ויזה
-
שלום רציתי לדעת אם השגרירות יעשו לי בעיות בהוצאת הויזה..
אני בת 16 וחצי ומתכננת לטוס לאחר החופש הגדול ואני יודעת שבגילאים גדולים יותר (18,19..) הסיכוי להוצאת ויזה הוא קטן בגלל החשש להגירה.. רציתי לדעת אם יש סיכוי שלא יתנו לי ויזה בגלל הסיבה הזו ובגלל הגיל שלי ?? כי אני עדיין לא 18 ורק עולה לי״ב, אין לי לאן לברוח..
שאלה נוספת, לקנדה צריך ויזה?
תודה מראש:)
-
ויזהישנם שיקולים נוספים למתן הויזה, אבל הגישה האמריקנית הנוכחית היא בהחלט לשקול פעמיים אם לתת ויזה לצעירים - קל וחומר ויזה ל-10 שנים. זה לא אומר שיסרבו לך מיידית כמובן... אבל אף אחד בפורום הזה לא יכול לנחש אם תקבלי ויזה או לא.
אין מנוס מלנסות.
לקנדה אין צורך בויזה.
-
ויזהאני יכול לספר מנסיון של חברים שלי מלפני שבועיים:
כל המשפחה בקשה ויזה. לילדים זו פעם ראשונה (למבוגרים לא).
הילדים מגיל 3 עד 18 (הגדולה מסיימת עכשיו י"ב)
כולם קיבלו ויזה רגילה ל-10 שנים ללא מגבלות (כולל הגדולה, כך שהויזה גם בתוקף אחרי הצבא).
האם זה מעיד על משהו? לא ממש.
-
ויזהאכן האמריקאים מקשים יותר על צעירים בקבלת ויזה. תנסי להציג להם תוכנית טיול כלשהיא. להביא אישורים מבית הספר בו את לומדת. אם יש דברים נוספים שעולים בדעתך וקושרים אותך לארץ זה יכול לעזור. מהניסיון הדל שלי בראיון בשגרירות (הייתי פעם אחת אחרי הצבא לפני 20 שנה, ופעם שנייה לפני מספר חודשים עם כל המשפחה) גישה חיובית וחיבור טוב עם המראיין לא יזיקו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. לגבי קנדה אין צורך בויזה נפרדת אם מגיעים מארצות הברית.
-
ויזהאתמול הייתי בראיון לויזה, אני בת 26 ולא עשו לי שום בעיות... שאלו אותי למה אני רוצה לטוס, אמרתי טיול ופה נגמר הראיון, הודיעו לי שתוך שבוע אני אקבל את הדרכון עם הויזה.