Gps או waze
-
חברים יקרים!
האם לדעתכם ניתן בארה"ב להסתמך על וויז או שעדיף לקנות/לשכור gps?
אם לקנות/ לשכור gps נשמח מאד להמלצות מבעלי נסיון.
הטיול הוא בצפון מערב- איור סיאטל וונקובר
תודה רבה
-
gps או wazeאחד הנושאים הטחונים פה בפורום.
יש דעות לכאן ולכאן, כל אחד ודעתו האישית.
אם תריץ חיפוש בפורום למילים gps ווויז, תמצא אין ספור דיונים בנושא.
-
gps או wazeלא יודע מה תחליטו - וייז, גוגל מאפס, סיגיק או מכשיר GPS. בכל מקרה, ממש אין טעם לשכור מכשיר GPS, כי מחירו מכוסה לאחר מספר מועט של ימי טיול. ההחלטה שלכם צריכה להיות תוכנה בטלפון \ טאבלט עם\בלי דאטא או מכשיר יעודי (רכישה בארה"ב).
-
gps וגם waze!למה או? גם וגם! אחד מגבה את השני. איפה שיש קליטה תשתמש ב-waze ואיפה שאין, ה-GPS הרגיל יעזור.
כמו שכתבו כאן חבל לשכור את ה-GPS בחברת ההשכרה. סתם נורא יקר והוא לא נשאר שלך... נסה להשיג מחבר / קרוב משפחה או חפש מכשיר במצב טוב ביד 2. יש מלא שמוצעים למכירה
-
gps או wazeאנחנו השתמשנו האפליקציה של HERE
אין צורך בחיבור לאינטרנט
היה מצויין.
-
gps או wazeווייז אמין למדי .
מגבלתו במקומות בהם אין קליטת אינטרנט.
אם תכניסו את הנסיעה מראש תוכלו להשתמש בו בנסיעות במקום בו אין קליטת אינטרנט כ GPS.
-
gps וגם waze!בעניין הגיבוי - כיום כמעט לכל אחד יש סמארטפון (ואולי גם טאבלט נוסף).
אני נוהג להתקין את תוכנת הניווט על יותר ממכשיר אחד, למקרה של גניבה/שריפה/טביעה/רעידת אדמה ושאר כוחות הכפופים למרותו של ידידנו מרפי.
אגב, לוויז (לפחות בביקורי האחרון בארה"ב) הייתה נטיה להעביר אותי דרך מסלולים מוזרים למדי, שהפכו לי נסיעה של שעה וחצי (עפ"י גוגל מאפס, מה שהסתבר כמדוייק כמעט על הדקה) לנסיעה פוטציאלית של כמעט 3 שעות (החליט שהגעה מניו ג'רזי לברוקלין מצריכה כנראה מסע מחוף לחוף...).
-
gps או wazeלשאלה איזה מכשיר עדיף...
אני משתמשת כבר שנים בgarmine דגם nuvi52 ומאוד מרוצה
-
gps וגם waze!מכמה פוסטים כאן בתקופה האחרונה הבנתי שאכן גוגל מפס הרבה יותר מומלץ בארה"ב מאשר ווייז.