לגבי ויקטורי או אושר עד אני לא בטוח
בהצלחה עם הקיאקים
-
תיק אטום למים בתאילנדהמחירים שנתתתם , לאיזה גודל ונפח אתם מתכוונים ? עדי ,הצעה זולה זולה אבל מפחידה (-;
-
תיק אטום למים בתאילנד...אני חושב שייש כל מיני גדלים...אין מידות...פשוט אתה צריך לבחור לך מה מתאים
....לך מבחינת גודל נוחות מחיר...

-
תיק אטום למים בתאילנדהכוונה הייתה לכמה ליטר תיק התכוונו שציינו את המחירים של ה 400 באט ו 350 באט.
הרי התיקים הולכים לפי ליטר , 2L 5L וכו ..
-
תיק אטום למים בתאילנדממליץ להסתכל באייבי ולהזמין גם משם. אף אחד לא המציא את הגלגל בנושא הזה. התיקים האלו קיימים המון זמן בשוק ויש גדלים שונים ופטנטים שונים.
מניסיון, הייתי ממליץ לקחת תיק גב אטום למים ואז ניתן לפתוח אותו בצורה יותר רחבה ולשלוף דברים מאשר השקית שאם אתה רוצה להוציא משהו, צריך להוציא הכל ולפעמים אין מקום להניח.
מחירים? בעבר חבר שלי הזמין תיק זהה ב-300 ש"ח. אני חושב שזה היה היקר ביותר. הוא קצת שלמן