ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מטיילים בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    9
    1798
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adileibo
      adileibo נערך לאחרונה על ידי

היי, אני טסה עוד חודש לסין ורציתי לדעת אם גם שם רואים הרבה מטיילים, ישראלים או לא ישראלים, אני מתכוונת יותר לטרמילאים ולא משפחות ויותר במקומות הנידחים, והאם גם שם אפשר לסמוך על זה שנפגוש כל הזמן אנשים בדרך שימליצו לנו מה לעשות הלאה או שכדאי להיות יותר מתוכננים מבחינת מסלול...תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • eliaviel
        eliaviel נערך לאחרונה על ידי

מטיילים בסין:Re
        יש מחוזות שטיילתי בסין (כמו מחוד גוויז`ו) ששם כמעט ולא פגשתי מערביים וישנם מחוזות יותר מתויירים (כמו יונאן,סיצ`ואן,בייג`ין ועוד). הרבה פעמים זכור לי שהייתי לבד בחדר עם מיטות ריקות. סין היא לא חוויה חברתית במיוחד !
        • hadasna
          hadasna נערך לאחרונה על ידי

היי עדי, אני יכולה לומר לך שאני אהיה בסין בעוד חודש!!
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

מאמא נאשי והמאפיה
            בשנה האחרונה מטיילים בסין אלפי תרמילאים ישראלים, לפי נתונים רשמיים אחרי תאילנד והודו,הכמות הגדולה ביותר של תרמילאים וקבוצות,על כן תהיי בטוחה שתפגשי על הדרך המון ישראלים. מאידך,מפאת גודלה העצום של סין,ישנם מחוזות רבים אשר כף רגלו של ישראלי לא דרכה מעולם,ושם הסיכוי שתתקלי בישאלי הוא קטן יותר. בכל אופן,אם מסלולך יתחיל מבייג`ינג הונג קונג או קונמינג,את תפגשי עשרות ישראלים בגסטהאוס שאיתם תוכלי לדון שעות על גבי שעות האם מאמא נאשי היא אכן ראש המאפיה של ליג`יאנג.. חג שמח
            • lynnbr
              lynnbr נערך לאחרונה על ידי

כמו שכבר נאמר- הכל שאלה של איפה תהיי- באיזה מחוזות וערים ובאילו גסטהאוסים תשני. המקומות המתויירים- ממש מתויירים! ובקשר להערה של אלי שסין אינה חוויה חברתית- נהפוך הוא! סין היא החוויה החברתית ב-הא הידיעה. רק שם באמת תצטרכי להתמודד מול חברה חדשה, ברוב המקומות לא תתקלי ביותר מידי (או בכלל) דוברי אנגלית ותמצאי דרכים לתקשר עם אנשים ששונים ממך כשמים וארץ. דבר נוסף- בגלל הקושי לתקשר עם המקומיים, את תתחברי יותר בקלות למטיילים האחרים, כולם באותה הסירה ועוזרים אחד לשני.
              • adileibo
                adileibo נערך לאחרונה על ידי

איפה זה גווידזו? זה חלק מה-C המפורסם? (מצטערת, אפילו שהסתכלתי במפה אלף פעם אני עוד לא זוכרת להבדיל בין כל השמות הסינים..)
                • תומר
                  תומר נערך לאחרונה על ידי

גווידז`ואו
                  זה מחוז שנמצא צפון מזרחית ליונאן, נחשב לאחד המחוזות הכי עניים בסין ועשיר במיעוטים שונים. זה מחוז פחות מתויר בגלל חווסר בתשתיות, אך נחשב למענין בגלל המיעוטים. אם את רוצה לטייל בו את יכולה לטייל בו כקטע קישור בין יאנגשואו/גווילין לקונמינג
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

נכון ללפני שנה עדיין
                    לא פגשתי ישראלים רבים...פה ושם בודדים...והכי חשוב איכותיים...כאלה שיש להם ראש על הכתפיים...לא החומר שיש בתאילנד ובהודו..של פרחות סטלנים ומעשני סמים וגראס... סין מדהימה ועוצמתית וברוך השם עוד לא הגיעו לשם חב``ד קשר ישראלי ובעקבותיהם כל הישראלים ה``מכוערים`` שעושים את הטיול במזרח לחוויה לא ממש נעימה בלשון המעטה...
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

בגדול רוב המטיילים הישראלים בחו``ל אלה חבר`ה אחרי ה`טיול הגדול` שמחפשים לטייל ולא סתם לנפוש או להסתלבט. בכלל, אחד הגורמים שמשפיעים על אופי המטיילים בסין זה שקשה להשיג שם סמים ואין שם כ``כ תרבות של זולה/ שאנטי/ קראחנה או איך שלא יקראו לזה בהודו ותאילנד. ככה שהמטיילים בסין יותר איכותיים מבעל הראסטות הממוצע שמחפש סמים ומסיבות. לא תמצאי שם ערימות ישראלים ושלטים בסגנון המסעדה/ מכבסה/ שייק הכי פצצות לגבות (שנפוצים בתאילנד/הודו/נפאל) תמצאי חבר`ה טובים שבאים, כאמור, לטייל וגם קל יותר להתחבר למטיילים זרים בגלל שאין את אפקט הגל הישראלי. אני טיילתי בתקופת החופשה של האוניברסיטאות בארץ, ככה שהיו הרבה סטודנטים בחופש אני מאמין שבתקופה אחרת יש אבל פחות. אז לסיכום: מטיילים- יש. ישראלים- יש חבר`ה מצויינים. לא כ``כ בולטים בשטח
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון