ממה עשוי קרם פנינה?
-
בס``ד קרם הנימצא בתילאנד מעניק מראה טוב לפנים, בטח כולכם שמעתם עליו. אני מעוניין לדעת מאיזה רכיבים הוא מיוצר, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה וחג שמח, ניסן. -
ממה עשוי קרם פנינה?:Reעד כמה שזכור לי ( ממה שהסבירו לי בתאילנד) זה עשוי מפנינים אמיתיות מרוסקות דק דק ועל זה הם מוסיפים קרם לחות ובושם כלשהו. -
ממה עשוי קרם פנינה?:Reמה העלות של קרם כזה, כמה הוא מכיל? ושאלה נוספת עם מי אפשר ליצור קשר על מנת לייבא אותו לארץ? תודה! -
תיסע לתאילנד ותברר. -
ואם אתה כבר בתאילנד אז...יש מקום במשולש הזהב במעבר הגבול עם בורמה שנקרא שוק הגנבים (אם אינני טועה). שם זה נמכר הכי זול. תדבר איתם. -
אתה יודע אולי איך אפשר לברראיפה מייצרים את זה? תודה! -
ניסן אתה לא בפורום המתאיםכאן לא פורום קוסמטיקה וגם לא פורום יבוא ויצוא אם אתה רוצה לעשות עסקים תברר במקום אחר ממה עשוי קרם פנינים (בטח מבננות) ומאיפה ליבא אותו. -
אני מיצטער, רק שאלה אחרונה.זה הקרם? תודה רבה! -
תנסה בפורומים של רפואהאו של קוסמטיקה וכאלה. אם תרצה לטוס תחזור אלינו. -
תודה רבה לכולכם! וסליחה עלההפרעה! -
ממה עשוי קרם פנינה?:Reאני חושבת שקראתי כתבה על מישהיא שמייבאת את המוצר הזה... לא יודעת אם בדיוק את זה שבתמונה אבל ``קרם פנינים`` זה היה בטוח..., כבר לפני כמה שנים... אבל תמיד טוב שיש תחרות.. -
ממה עשוי קרם פנינה?ניסן שלום! החברה שמייצרת את הקרם הנ``ל הינה: L.P. Intercosmetic Co., Ltd. אתנ יכול לפנות אליהם במייל ותקבל תשובה (במידה וזה לא סוד מסחרי). להלן הפרטים: L.P. Intercosmetic Co., Ltd. 46 Soi Pipat, Sathorn Road, Silom, Bangrak, Bangkok 10500 Thailand Tel: (662) 2340432 Fax: (662) 6368683 # 0 Email: [email protected] Website:
http://uk.geocities.com/lpintercosmetic/ Contact: Ms. Luksamon Lappasit, Export Manager Type of Business: Manufacturer, Exporter HS-Codes: 3303 3304 3401 Employees: 40-60 Year Established: 1992 Sales: $1M to $5M Bank Ref: Bangkok Bank, Head Office שבוע טוב וחג שמח. -
כן הגעתי לזה, תודה! -
תשאל את פנינה רוזנבלום