רומניה חודש יוני
-
היי
אנחנו טסים בין ה-9-16/6 לרומניה
2 זוגות צעירים בני 25-30
מחפשים המלצה לסוכנות להשכרת רכב וכמובן למסלול צעיר, עם זיקה להיסטוריה אך עם המלצות לדברים כייפיים/ אקסטרים לעשות בתקופה הזו
תודה!!
-
רומניה חודש יונירכב אני נוהג לשכור דרך החברה בקישור ,בספטמבר סיכוי סביר שאשלים 40000 קמ של טיולים כם רכבים ששכרתי דרכם,וכמוני יש עוד הרבה גולשי פורום שהיו מרוצים.
בנוגע לאקסטרים איזה תחומים מעניינים אתכם,כי מומלץ להתלוות לאנשי מקצוע ברומניה
אני יכול להמליץ על נעם אבנון,שמתמחה בכל תחומי האקסטרים בהתאם לעונות השנה,ג'יפים ,טיולי אפניים,טרקטורונים,אופנועי שלג,גלישת הרים,נעם עצמו חיית שטח אמיתית
המידה ומעניין אתכם פנו אלי בהודעה ואשלח לכם פרטי התקשרות דרך הווטסאפ
נעם מידי פעם מבקר גם בפורום
-
רומניה חודש יוניהיי אלינה,
חשוב להבין את הנושא השכרת הרכב לפני שצוללים לעומק.
רוב האנשים חושבים ש"יהיה כבר בסדר" עם הרכב ולא דואגים לנושא הזה , הרי ברור שכמו בכל הנושאים גם בנושא הרכב תכנון מוקדם יכול לפתור הרבה מכשולים.
מניסיוני מה שחשוב ראשית, הוא להיסגר על מסלול מדויק ותקציב (לפחות באופן כללי), ואז לבנות מסלול עם סוכנות הרכב.
הינה כמה טיפים כלליות שתמיד כדאי לקחת בחשבון:
ראשית, תמיד מומלץ להזמין רכב מהארץ כדי לסגור על מחיר הוגן ובעיקר כדי לא להיתקע עם רכב שממש לא מתאים לך.
שנית, מומלץ לבחור בסוכנות בעלת פריסת סניפים רחבה, ממש לא בא לך ל"טייל" אחרי סניפי רשת השכרת רכבים כשאת נוחתם עם כל העמוס שיש עליי גם ככה.
שלישית, אם את נוסעת עם עוד זוג נוספים רצוי ואפילו נדרש שסוג הרכב יהיה תואם לצורכי כל המשתתפים.
אל תמתיני לרגע האחרון ותאלצי להסתפק ברכב לא נח.
אשמח לעזור עוד, דני

-
רומניה חודש יונישלום אלינה !
ממש לא ממליץ לשכור רכב מחברת CARS4RENT .
תקראי כאן על חוסר האמינות שלהם וגם על הקומבינה הרומנית.
שימי לב ששמר קיבל אותם המחירים מסוכנויות מקומיות בישראל.
-
רומניה חודש יוניאנחנו מעדיפים סוכנות ישראלית מוכרת על מה אתה ממליץ?
-
רומניה חודש יוניכדאי לבדוק בכמה סוכנויות רכב. לבדוק עלויות וכל התוספות.
ממש לא פייר להפחיד מטיילים לגבי סוכנויות רכב מקומיות או הפחות מוכרות.
לכל חברה יכולות להיות תקלות.
לבדוק,כדאי בכמה. לפעמים יש הפתעות נעימות.
כמובן רכב ל4 איש אמור להתאים לסוג וסגנון הטיול.
להבין שמזמינים קטגוריה של רכב , ולא תמיד תקבלו בדיוק את אותו הרכב .
דווקא בחברות מקומיות זה יהיה מתאים יותר להזמנה.
לבחור תא מטען מתאים לכל המזוודות והתיקים שלכם.
האם אחד נוהג או כמה? עלות תוספת נהג נוסף. ביטול השתתפות עצמית.
מה כולל הביטוח?ושורה אחרונה,זה בכלל לא מפחיד כמו שזה נמשע.אם אני הסתדרתי עם הנושא,,,לא תהייה בעיה לכם גם

חשוב לא פחות לבחור מסלול שנראה לכם מעניין ומתאים. לא לרוץ ומצד שני גם לא להיתקע במקום פחות מתאים לכם.
ברומניה אפשרויות רבות של לינה,מסעדות וכו'.כל אחד ימצא את המתאים לו..
-
רומניה חודש יונימבין החברות הבינלאומיות הרץ הכי זולה ברומניה בדוק!
-
רומניה חודש יוניבדוק!?
נסעתי אתם פעמיים בשנה שעברה ברומניה וזו הצהרה ממש מטעה.
מפני שהם לא בינ''ל ,הם מתווכים של סניפים מקומיים.גם אינם זולים בחישוב מלא.
למשל ,כאשר מוסיפים לתעריפים שלהם את עלויות הלקיחה במקום אחד וההחזרה באחר התמונה משתנה. הצורך לקחת בשדה תעופה וגם להחזיר שלא בשעות נורמליות בעייתי.
הם אינם מבטחים ביטול השתתפות עצמית וערבון ,אלא את ההשתתפות העצמית שתשלם לרומנים ואח''כ תלחם נגד הישראלים שיחזירו לך את הנזק.
עלות הביטוח הרע הזה, דומה לעלות ביטוח הביטול בחברות הרומניות שיוצאות עדיפות במחיר ובשרות על הרץ הכביכול ביין לאומית.
-
רומניה חודש יונימצטרף להמלצה הטובה על cars4rent בנוסף למחיר האטרקטיבי יש אפשרות לרכוש ביטול השתתפות במקרה של נזק או גניבה.
לא משאירים פרטי אשראי, משלמים במזומן. ניתן לקבל/להחזיר בשדה התעופה או במלון צ'רטר באוטופני . אם רוצים קבלה/החזרה במלון במרכז העיר זה אפשרי בתוספת 10 יורו.
לשכור מסוכן ישראלי, זה אומר לשכור ממתווך שלא בהכרח יביא אתכם לחברה בינ"ל.
ההמלצה שלי מבוססת על טיפים טובים שקראתי כאן במדור הטיפים ובהמשך על סמך ניסיוני וניסיון של חברים ומשפחה ששלחתי לשכור מהם. תמיד היו מרוצים.
-
רומניה חודש יוניתודה על ההמלצה של החברה,
טסים בשש בבוקר בבוקרשט, האם כדאי ללון במלון שלהם בשדה? האם אפשר להשאיר את הרכב כבר במלון ולנסוע אתם חינם? אם כן זה כדאי.
-
רומניה חודש יוניהמלון ממוקם על אם הדרך 5 דק' נסיעה משדה התעופה אוטופני. אני באופן אישי לא לנתי בו אולם הייתי בו עת החזרנו הרכב.
בהמלצתי חברים שלנו לנו ושילמו €29 כולל ארוחת בוקר (נפתח מוקדם לפנות בוקר) וכולל העברה בשאטל לטיסת בוקר מוקדמת.
בהחלט שווה!
תוכלו להתרשם - Charter