המלצה לחופשה עם רגל פצועה
-
אני הולכת עם קביים. אני מעוניינת לצאת לחופשה קצרה בחו"ל ומחפשת מקום באירופה שאפשר להסתדר בלי הליכה כמעט... משהו בכיוון של לחוות נופים בנהיגה וכדומה. לאן הייתם ממליצים?
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהלא כתבת פרטים שיאפשרו לענות לך על משהו ספציפי וימנע עבודה מיותרת למשיבים . אנחנו לא יודעים מתי את נוסעת ,לא יודעים לכמה זמן, איפה כבר היית ,האם קרוז מתאים לך? ויש עוד מיליון אופציות והמון דרכי נוף בעולם ונכים מטיילים בהן.יש גם פורום מיחד למקרים של מוגבלי תנועה-תשאלי גם שם.
אבל,מכיוון שאפילו כאן בדף יש מסלול שאני עשיתי ומתאים לנכים,קבלי אותו.
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהלא עונה על השאלה, אבל בכ"ז. אם הפציעה טריה ויש שטף דם, כדאי להתייעץ עם רופא. אמנם זה מאוד נדיר, אבל בגלל שינויי הלחץ בטיסה עלול להיווצר שטף דם ש"מטייל" בגוף. במקרה קיצוני יגרום לסכנת חיים.
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהכתבת "לא עונה על השאלה אבל בכ''ז..."
אבל כן עונה על השאלה- "לאן הייתם ממליצים." ושולח את השואלת ברוב נימוס ,לטייל אל הרופא.אני מניח שאפילו אצל חנה בבלי לא תמצא שמן הראוי לדבר על החבל בביתו של התלוי.
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהתנסי להעלות שאלתך גם כאן בפורום
מנהל הפורום גבי, סיפר שהוא מתנייד עם קביים ומשתף בטיוליו (ברלין ועוד..)
אם תחליטי בכיוון של חופשה עירונית, אפשר לטייל באמצעות אוטובוס תיירים, שמסיע לכל האתרים בנוחיות, ומאפשר תצפית פנורמית בנסיעה על נופי העיר,
עם אוזניות להאזנה, ואינטרנט.
צריך להיערך לפני ולבדוק באינטרנט כל אתר לפני שמבקרים, לוודא שהוא נגיש ומתאים.
בהצלחה
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהבאירופה,הרבה מקומות נגישים למוגבלי הליכה או אנשים בכיסא גלגלים.
במידה ולא צפויות השלכות רפואית בטיסה עצמה,חופשה בחו'ל לא אמורה להוות בעיה.
בספטמבר שעבר חברה טיילה באלזס,עם המגבלה רצינית ברגל.טיול עם רכב בין העיירות היפות וסיבוב במרכז העיירות.עצירה בנוף יפה..
הפניה של לי לפורום המתאים באמת יכולה לתת אפשרויות ,שפחות ידועים בפורומים אחרים.
*שמר,אני מקווה ששואלת מודעת לבעיה שלה וקיבלה הנחיות רפואיות וגם תצטייד בביטוח מתאים.
אולי לא מעיניינו מה הבעיה...אך ההערה במקום.
זה לא נדיר...בעכבות ניסיון טיול קליל וקצר גיסי נשאר ללא רגל.עד מעל הברך.
הבעיה שלו הייתה כן כלי דם.
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהמעניין אם חנה בבלי הייתה דואגת לנימוסים והליכות לו הייתה מסתבכת חלילה מבחינה רפואית.
אם בעיניך הערה שעשוייה להציל חיים (תאמין או לא, באמת לא רלוונטי) חשובה מהמלצה למסלול טיול, יבושם לך.
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהתודה לממליצים ולמודאגים לבריאותי
אני מחלימה משבר קשה ומוגבלת בתנועה, אבל אני בריאה בסה"כ וכבר טסתי לפני מספר שבועות לחו"ל. הרופא שלי לא חושש לשלומי, אבל תודה על המחשבה.
אנחנו מתכוונים לצאת בשבועות הקרובים לחופשה וכבר טיילנו באתרים רבים באירופה. כרגע אנחנו מחפשים אופציה שרלוונטית למצבי.
אנחנו מתלבטים כרגע בין Normandy לנורבגיה.
האם זה עוזר לכם לסייע לי?
-
המלצה לחופשה עם רגל פצועהבנורמנדי טיילו שירליץ ונילי מפורום משפחות השכן, אין לי אפשרות לצרף קישורים
תכנסי לבלוג של שירליץ בלמטייל
או תעלי שאלתך גם בפורום הסמוך
מקווה שתשתפי כשתחזרי
יועיל למטיילים עם מגבלת הליכה
תרגישי טוב!