הזמנה באתר otel.com
-
בחיפוש מלון בקרבת בוסטון דרך אתר trivago.co.il נתקלתי בהצעה שזולה בכ50$ ללילה באתר בשם otel.com לעומת booking.com שדרכו הזמנתי את מרבית המלונות לטיול. האם למישהו יש נסיון עם האתר? האם מישהו יודע אם אפנה טלפונית או במייל לבוקינג לפני שאבצע הזמנה הם ישוו לי את המחיר?
תודה למשיבים...
-
הזמנה באתר otel.comאני הזמנתי בזמנו באתר הזה מלון בתוך הגראנד קניון שרק לאתר זה היו חדרים פנויים. לא היו בעיות.
אם את רוצה לפנות לבוקינג.קום שישוו מחיר את צריכה לבדוק האם כל התנאים זהים (תנאי ביטול, תשלום מראש או בזמן השהיה, סוג החדר וכד'). אם כל התנאים זהים את בהחלט יכולה לפנות לבוקינג.
-
הזמנה באתר otel.comשימי לב לתנאי ההזמנה. זה נכון כנראה בכל אתר גדול, אבל הבנתי שלרוב באתר הזה מציגים את המחיר הזול יותר שהוא ללא אפשרות ביטול. מניסיון, הם קשוחים בסעיף הזה. אבא שלי הזמין שם מלון ובטעות הזין תאריכים לא נכונים. עשר דקות אחרי ניסה להתקשר לתקן ולא הסכימו.
-
הזמנה באתר otel.comתודה למשיבים. בסוף החלטתי להזמין ישירות באתר המלון שהיה אמנם מעט יקר יותר, אבל שמתי לב שבotel.com המחיר היה לחדר סטנדרד ובבוקינג דלוקס ולא היו משווים לי אם הייתי מזמינה בבוקינג.